Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

37 Lahjat

Pienet äitienpäivälahjat

Äitienpäivä on aivan nurkan takana, mikä tarkoittaa, että on aika alkaa miettiä, mitä lahjoja antaa elämäsi erityiselle naiselle. Jos etsit mielekästä mutta kohtuuhintaista tapaa tehdä hänen päivänsä kauniiksi, harkitse pieniä äitienpäivälahjoja, joilla voi tehdä suuren vaikutuksen pienemmällä budjetilla.

Kaikkien lahjojen ei tarvitse olla valtavia tai kalliita; siihen ei aina ole varaa, eikä se välttämättä tarkoita parempaa laatua tai parempaa lahjaa.

Olemme keränneet yhteen muutamia suosituimpia pieniä ja halpoja äitienpäivälahjoja, jotta voit löytää parhaat äitienpäivälahjaideat.

Kuinka paljon kannattaa käyttää äidin lahjaan? Parhaat halvat äitienpäivälahjat

Henkilökohtaiset lahjat ovat aina hitti, ja tarjolla on paljon pieniä vaihtoehtoja, jotka eivät riko pankkia. Kustomoitu valokuvallinen avaimenperä, jossa on rakkain perhekuva, tai henkilökohtainen kahvimuki, jossa on sydämellinen viesti, ovat molemmat huomaavainen ja käytännöllinen lahja, josta äitisi varmasti pitää.

Jos budjetti on tiukka, voit silti antaa paljon pieniä lahjoja, jotka osoittavat arvostuksesi. Esimerkiksi kortti, jossa on suloinen viesti siitä, miksi hän on paras, voi olla ihana lahja, tai puinen sydän, jolla osoitat hänelle kaiken rakkautesi.

Valitsitpa mitä tahansa, muista, että ajatus ratkaisee. Pienellä eleellä voi olla suuri merkitys osoittaessasi äidillesi, kuinka paljon välität. Älä siis tänä äitienpäivänä pelkää ajatella pieniä asioita, kun on kyse lahjojen antamisesta.