Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Ota käyttöön yksilöinnin voima yksilöllisten hiirimattojen valikoimassamme! Lisää työtilaasi persoonallinen kosketus ja nosta työpöytäsi tasoa ainutlaatuisella hiirimatolla, joka on suunniteltu vain sinulle.

Luo omat yksilölliset hiirimatot

Jos loma tai juhla on tulossa, saatat olla miettimässä sopivaa lahjaa ystäville tai perheelle. Ehkäpä toiseen työpaikkaan lähtevälle kollegalle tai koulunsa päättävälle ystävälle.

Hiirimatto on loistava lahja juhlistamaan elämän erityisiä hetkiä, ja vielä enemmän, jos se on personoitu! YourSurprisen avulla voit luoda oman henkilökohtaisen hiirimattosi valokuvalla, tekstillä ja/tai nimellä.

Miksi valita hiirimatto, jossa on personointi?

Lähes kaikki tarvitsevat hiirimaton. Useimmat markkinoilla saatavilla olevat mallit vaihtelevat kuitenkin tylsistä yliampuviin. Sinun on luotettava muiden makuun ja mieltymyksiin. Jos siis haluat olla lahjoissasi hieman luovempi, voit valita muotoilun ja yksityiskohdat itse. Näin yksinkertaisesta toimistotarvikkeesta tulee kustomoitu esine, jolla on henkilökohtainen tarina. Tällainen hiirimatto sopii tietysti myös erinomaiseksi lahjaksi lähes mille tahansa ikäryhmälle. Eikä vain toimiston arkea piristämään, vaan myös kotipöydälle tuomaan persoonallista ilmettä.

Mitä vaihtoehtoja on saatavilla?

Jos etsit personoitua hiirimattoa, pidä mielessä, että ensimmäinen asia, jota sinun kannattaa harkita, on koko.

XXL-hiirimatot tarjoavat runsaan pinta-alan kursorin sujuvalle liikuttelulle, ja ne ovat ihanteellisia pelaajille tai niille, jotka työskentelevät monimutkaisten suunnitteluprojektien parissa. Suurempi pinta antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää monimutkaisempia malleja tai valokuvakollaaseja.

Toisaalta pienempi hiirimatto sopii täydellisesti minimalistisiin työpisteisiin kotona tai toimistossa.

Parhaat materiaalit yksilöllisiä hiirimattoja varten

Hiirimattoja on saatavilla eri materiaaleista. Tavallinen hiirimattomme ja XXL-versiomme on valmistettu mustasta kumista, jossa on valkoinen polyesteripintakerros. Niissä on myös liukumaton pohja, joka tarjoaa vakautta ja luotettavuutta, joten voit selata töitäsi vaivattomasti.

Nahkainen hiirimatto on ylellisempi vaihtoehto. Nahka on tunnettu kestävyydestään, mikä takaa, että hiirimatto kestää aikaa myös päivittäisessä käytössä.

Näiden nahkaisten hiirimattojen materiaalina käytetään korkealaatuista kasviparkittua täysnahkaista puhvelinnahkaa.

Hiirimattojen personointitavat

Kun puhutaan personoiduista hiirimatoista, painatus on suosituin vaihtoehto. Teksti, valokuvat, logot, kuviot... Tämä kaikki on modernien painotekniikoiden ansiosta helppoa. Jos olet valinnut nahkaversion, kaiverrus on parempi vaihtoehto. Vaikka kuviot ovatkin rajoitetumpia, ne menettävät vain hieman terävyyttään ja luettavuuttaan ajan myötä.

Hiirimattosi personointi vaihe vaiheelta

Hiirimaton personointi on hyvin helppoa. Lataat vain ne elementit, joita haluat käyttää suunnittelussasi, tiedostoina editorissamme. Voit sitten järjestää ne suoraan editorissa sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Sen jälkeen voit lisätä muita muotoiluelementtejä, kuten tekstilaatikoita, tai valita yhden ainutlaatuisista malleistamme, joita voit rikastuttaa personoinnillasi.

Lopuksi näet lopputuloksen esikatselumuodossa, jotta voit saada käsityksen siitä, miltä tuote näyttää, kun se on valmis.

Paras lahja jokaiseen tilaisuuteen

Olipa kyseessä sitten ystävänpäivä, isänpäivä tai pääsiäinen, persoonalliset lahjat ovat suositumpia kuin koskaan ennen. Voit suunnitella hiirimaton itse kuvilla ja teksteillä, jotta vastaanottaja sananmukaisesti tunnistaa itsensä painatuksesta. Voit myös sisällyttää lahjaan yhteisiä muistoja. Näin voit osoittaa vastaanottajalle, mikä sinulle on tärkeää. Tällaiseen lahjaan kuuluu tietenkin myös huumori. Hauskat kuvat sisäpiirivitseineen luovat hienon tunnelman ja muistuttavat kaikkia yhdessä vietetyistä hyvistä ajoista.