Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Paranna viinikokemustasi hienolla kaiverrettujen viinilasien kokoelmallamme. Valitse valko- tai punaviinilasi ja lisää nimesi, tekstisi ja/tai kuviointisi luodaksesi täydellisen lahjan!

9 Lahjat

Viinilasit kaiverruksella

Kuinka tehdä jokaisesta maljasta ainutlaatuinen? Meiltä YourSurprisella löydät kauniita viinilaseja, joihin voit jokaiseen kaiverruttaa oman nimen tai haluamasi tekstin. Jos etsit uniikkia lahjaa viinin ystävälle, viinilasi kaiverruksella on todella hauska ja samalla käytännöllinen lahjaidea.

Kaiverruksen lisäksi voit valita lasiin yhden upeista designeistamme. Löydät monia vaihtoehtoisa malleja helppokäyttöisestä online-editoristamme. Lasit kaiverretaan lasertekniikalla, joten viesti lasissa säilyy ikuisesti, aivan kuten lahjalle omistettu ajatus. Jos haluat luoda täydellistä viinihetkeä varten enemmän kuin vain yksinkertaisen lasin, tutustu puiseen viinikoteloon kaiverretuilla laseilla. Tai miten olisi ruostumattomasta teräksestä valmistettu viininjäähdytin omalla kaiverruksella?

Valitse mieleisesi viinilasi monista vaihtoehdoista

Meillä on saatavana sekä punaviinilaseja että valkoviinilaseja, jotta voit omistaa oikean lasin jokaiselle maljalle. Lasien välinen ero on lasin kapasiteetissa ja korkeudessa, jotta nautinto olisi täydellinen oikealle viinille. Lisäksi löydät meiltä kuohuviinilaseja, jotka sopivat täydellisesti erityisiin hetkiin kuten häihin, tupaantuliaisiin tai valmistujaisiin.

Anna ainutlaatuinen lahja omalla designilla

Toisten yllättäminen sopivalla lahjalla ei aina ole helppoa. Tuotelahjan antaminen voi olla yksinkertaista, mutta itse suunnittelemasi design lahjaan tekee siitä erityisen ja ainutlaatuisen. Yllätä läheinen hänen tärkeänä päivänään lahjalla, jonka olet yksilöinyt ainutlaatuisella tekstillä tai vastaanottajan omalla nimellä, ja anna ikimuistoinen lahja!

Minkälaisia yksilöllisiä viinilaseja on saatavilla?

Verkkosivuiltamme löydät kahdenlaisia kaiverrettuja viinilaseja: punaviini- ja valkoviinilaseja.

Vaihtelua on niiden muodossa, koossa ja viinityypissä, jolle ne on suunniteltu. Punaviinilaseissa on täyteläisempi, pyöreämpi malja, jotta voit upottaa nenän lasiin aromien havaitsemiseksi. Punaviinilaseihimme mahtuu jopa 530 ml. Valkoviinilasit ovat hieman pienempiä ja vähemmän pyöreitä. Näihin laseihin mahtuu enintään 370 ml viiniä. Kuplivan juoman ystäville samppanjalasit ovat erinomainen valinta.

Jos etsit isompaa lahjaa, meillä on myös lahjapaketteja, jotka sisältävät sekä viiniä että laseja, tai lahjapakkauksia, jotka sisältävät välipaloja ja yhteensopivia lahjoja.

Miten viinilasit kaiverretaan?

Viinilasimme kaiverretaan huolellisella lasertekniikalla, joka takaa parhaan mahdollisen tarkkuuden ja tarkkuuden kaiverrettaessa valitsemiasi kuvioita tai viestejä viinilaseihin. Voimakas säde höyrystää materiaalin, tässä tapauksessa lasin, kaivertaen sen pintaan ja luoden haluamasi kuvion.

Miten voin luoda yksilöllisen viinilasin?

Oman kaiverretun viinilasin luominen on yksinkertaisempaa kuin ehkä aluksi uskotkaan. Olipa kyseessä henkilökohtainen lahja tai ainutlaatuinen lisä omaan lasikokoelmaasi, jokainen vaihe on intuitiivinen ja nopea.

Ensimmäiseksi sinun on valittava lasisi. Muista valita viinilasi, joka kuvastaa sitä, miten aiot käyttää sitä.

Seuraava vaihe on kaiverruksen suunnittelu. Se voi olla nimi, lyhyt viesti tai yksinkertainen muotoilu. Siirry editoriin tuotesivultamme ja napsauta !start personalising".

Jatka tilauksen tekemistä. Onnittelut! Seuraamalla näitä vaiheita saat ainutlaatuisen kaiverretun viinilasin. Henkilökohtainen kosketus tekee lasistasi erityisen hienon lisän juhliin ja juhlatilaisuuksiin.

Voinko luoda kaiverrettuja viinilaseja, joihin on kaiverrettu teksti tai nimi?

Ehdottomasti! Viinilaseihimme voidaan kaivertaa haluamasi teksti tai nimi. Kirjoita haluamasi teksti editoriin ja valitse, mihin haluat sen sijoittaa. Voit myös lisätä mallin runsaasta valikoimastamme editoriin.

Voinko personoida viinilasit valokuvilla?

Vähintään 18 kappaleen tilauksissa sinulla on mahdollisuus lisätä tekstin tai nimen lisäksi myös kaiverrettu valokuva tai logo.

Pienemmissä tilauksissa, jotka alkavat 1 kappaleesta, tutustu viinilaseihimme, joissa on valokuva.

Ovatko persoonalliset viinilasit astianpesukoneenkestäviä?

Lasien kaiverruksessa käytetty lasertekniikka jättää lasiin pitkäaikaisen jäljen, joten ne on turvallista puhdistaa astianpesukoneessa.