Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Personoidut lasit valitsemallasi tekstillä, nimillä, päivämäärllää ja/tai kuviolla jokaiseen hetkeen ja jokaiselle vastaanottajalle. Viimeistele kattaus yksilöllisillä viinilaseilla, olutlaseilla, vesilaseilla ja monilla muilla kaiverretuilla laseilla!

28 lahjat

Lasit kaiverruksella

Malja ei ole vain mikä tahansa ele juhlan aloittamiseksi, vaan se on todellinen rituaali! Jokainen juhlatilaisuus alkaa lauseella: "Nostetaan malja". Heille jotka rakastavat runsaita illallisia pitkien pöytien ääressä ystävien kanssa, heille jotka rakastavat viiniä ja heille jotka haluavat nostaa romanttisen maljan pariskuntana, omalla nimellä, päivämäärällä tai logolla kaiverrettu lasi on kaikki mitä tarvitset!

Jos etsit omaperäistä lahjaa, miksi et valitsisi kaiverrettua lasia? YourSurprisella voit kaiverruttaa jonkin malleistamme sekä haluamasi tekstin viinilaseihin, kuohuviinilaseihin, teelaseihin, viskilaseihin, olutlaseihin, vesilaseihin... Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Me laserkaiverramme valitsemasi mallin lasin pintaan uusimpia tekniikoita käyttäen, jolloin lasista tulee konepesun kestävä. Kaiverrus ei kulu, joten se säilyy kauniina myös usein käytettynä. Valittavanasi on useita erilaisia kaiverruksia, kuten Happy Birthday, Cheers, Thank you, Many Thanks, Mr & Mrs, Looking Good ja monia muita!

Useita laseja jokaiseen hetkeen

YourSurprisesta löydät lasit kaikkiin tilanteisiin! Jokapäiväiseen käyttöön, erikoistilaisuuteen sekä yrityslahjaksi. Lasit ovat erittäin suosittu lahja esimerkiksi viinin tai oluen ystäville. Voit valita yhden lasin tai ostaa 2, 4 tai 6 kappaleen setin ja hyödyntää todella edullisen alennuksen!

Miksi antaa lahjaksi jotakin tavallista, kun voit antaa jotakin persoonallista ja ainutlaatuista? Anna erityinen lahja ystäväsi syntymäpäivänä tai hääpäivänä, kuten kaiverretut viinilasit. Tai luo tyyliä uudenvuodenaattoon tai vuosipäivään kaiverretuilla kuohuviinilaisella.

Viinilasit

Viinilasi, johon on kaiverrettu nimi, on loistava lahja äidille, isälle, sukulaiselle tai ystävälle, joka nauttii mielellään lasillisen viiniä. Voit halutessasi kaiverruttaa lasiin tekstin, josta lahjansaaja muistaa sinut aina, kun hän kaataa itselleen lasillisen. Mikä tahansa valintasi onkin, me kaiverramme valitsemasi mallin valko- tai punaviinilaseihin, yhdestä lasista alkaen. Tilaa niin monta kuin haluat!

Viinilaseja on saatavana eri versioina:

  • Punaviinilasit
  • Valkoviinilasit
  • Kuohuviinilasit

Olutlasit ja oluttuopit

Voit kaiverruttaa lasin myös jollekulle, joka pitää kylmästä oluesta. Meillä on jalallisia olutlaseja, vehnäolutlaseja sekä oluttuoppeja.

Gin & tonic -lasi

Tunnetko jonkun, joka suorastaan rakastaa gin & tonicia? Yllätä hänet omalla gin & tonic -lasilla, jossa on hänen nimensä. Gin & tonic -lasi on korkealaatuinen ja klassisen gin & tonic -lasin muotoinen!

Shottilasit

Jos metsästät lahjaa shottien ystävälle, kaiverretut shottilasimme ovat nappivalinta.

Viskilasi

Jos haluat yllättää viskinystävän, olemme varmoja, että hänen juomansa maistuisi entistä paremmalta ikiomasta nimikoidusta viskilasista.

Kuohuviinilasit

Jos sinulla on aihetta juhlaan, mikäpä nostaisi tunnelmaa paremmin kuin lasillinen kuohuvaa! Täydellisen lisän juhlaan tuovat kuohuviinilasit, joihin on kaiverrettu haluamasi nimi tai nimet.

Vesilasit

Kaikki eivät juo alkoholia, mutta ei hätää: meiltä löytyy myös vesilaseja.

Ekologisesti kestävät lahjat

Valitsemalla lahjan lasista, alumiinista tai puusta vaikutat myös ympäristöön. Vaihda muoviset keittiötarvikkeet lasiin käyttääksesi ympäristöystävällisiä tuotteita. Yksi parhaista ympäristöystävällisistä lahjoista keittiöön on esimerkiksi hieno karahvi!

Kuinka kaiverramme lasit?

Kaiverramme lasimme uusimpia tekniikoita käyttäen, mikä mahdollistaa useiden erilaisten lasien kaivertamisen. Käytämme tähän laseria, joka kaivertaa valitsemasi mallin lasin pintaan. Tämä tarkoittaa, että kaiverrus kestää pesun astianpesukoneessa eikä haalistu. Voit valita jonkin malleistamme ja lisätä haluamasi tekstin kuvaohjelmassamme käden käänteessä. Kaikki lasimme kaiverretaan omassa työpajassamme ja kuljetetaan erityisissä laatikoissa niiden suojaamiseksi.

Logolla varustetut lasit

Me YourSurprisella emme vain auta yksilöitä lahjoittamaan rakkaansa, vaan haluamme auttaa yrityksiä löytämään oikean lahjan työntekijöille tai liikekumppaneille. Voit räätälöidä lasisi logolla alkaen 18 kappaleesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tutustu mahdollisuuksiin!