Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Personoidut kynät ovat ainutlaatuinen lahja kaikkiin tilaisuuksiin: valmistumiseen, uuden työn aloittamiseen ja niin edelleen. Ne ovat myös loistava liikelahja! Tutustu laajaan valikoimaamme yksilöitäviä kyniä, jotka voidaan laserkaivertaa valitsemallasi tekstillä.

28 Lahjat

Kaiverretut kynät

Jos haluat antaa sinulle rakkaalle ihmiselle kauniin ja käytännöllisen lahjan, kaiverretulla nimellä tai tekstillä varustettu mustekynä tai kuulakärkikynä on erinomainen valinta.

Kaiverrettu kynä on hieno lahja: *työvuosipäivä *valmistuminen *eläkkeelle siirtyminen tai vain siksi, että kirjoittaminen on heille tärkeää ja he ovat tärkeitä sinulle.

Kaiverrettu mustekynä

Tutustu mustekynävalikoimaamme, jos haluat yllättää perheenjäsenesi, ystäväsi tai työtoverisi kauniilla Parker-kynällä. Jokainen kynä voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti, ja tilaus verkkokaupasta käy hetkessä. Kerro, onko vastaanottaja oikea- tai vasenkätinen, ja minkä 12-merkkisen tekstin haluat kynään kaiverrettavaksi. Halutessasi voit liittää mukaan myös pienen symbolin, kuten sydämen, tyylikkään graafisen kuvion tai kukan.

Kaiverrettu kuulakärkikynä

Valikoimastamme löydät Waterman-, Parker- ja Viva-kuulakärkikyniä, eri väreissä. Valitse kynä ja kerro, minkä tekstin haluat siihen kaiverrettavaksi.

Lisää hienoja toimistotarvikkeita

Jos haluat lisäksi jonkin muunkin lahjan, valikoimastamme löydät muitakin lahjoiksi sopivia toimistotarvikkeita, jotka myös voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti. Meillä on räätälöitäviä kalentereita tai muistikirjoja, joihin voit lisätä haluamasi mallin. Lataa suosikkikuvasi, lisää hauskoja malleja ja nimi, joilla luot hienon lahjan hetkessä.