Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

9 Lahjat

Viinilasit kaiverruksella

Kuinka tehdä jokaisesta maljasta ainutlaatuinen? Meiltä YourSurprisella löydät kauniita viinilaseja, joihin voit jokaiseen kaiverruttaa oman nimen tai haluamasi tekstin. Jos etsit uniikkia lahjaa viinin ystävälle, viinilasi kaiverruksella on todella hauska ja samalla käytännöllinen lahjaidea.

Kaiverruksen lisäksi voit valita lasiin yhden upeista designeistamme. Löydät monia vaihtoehtoisa malleja helppokäyttöisestä online-editoristamme. Lasit kaiverretaan lasertekniikalla, joten viesti lasissa säilyy ikuisesti, aivan kuten lahjalle omistettu ajatus. Jos haluat luoda täydellistä viinihetkeä varten enemmän kuin vain yksinkertaisen lasin, tutustu puiseen viinikoteloon kaiverretuilla laseilla. Tai miten olisi ruostumattomasta teräksestä valmistettu viininjäähdytin omalla kaiverruksella?

Valitse mieleisesi viinilasi monista vaihtoehdoista

Meillä on saatavana sekä punaviinilaseja että valkoviinilaseja, jotta voit omistaa oikean lasin jokaiselle maljalle. Lasien välinen ero on lasin kapasiteetissa ja korkeudessa, jotta nautinto olisi täydellinen oikealle viinille. Lisäksi löydät meiltä kuohuviinilaseja, jotka sopivat täydellisesti erityisiin hetkiin kuten häihin, tupaantuliaisiin tai valmistujaisiin.

Anna ainutlaatuinen lahja omalla designilla

Toisten yllättäminen sopivalla lahjalla ei aina ole helppoa. Tuotelahjan antaminen voi olla yksinkertaista, mutta itse suunnittelemasi design lahjaan tekee siitä erityisen ja ainutlaatuisen. Yllätä läheinen hänen tärkeänä päivänään lahjalla, jonka olet yksilöinyt ainutlaatuisella tekstillä tai vastaanottajan omalla nimellä, ja anna ikimuistoinen lahja!