Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Korosta juhliasi kauniilla kaiverretuilla samppanjalaseillamme, jotka tuovat tyylikkyyttä kaikkiin tilaisuuksiin. Tarkkuudella ja huolella valmistetuissa lasissa on valitsemasi nimi ja/tai teksti, jotta jokainen kulaus olisi ikimuistoinen kokemus. Personoi setti jo tänään ja kohota malja unohtumattomille hetkille tyylillä.

Kuohuviinilasit kaiverruksella

Ei ole upeampaa tapaa kohottaa malja tärkeissä juhlissa kuin kauniisti kaiverrettujen kuohuviinilasien eli samppanjalasien avulla. Omalla nimellä, nimikirjaimilla, mukavalla tekstillä, logolla tai tärkeällä päivämäärällä kaiverretut kuohuviinilasit kruunaavat erityisen hetken, kun nautimme kuohuviiniä, samppanjaa, proseccoa, cavaa ja jopa alkoholitonta samppanjaa tärkeänä juhlapäivänä. Meillä YourSurprisella on kaikki mitä tarvitset luomaan persoonallisen ja ainutlaatuisen lasin.

Laadukkaasti kaiverretut samppanjalasit

YourSurprisella käytämme hyvin erityistä tekniikkaa samppanjalasien kaiverrukseen. Kaiverramme lasien pinnalle minkä tahansa valitsemasi tekstin tai jopa logon korkealaatuisella laserkaiverruksella. Tämä tarkoittaa, että kaiverrus on pitkäikäinen ja konepesun kestävä, joten vastaanottaja(t) voivat käyttää kuohuviinilaseja pitkään. Ja säilyttää ne aarteina muistona yhdessä jaetusta erityisestä hetkestä.

Kuohuviinilasit omalla tekstilläsi erityisiin hetkiin

On monia tilaisuuksia, jotka tarjoavat täydelliset hetket kaiverrettujen samppanjalasien käyttämiseen. Esimerkiksi 18., 30. tai 40. syntymäpäiväjuhlat ansaitsevat erityisen maljan! Syntymäpäiväsankari tulee rakastamaan omia kuohuviinilasejaan, joissa on hänen oma nimensä tai syntymäaikansa, ja ne muistuttavat häntä aina hänen erityisestä päivästään myös jatkossa.

Toinen hyvin erityinen tilaisuus, johon kaiverretut samppanjahuilut ovat upea lahja, ovat häät! Lisää vain lasien mukaan pullo kuohuvaa, ja yllätys on täydellinen. Meiltä löydät myös hienon puisen kuohuviinikotelon kaiverretuilla laseilla, jonka kanteen voit kaiveruttaa unohtumattoman viestin.

Kaiverretut samppanjalasit ovat myös ainutlaatuinen lahjaidea ystävänpäivänä, tupaantulijaisiin tai vuosipäivänä. Luo setti kauniita kuohuviinilaseja pariskunnalle yksilöimällä kukin lasin nimellä ja päivämäärällä.

Kaiverrettujen kuohuviinilasien luominen

Kun luot omat henkilökohtaiset ​​kuohuviinilasisi, voit antaa mielikuvituksesi juosta niin villinä kuin haluat. Luo lahjasi online-editorissamme hetkessä. Löydät kaiverrukseen paljon erilaisia ​​malleja joista valita, tai voit lisätä yksinkertaisesti vain valitsemasi tekstin. Lisää täydellinen viimeistely lahjaasi henkilökohtaisella onnittelukortilla.