Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Personoidut lasit valitsemallasi tekstillä, nimillä, päivämäärllää ja/tai kuviolla jokaiseen hetkeen ja jokaiselle vastaanottajalle. Viimeistele kattaus yksilöllisillä viinilaseilla, olutlaseilla, vesilaseilla ja monilla muilla kaiverretuilla laseilla!

34 Lahjat

Lasit kaiverruksella

Malja ei ole vain yleinen ele juhlan aloittamiseksi, vaan se on todellinen rituaali! Jokainen tilaisuus, jokainen juhla aloitetaan huudolla: "Nostakaa lasinne". Niille, jotka nauttivat runsaista illallisista pitkien ystäväpöytien ääressä, niille, jotka ovat viinin ystäviä, ja niille, jotka suunnittelevat romanttisia maljoja pariskuntana, henkilökohtainen lasi, jossa on heidän nimensä, tapahtuman päivämäärä tai heidän suosikkilogonsa, on juuri oikea valinta. Tee viini-, olut-, vesi-, viski- tai cocktaillasistasi ainutlaatuinen. Lasiesineiden muokkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa! Voit räätälöidä monenlaisia laseja ja kantamuksia käyttämällä lauseita, nimiä, päivämääriä tai omaperäisiä malleja erityistilaisuuksia varten. Laserkaiverrustekniikkamme ansiosta voit olla varma laadukkaasta ja pitkäikäisestä lopputuloksesta. Voit myös pestä lasit astianpesukoneessa ilman, että personointi menee pilalle.

Monta lasia tuhanteen tilaisuuteen

YourSurprisesta löydät lasit kaikkiin tilaisuuksiin! Jokapäiväiseen käyttöön, erityistilaisuuksiin, mutta myös yrityskäyttöön tai yksinkertaisesti perjantaiaperitiiviin ystävien kanssa. Lasit ovat todella suosittu lahja esimerkiksi viinin tai oluen ystäville. Voit valita yksittäisen kappaleen tai ostaa 2, 4 tai 6 kappaleen sarjan ja hyödyntää todella kätevän alennuksen!

Viinilasit

Viinilasi, johon on kaiverrettu nimi, on loistava lahja äidille, isälle, sukulaiselle tai ystävälle, joka nauttii mielellään lasillisen viiniä. Voit halutessasi kaiverruttaa lasiin tekstin, josta lahjansaaja muistaa sinut aina, kun hän kaataa itselleen lasillisen. Mikä tahansa valintasi onkin, me kaiverramme valitsemasi mallin valko- tai punaviinilaseihin, yhdestä lasista alkaen. Tilaa niin monta kuin haluat!

Viinilaseja on saatavana eri versioina:

  • Punaviinilasit
  • Valkoviinilasit
  • Kuohuviinilasit

Pöytäpulloja jokapäiväiseen käyttöön

Kuinka moni meistä unohtaa viinilasit lasikaappiin tai vitriinin taakse? Viinilasit ovat erittäin suosittu lahja, mutta usein käy niin, että ihmiset haluavat mieluummin vesilasit kuin alkoholilasit. Käytännölliset lasit, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja joita voit käyttää jokaisen aterian yhteydessä. Ihanteellinen lahja perheille ja erityisesti niille, jotka eivät juo alkoholia. Sen lisäksi, että YourSurprise ei ole ajatellut yksinkertaisia laseja, meidän on nykyaikaisia, ylellisiä lasisia vesilaseja, jotka voit personoida kaiverretulla nimellä tai lauseella.

Monet kestävät lahjat

Valitsemalla lasista, alumiinista tai puusta valmistetun lahjan edistät ympäristöä. Vaihda muoviset keittiötarvikkeet lasisiin ja valitse ympäristöystävällisiä ostoksia varten. Yksi parhaista ympäristöystävällisistä lahjoista keittiöösi on personoitu lasikarahvi! Menestys taattu.

Cocktail- ja shottilasit

Lasit todellisille ystäville, jotka eivät koskaan jätä suosikkijuomaansa. Parhaan ginin raikas maku ainutlaatuisen ja räätälöidyn Gin Tonic -lasin kanssa on uusi kokemus, jota kannattaa kokeilla. Oletko koskaan ollut ystäväsi illanistujaisissa ja juonut katkeraa räätälöidyistä laseista? Täältä löydät viski- ja konjakkilaseja, jotka sopivat myös myöhäisillan keskusteluihin. Mitä tahansa suosikkicocktailisi onkin, voit kaataa ja nauttia siitä upeissa lasisissa cocktaillaseissa, joihin on kaiverrettu nimesi. Näiden lisäksi kaikille niille, jotka rakastavat voimakkaita tunteita, kauniit shottilasit, joita voit esitellä, kun illat muuttuvat rohkeammiksi ja odottamattomammiksi.

Jokaiselle oma lasinsa

Tarjoamme laajan valikoiman kaiverrettuja laseja: esimerkiksi klassisen olutmukin (tai pint-lasin), joka sopii klassisille vaaleille oluille, tai pikarin täyteläisille oluille ja tuplamallasoluille. Väkevien alkoholijuomien ystäville on viski- ja konjakkilaseja, kun taas niille, jotka haluavat nauttia pitkän juoman, on tarjolla Gin Tonic- ja Cocktail Highball -laseja. Jos haluat antaa pullon lahjaksi yhdessä lasin kanssa, meillä on juuri sinulle sopiva tuote, katso luettelo viinipakkauksista, joissa on lasit, tai olutpakkauksista, joissa on lasi. Saatavilla on monia muita keittiötuotteita, kuten mukeja. Tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle sopiva tuote, jos sinulla on epäilyksiä tai erityistoiveita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lasit, joissa on nimi

Sivustomme kautta voit tehdä lahjastasi ainutlaatuisen lisäämällä haluamasi tekstin ja yhden monista malleista, jotka asetamme käyttöösi. Nimellä varustettujen yksilöllisten lasien valmistuksessa käytämme lasertekniikkaa, jossa haluamasi teksti kaiverretaan suoraan lasiin. Tämän tekniikan ansiosta teksti voidaan painaa pysyvästi, ja lasit voidaan pestä astianpesukoneessa. Valitse, miten teet lasistasi persoonallisen ja tilaa se verkossa, toimitusajat ilmoitetaan tuotesivulla, joten tiedät tarkalleen, milloin saat tuotteen.

