Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tutustu ainutlaatuisiin personoituihin kelloihin ja muuta mikä tahansa tila tyylikkääksi. Valitse monista eri malleista ja tyypeistä ja luo unohtumaton lahja tai lisää kotiisi persoonallinen tunnelma yksilöllisellä seinäkellollamme, jossa on valokuvasi ja/tai tekstisi.

6 Lahjat

Luo oma henkilökohtainen kello valokuvalla ja/tai tekstillä.

Kun ajattelemme kodin sisustamista, unohdamme usein kiinnittää kunnolla huomiota seiniin. Voidaanko huonetta todella pitää viimeisteltynä ilman seinällä roikkuvaa kaunista kelloa? Etsitkö omaperäistä henkilökohtaista kelloa keittiöön ripustettavaksi tai lahjaksi jollekin juuri uuteen kotiinsa muuttaneelle ystävällesi? Ehkä etsit lahjaa, joka hämmästyttää vastaanottajaa ja tuo mieleen hienoja muistoja joka kerta, kun hän katsoo kelloa?

Suunnittele omat valokuvakellosi käyttämällä valokuvaa (valokuvia), tekstiä ja muotoilua. YourSurprise-kelloja on saatavilla eri muotoisina ja kokoisina, joten löydät aina huoneeseen ja tilaisuuteen sopivan kellon.

Personoidut kellot kaikkiin tilaisuuksiin

Jos haluat yllättää vanhempasi tai isoäitisi, meillä on yksilöllisiä kelloja esimerkiksi syntymäpäiville, äitienpäivän ja isovanhempienpäivän erityiskelloja sekä opettajille suunnattuja kelloja. Onko ystäväsi, perheenjäsenesi tai tuttavasi muuttamassa ja järjestämässä tupaantuliaisjuhlia? Henkilökohtainen seinäkello on täydellinen lahja tähän erityiseen tilaisuuteen. Voit personoida sen esimerkiksi hauskalla lomakuvalla tai perhekuvalla.

Personoitu sydämen muotoinen seinäkello

Haluatko antaa jollekulle kellon, mutta haluat lisätä siihen hieman ylimääräistä huomiota? Silloin oikea lahja on personoitu sydämenmuotoinen kello. Personoitu sydämenmuotoinen kello on ihanteellinen lahja ystävänpäiväksi, äitienpäiväksi tai yksinkertaisesti siksi, että haluat yllättää jonkun. Tiesitkö, että kelloon voi lisätä valokuvan lisäksi myös tekstin? Olipa kyseessä sitten rakkaudentunnustus tai kiintymyksesi osoitus, löydät varmasti oikeat sanat hetkeen. Ja jos sanat eivät tunnu mukavilta, voit aina valita hauskan valokuvakollaasin!

Personoidut seinäkellot lapsille

Personoitu valokuvakello on muutakin kuin upea asuste olohuoneeseen, mutta se on myös hauska lisä lapsen makuuhuoneeseen. Personoi se hauskalla kuviolla, valokuvalla ja/tai tekstillä. Kello on äänetön, joten sen ääni ei häiritse lastasi päiväunien aikana tai yöllä. Voit muokata lasten kelloa ainutlaatuisilla kuvioilla, joissa on dinosauruksia, eläimiä, kukkia ja paljon muuta! Valitse suosikkityyli ja personoi kellosi nyt!

Miten kello personoidaan

Kellon muokkaaminen on helppoa! Valitse vain haluamasi malli, avaa editorimme napsauttamalla sitä ja valitse yksi monista malleistamme. Voit sisällyttää suunnittelemaasi kelloon nimen, tekstiä ja jopa yhden tai useamman valokuvan! Toimitamme kellosi valitsemaasi osoitteeseen. Jos haluat yllättää lahjan saajan, lähetä lahjasi suoraan hänen osoitteeseensa ja lisää tilaukseen ilmainen viestikortti, jossa kerrotaan, kuka lahjan lähetti.

Kuinka suuri seinäkello on?

Henkilökohtainen seinäkello, jossa on valokuva ja/tai teksti, on saatavana kahtena versiona: pyöreänä tai sydämenmuotoisena. Pyöreä personoitu seinäkellomme on saatavana M-versiona, jonka halkaisija on 20,5 cm, tai L-versiona, jonka halkaisija on 29 cm.

Sydämenmuotoinen kello on myös saatavana kahtena versiona: M-versio, jonka mitat ovat 21 x 20 cm, tai L-versio, jonka mitat ovat 31 x 30 cm .

Mistä kello on valmistettu?

Kaikki kellomme on valmistettu tukevasta kovalevystä. Jokaisessa kellossa on kätevä ripustuskoukku, johon se voidaan ripustaa, sekä paristot. Näin voit nauttia persoonallisesta valokuvakellostasi heti tai voit halutessasi lähettää sen suoraan vastaanottajalle.