Oude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja Valkoinen
Oude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja ValkoinenOude Kaap Punainen ja Valkoinen

Oude Kaap Punainen & Valkoinen

25,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Kiiltävä tarra valokuvasi ja muotoilun kanssa
  • Parhaat viinit, valittu juuri sinulle
  • Täydellinen lahja jokaiselle viinin ystäville
  • Suorita lahjasi ylellisellä puuviini-laatikolla
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti


Oude Kaap -viinit ovat peräisin kauniista Franschhoek-laaksoista, joissa jyrkät Drakestein-vuoret ovat olleet tärkeässä asemassa laadukkaiden viinien valmistuksessa vuodesta 1693. Määritelmä, pysyvyys, intohimo ja innovaatiot ovat myös muokanneet viininvalmistusta perintöä kunnioittaa edelleen uuden sukupolven viinintuottajia.
Koska hyvän viinin ydin on hedelmä, Oude Kaap -viljelijät käyttävät vain alueen parhaita hedelmiä. Sen selvittämiseksi, mitkä viinirypäleet valitaan Oude Kaap -viinille, tämän kiinteistön tuottajat ylläpitävät intensiivistä yhteyttä viljelijöihin ja käyttävät hyvin tiukkaa valintaprosessia.

Tietoja Oude Kaap Red:
Tämä nuori ja hedelmäinen viini on ollut suosittua jo vuosien ajan sen hedelmäinen ja yksinkertainen maku. Tämä on viini, jota kukaan voi arvostaa. Cinsaut-, Ruby Cabernet- ja Merlot-viinirypäleiden punaiset hedelmät ovat todella erottuvat. Pieni lisäys Cabernet Sauvignon antaa tämän viinin enemmän selkärankaa.

Tietoja Oude Kaap White:
Tämä tuore valkoviini on valmistettu pääasiassa Chenin Blanc- ja Colombar-viinirypäleistä, joita täydennetään 15% Sauvignon Blancilla. Kaunis ja hedelmäinen viini kaunis kimppu. Se on rikas ja virkistävä maku.

Täydelliset päivittäiset viinit lounaan tai kevyen aterian mukana.

Yllätä joku, jolla on hieno valikoima oude kalvovärejä, joilla on oma etiketti!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia, työtovereita tai (yrityksiä) suhteita kahteen herkulliseen viinipulloon kauniissa puusta.

Tee nykyinen erikoistarjouksesi luomalla ainutlaatuinen tarra omalla valokuvallasi, tekstillasi tai logolla! Henkilökohtaisen tarran suunnittelu on nopeaa ja helppoa erikoisen kuvankäsittelyohjelmamme avulla. Voit myös lisätä ilmaisen lahjakortin omalla henkilökohtaisella tekstillasi. Toimitus on nopeaa ja luotettavaa.

Voit tilata viinin henkilökohtaisella valokuvaketjulla tai ilman sitä. Tutustu eri viinien herkkuihin ja laatuun ilman velvollisuutta ostaa täysi laatikko. Todella yllättää joku antamalla hänelle herkullisen viinivalikoiman!

Lisätietoja viineistä:

Instant hintahinta a Oude Kaap Punainen & Valkoinen ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?