Omaperäisten maljapuheiden antaminen tarkoittaa ainutlaatuisten hymyjen antamista

Miksi antaa vain yksi tuote, kun voit antaa henkilökohtaisen kosketuksen ja antaa jotain ainutlaatuista? Erityislahjan antaminen ystävän syntymäpäivänä, kuten yksilöllisen viinilasin tai yksilöllisen astian antaminen rakkaasi häihin, on oikea tapa osoittaa kiintymystäsi. Mutta ei vain sitä, vaan mieti, kuinka tyylikästä voi olla kohottaa malja uudenvuodenaattona tai vuosipäivänä samppanjalla ja huiluilla, jotka on personoitu tervehdysviestillä.

Kuinka kaiverramme lasit?

Kaiverramme lasimme uusimpia tekniikoita käyttäen, mikä mahdollistaa useiden erilaisten lasien kaivertamisen. Käytämme tähän laseria, joka kaivertaa valitsemasi mallin lasin pintaan. Tämä tarkoittaa, että kaiverrus kestää pesun astianpesukoneessa eikä haalistu. Voit valita jonkin malleistamme ja lisätä haluamasi tekstin kuvaohjelmassamme käden käänteessä. Kaikki lasimme kaiverretaan omassa työpajassamme ja kuljetetaan erityisissä laatikoissa niiden suojaamiseksi.

Logolla varustetut lasit

Me YourSurprisella emme vain auta yksilöitä lahjoittamaan rakkaansa, vaan haluamme auttaa yrityksiä löytämään oikean lahjan työntekijöille tai liikekumppaneille. Voit räätälöidä lasisi logolla alkaen 18 kappaleesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tutustu mahdollisuuksiin!

Minkälaisia laseja voidaan yksilöidä?

Tarjoamme YourSurprisessa laajan valikoiman kaiverrettuja laseja, joista voit valita jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Kaikille suosikkijuomillesi on oma ainutlaatuinen lasinsa, jossa on kaiverrus, ja näin varmistat, että sinulla on oikea lasi kaikille maljan kohotuksille ja päivittäisille siemauksille.

Olitpa sitten viiniharrastaja, joka etsii räätälöityjä viinilaseja, oluen ystävä, joka kaipaa kaiverrettuja tuoppilaseja, tai väkevien alkoholijuomien tuntija, joka etsii yksilöllisiä viskilaseja tai samppanjalaseja, meiltä löytyy varmasti jotakin juuri sinulle!

Voitko personoida lasin nimellä tai viestillä?

Kyllä! Kaiverrettuihin laseihimme voit kaivertaa haluamasi nimen tai tekstin. Pääset verkkopohjaiseen editoriin ja voit kirjoittaa tekstin. Voit lisätä yhden tai useamman rivin tekstiä ja halutessasi myös yhden malleistamme.

Lasiin kaiverretaan valitsemasi teksti.

Voiko laseihin kaivertaa minkä tahansa kuvion?

Kaiverrettuihin laseihimme voidaan kaiverruttaa tekstin lisäksi myös jokin ihastuttavista malleistamme. Valitse laajasta valikoimastamme malleja, jotka sopivat monenlaisiin eri tilaisuuksiin, kuten rakkauden osoituksiin, Äitienpäivään, Isänpäivään, Jouluun ja moniin muihin!

Jos annat lasin lahjaksi ihan muuten vain, tai haluat ostaa lasit johonkin tapahtumaan, meillä on myös valikoima malleja, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin.

Voinko tilata kaiverrettuja laseja jo yhdestä kappaleesta alkaen?

Ehdottomasti! Kaikkiin laseihimme voi kaivertaa kaiverruksen jo yhdestä kappaleesta alkaen. Valitse tuotesivultamme haluamasi kappale ja kaiverruta se haluamallasi tavalla.

Voinko lisätä sarjoihin erilaisia henkilökohtaisia merkintöjä?

Lasejamme voi ostaa myös 2,4 tai 6 kappaleen sarjoina. 4 ja 6 kappaleen sarjoissa kaikissa laseissa on sama personointi. Kahden lasin sarjoissamme voi olla eri nimikirjaimet jokaisessa lasissa.

Sarjan ostaminen on loistava vaihtoehto, jos haluat ostaa useampia samoja laseja ja haluat hyötyä suuresta alennuksesta.

Voinko tilata kaiverrettuja personoituja laseja suurissa erissä?

Kun haluat tehdä pysyvän vaikutuksen, kaiverruksella varustetut personoidut lasit voivat olla loistava vaihtoehto. Tiesitkö kuitenkin, että voit myös hyötyä alennuksesta, jos tilaat lasit suuressa erässä? Ystävällinen liiketoimintaosastomme auttaa mielellään nopeuttamaan suurten tilausten käsittelyä. Valmistauduitpa sitten tapahtumaan tai täydennät varastoja yrityksesi tarpeisiin, suurtilaukset voivat olla erittäin edullisia.

Suurtilaukset tarjoavat myös mahdollisuuden kaivertaa laseihisi logon. Tämä vaihtoehto koskee laseja alkaen 18 kappaleesta.