Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Hyvinvointilahjapaketit tulevat aina hyvin perille, joten lahjoita läheisillesi (tai itsellesi!) yksilöllinen Kosmetiikka, jossa on valitsemasi valokuva, nimi ja/tai teksti. Saatavilla on useita eri merkkejä, ja sarjoihin kuuluu saippuoita, voiteita ja muita deluxe-hyvinvointituotteita.

13 Lahjat

Keho ja hyvinvointi

Etsitkö mukavaa ja henkilökohtaista lahjaa? Löydä mukavimmat hyvinvointi lahjat ja vartalotuotteet täällä, kääritty ylellinen lahjapaketti, jolla on oma etiketti! Etsi hänelle hyvin ansaittu ja rentouttava hyvinvointi lahja !

Yllätä tyttöystäväsi, poikaystäväsi tai joku muu valikoimalla hyvinvointi- ja vartalohoitotuotteita, jotka ovat saatavilla eri tuoksuissa hänelle ja hänelle. Jokainen valinta tulee ylelliseen lahjapakkaukseen, jossa on omat valokuvasi, logonsa tai tekstinsa. Näin voit tehdä lahjasi vielä hauskempaa ja henkilökohtaisempaa!

Valitse yksi upeista hyvinvointi lahjoista ja yllätys henkilökohtaisella lahjalla!