Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Lahjapakkaukset on täydellinen lahja niille, jotka haluavat lähettää sydämellisen lahjan tai kiittää jotakuta erityistä henkilöä elämässään. Valitse haluamasi lahjapakkaukset, joka voi olla ruoka- ja juomalahjasetti, hyvinvointilahjasetti tai lahjapakkaukset, jossa on kaiverrettuja laseja.

10 Lahjat

Lahjapakkaukset omalla nimellä ja/tai kuvalla

Yllättäminen erityisellä lahjalla on tapa osoittaa kiitollisuutta, onnitella saavutuksesta elämässä tai yksinkertaisesti antaa hieman iloa jollekulle tärkeälle ihmiselle elämässäsi. Lahjapakkaus on suosittu lahja, joka ei koskaan mene pois muodista. Sen avulla voit antaa useita ajatuksia yhden pakkauksen sisällä. Persoonallinen lahjapakkaus on täydellinen heille jotka etsivät ainutlaatuista lahjaa sekä heille jotka haluavat yllättää erityisellä tavalla - laadusta tinkimättä! YourSurprisella voit valita erilaisista lahjapakkauksista: kauneus-lahjapakkaus heille jotka rakastavat itsestään huolehtimista, välipalapakkaus heille jotka rakastavat juhlia ja nauttia hetkestä ystävien kanssa, tai hemmottelupakkaus kylpyhuoneeseen kenelle tahansa. Tutustu lahjapakkauksiimme ja löydä paras vaihtoehto kuhunkin tilanteeseen!

Kuinka yksilöidä lahjapakkauksesi?

Kaikki lahjapakkaukset voidaan antaa lahjaksi yksilöllisellä kosketuksella: valitse nimi ja valokuva pakkauksen päälle tai muokkaa sen sisältöä. Jokaisen pakkauksen voi personoifa ainutlaatuisella tavalla. Näin lahjarasia luodaan juuri saajaa varten ja siitä tulee sydämellä suunniteltu ja tehty lahja.

Ideoita joululahjapaketteihisi

Voit tietysti voit antaa lahjapakkauksen minä hetkenä hyvänsä, mutta se on erityisen suosittu lahja jouluna ja vaihtoehto klassiselle joulukorille. Löydät meiltä herkullisia jouluruokapakkauksia jokaiseen makuun ja hyvinvointilahjapakkauksia täydelliseen rentoutumiseen. Voit antaa joululahjapakkauksen ystävälle ja perheelle, mutta se sopii myös hyvin lahjaksi jollekin jota et tunne kovin hyvin. Henkilölle jota haluat kiittää palveluksesta tai siitä, että hän on yrityksesi tärkeä asiakas.Oli syy mikä tahansa, joululahjapakkaus on aina arvostettu lahja!

Lahjapakkaukset joissa on ruokaa ja juomaa

Ruoka ja juomat ovat aina tervetullut lahja! Valikoimastamme löydät ruokalahjapakkauksia, joissa yhdistyvät herkulliset välipalat ja juomat. Tässä parhaat lahjaideat:

  • Viinilahjapakkaus: pullo punaviiniä, kaksi yksilöllistä viinilasia, keksejä ja tomaattipesto-tapenadi.
  • Olutlahjapakkaus: pullo Duvel-olutta, kaksi yksilöllistä olutlasia ja cashew-pähkinöitä
  • Lahjarasia Aperitiivi: pullo punaviiniä, persoonallinen tarjoilulauta, oliiviöljyä, keksejä, pesto-tapenade tomaatilla ja cashewpähkinöillä.
  • Coctail-lahjapakkaus: 3 Bacardi-cocktailia, kaksi yksilöllistä cocltail-lasia, oljet ja jääpalat

Laatikkomme ovat ainutlaatuinen lahja syntymäpäiväjuhliin, tupaantuliaisiin ja muihin erityisiin tilaisuuksiin, jotka vaativat ainutlaatuista lahjaa!

Lahjarasia kylpyhuoneeseen ja hyvinvointiin

On tärkeää aina silloin tällöin ottaa hetki rentoutumiseen ja hidastamiseen kiireisen arjen keskellä. Olipa kyseessä rentouttava kylpy, kävely luonnossa tai hyvä elokuva, jokainen ansaitsee hetken rentoutumista. Anna jollekin hyvinvointilahjapakkaus, joka muistuttaa itsestä huolehtimisen tärkeydestä. Yllätä ystäväsi, miehesi tai joku erityinen henkilö henkilökohtaisella lahjapakkauksella. Meiltä löydät myös Dove- tai Axe-paketit vartalonhoitotuotteilla tai persoonallisen paketin tuoksuvilla käsisaippuoilla.