Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Valitse mieleisesi personoitu olutlasi ja luo ainutlaatuinen lahja oluen ystävälle. Personoi olutlasi nimellä, tekstillä tai kuviolla nyt!

3 Lahjat

Olutlasit kaiverruksella

On hetkiä, jotka yhdistävät ihmisiä, ovat hauskoja ja jotka on mukava jakaa toisten kanssa - kuten vaikkapa lasillinen olutta ystävän tai kollegan kanssa töiden jälkeen tai tärkeää ottelua seuratessa. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö olut maistuisi paljon paremmalta oikeanlaisesta olutlasista, etenkin jos se on vielä räätälöity hauskalla tai erityisellä tavalla! Henkilökohtainen omalla nimellä kaiverrettu oluttuoppi tai olutlasi on hauska ja ainutlaatuinen lahja sekä itselle että kaverille. Meiltä löydät monia erilaisia oluttuoppeja ja -laseja, joista voit valita suosikkisi ja ilahduttaa sillä tärkeää henkilöä tai lisätä sen omaan kokoelmaasi.

Oluttuoppi kaiverruksella on ainutlaatuinen lahja

Olut on todellinen intohimo monelle ja sitä on kunnioitettava! On heitä, jotka juovat olutta "huvin vuoksi" ja heitä, joille "oluen juominen on vakava asia". On lukuisia hetkiä jolloin voit antaa lahjaksi omalla nimellä kaiverretun olutlasin: kun etsit syntymäpäivälahjaa, lahjaa isällesi tai poikaystävällesi, tai haluat vain hemmotella itseäsi erityisellä tavalla. Nimikoitu olutlasi on paras tapa nauttia suosikkijuomastasi!

Suunnittele oma olutlasi nimellä tai tekstillä

Koska meillä on monia olutlaseja ja oluttuoppeja mistä valita, autamme sinua valitsemaan sopivimman olutlasin räätälöit äväksi juuri sinulle! Tässä vinkkilistamme:

- Varrellinen vehnäolutlasi: tämä lasi sopii parhaiten ales-, lagers- ja belgialaisten oluiden nauttimiseen. Täydellinen "Westmalle Double and Triple" - ja "La Trappe Isid'or" -oluille. Tulppaanin muotoinen varsi auttaa pitämään lujan otteen ja estää oluen lämpenemisen käden lämmöllä.

- Oluttuoppi painatuksella: Tämä olutmuki sopii erityisesti Ale- ja Stout-oluille, koska ne säilyttävät oluen vaahdon pidempään. Lasin paksuus ja jäykkä kahva tekevät mukista erittäin kestävän! Voit painattaa tähän tuoppiin valitsemasi valokuvan ja/tai hauskan tekstin!

- Weisse-olutlasi: tämä lasi sopii vaaleiden ja Weisse-oluiden ystäville. Kaulan muoto estää vaahtoa pääsemästä ulos, kun taas kapea pohja parantaa näiden vehnäpohjaisten oluiden happamia jälkimakuja.

- Oluttuoppi kaiverruksella: Tämä oluttuoppi on suosituimpia olutlasejamme! Se on täydellisen kestävä, 15,5 cm korkea ja sen tilavuus on 50 cl. Tuoppi on laadukasta lasia ja sen pohja on kristallia.

Valitse tyyppisesi yksilöity olutlasi

Valikoimassamme on erilaisia personoituja olutlaseja, joista kukin sopii eri oluttyyppiin ja ainutlaatuiseen kokemukseen: Klassinen pint-olutlasi, tukeva ja suuri; tulppaaniolutlasi, joka on tunnettu sipulimaisesta muodostaan ja yläosastaan tai XL Weiss-olutlasi, joka on täydellinen runsaille lasillisille.

Jos haluat yllättää jonkun erityisen ihmisen elämässäsi tai lahjoittaa olutlasin johonkin erityiseen tilaisuuteen, tutustu teemakohtaisiin olutlaseihimme tai lahjapakkaukseemme, jossa on valikoima olutlahjoja ja tietysti personoitu olutlasi!

Kuinka paljon olutta yksilöityyn olutlasiin mahtuu?

Etkö ole varma, minkä personoidun olutlasin ostaisit? Laseissamme on eri tilavuuksia:

  • Tulip-olutlasiin mahtuu 490 ml olutta.
  • Pint-olutta sisältävään lasiin mahtuu 500 ml olutta.
  • XL-olutlasiin mahtuu jopa 680 ml olutta.

Miten voin personoida olutlasin?

Kun olet valinnut olutlasisi, on aika personoida se! Seuraa näitä ohjeita:

  1. Siirry osioon "Henkilökohtaiset olutlasit".
  2. Valitse haluamasi olutlasityyppi ja valitse se.
  3. Kun olet valinnut lasin, näet vaihtoehdon 'Aloita personointi'. Klikkaa sitä aloittaaksesi personoinnin.
  4. Sinut ohjataan personointisivulle. Täällä sinulla on useita vaihtoehtoja. Voit valita tekstin, jonka haluat lisätä lasiin, valita yhden malleistamme ja kaikki personoinnin yksityiskohdat.
  5. Jos haluat lisätä tekstin, voit myös säätää fonttikokoa ja -tyyliä haluamasi ulkoasun saavuttamiseksi.
  6. Tarkista personointi ennen mallin viimeistelyä.
  7. Kun olet tyytyväinen, jatka ostamista klikkaamalla 'Lisää koriin'.

Ja voila! Olet personoinut olutlasisi!

Kaiverrettuja olutlaseja, joihin on kaiverrettu nimi tai teksti, voi ostaa alkaen 1 kappaleesta, ja niitä on saatavana myös 2, 4 ja 6 kappaleen sarjoissa. Ostamalla olutlasit sarjana voit nauttia suuresta alennuksesta!

Voinko kaivertaa valokuvan tai logon henkilökohtaiseen olutlasiin?

Olutlasiin on mahdollista kaivertaa valokuva tai logo vähintään 18 kappaleen tilauksissa. Jos haluat kaivertaa logon tai valokuvan olutlasiin, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme.