Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Ainutlaatuinen henkilökohtainen Oreo-lahja

Parhaat vaihtoehdot sinulle

XXL Oreo lahjaputki

XXL Oreo lahjaputki

Lahjapurkki täynnä Oreo

Lahjapurkki täynnä Oreo

XXL Oreo lahjaputki

XXL Oreo lahjaputki

Lahjapurkki täynnä Oreo

Lahjapurkki täynnä Oreo

Henkilökohtaiset Oreo-lahjat: luo omat räätälöidyt Oreo-keksisi.

Oreo on laajalti tunnettu ikonisten herkullisten mustavalkoisten voileipäkeksien tuotemerkki. Täyteläisen kaakaokeksin maun ja pehmeän vaniljakermatäytteen ansiosta Oreolla on yli satavuotinen historia, joka ulottuu aina vuoteen 1912 asti!

YourSurprise ja Oreo ovat luoneet täydellisen Oreo-hetken: personoidun Oreo-lahjan, johon voi lisätä nimen, tekstin ja/tai valokuvan.

Ainutlaatuinen henkilökohtainen Oreo-lahja.

Kuvittele suosikki Oreo-hetkesi. Onko se se, kun väännät kaksi puolikasta erilleen paljastaaksesi täytteen? Vai oletko kenties maitoon dippaamisen ystävä? Sillä ei ole väliä, miten nautit Oreosta, mutta yleinen totuus on tämä: jokainen suupala on nautittava kokemus, matka maailmaan, jossa maku, rakenne ja ajankohtainen nostalgia hallitsevat.

YourSurprise tietää, kuinka paljon rakastat Oreota, ja se on keksinyt eksklusiivisen XL-lahjan. Joskus vähemmän on enemmän, mutta ei silloin, kun kyseessä on paketti herkullisia Oreo-keksejä!

XL Oreo -tuubimme voidaan personoida nimellä, valokuvalla ja/tai tekstillä. Tämä tekee siitä loistavan lahjan rakkaallesi, kiitoslahjaksi, onnitteluksi tai rakkauden osoitukseksi.

Oman Oreo-lahjasi personoiminen

Oman Oreo-lahjan luominen on helppoa! Valitse lahjasi valikoimastamme, klikkaa "Aloita personointi" ja lisää personointi: lataa kuva, lisää nimi tai teksti. Siirry kassalle ja me hoidamme kaiken muun! Henkilökohtainen Oreo-lahjasi toimitetaan suoraan valitsemaasi osoitteeseen, jotta voit luoda täydellisen Oreo-elämyksen!

Oreo mihin tahansa tilaisuuteen

Oletko koskaan löytänyt itsesi raapimasta päätäsi täydellisen lahjan löytämiseksi tärkeään tilaisuuteen? No, etsintäsi voivat lakata tähän! Olipa kyseessä syntymäpäivä, vuosipäivä tai yksinkertainen kiitoslahja, Oreo Original -lahja, joka on personoitu osoittamaan huomaavaisuutesi, takaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen eleen, joka saa heidät taatusti hymyilemään.