Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Voit luoda todella unohtumattomia lahjoja valokuvillasi! Luo ainutlaatuinen koriste seinälle: canvas-taulu, kello, juliste, seinätarrat ja monia muita sisutuslahjoja!

24 Lahjat

Seinän koristelu

On monia tapoja tehdä talosi tuntuu kotona. Se, miten koristelet sitä, tekee suuren eron. Niin monia vaihtoehtoja koristella sitä on vaikeampi löytää jotain haluat. YouSurpressa voit tehdä jokaisesta seinäkoristeesta ainutlaatuisen, koska sinä olet se joka suunnittelee sen! Voit muokata kaikkia kohteita suosikkivalokuviesi avulla editorilla. Lisää makea pikku viesti ja sinulla on täydellinen tytäruhri lahja !

Kuva kankaalle

Todellinen silmänhakuinen taide on taidetta, jonka teet itsellesi! Kauniin valokuvan perheestä, maisemasta tai lemmikeistä tulee huoneen silmänalusta, kun tulostat ne suurikokoisina. Se on helppo ja hauska tapa lisätä elämää huoneeseen ja täyttää paljaat seinät. Valokuvamaalaus on täydellinen lahja, esimerkiksi housewarming, häät tai syntymäpäivä. Ei vain voit tulostaa suosikki valokuvan kangas, mutta myös alumiini, puu tai juliste. Toinen ainutlaatuinen tapa koristella on käyttää kuviasi epätavallisimmista esineistä, kuten kelloista.

Avainteline

Etkö löydä (auton) avaimia aamulla joka kerta, kun menet töihin? Ratkaisu on yksinkertainen! Lisää avainnaulakko kotiisi, eikä koskaan ole enää muuta haastavaa hakua avaimista! Kiinnitä se eteiseen tai vaatekaappiin, jotta voit aina kulkea sen ohi matkalla sisään ja ulos talosta. Suunnittele avainnaulakko jossa on hauska muotoilu, valokuvat ja teksti valintasi mukaan. Tämä räätälöity avainnaulakko on täydellinen lahja talonpoikaisille juhliin tai häät!

Kuva-laatat

Kun sinulla on paljon valokuvia, jotka kaikki ansaitsevat erityisen paikan kotonasi, valitse kuvatehtävät ! Yhden suuren kuvan sijaan voit luoda hauskan vaikutelman pari laattaa yhdessä. Voit vaihtaa valokuvia ja tekstiä antamaan leikkisä ilme. Kun valitset monista malleista editorissa, löydät aina jotain, joka sopii kotiisi. Kuvan laatat ovat aito lahja joka kerta! Laatat eivät ole vain mahtavia koristeluun, vaan ne ovat myös loistava yrityslahja, kun lisäät yrityksesi logon.