Salentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus Malbec
Salentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus MalbecSalentein Primus Malbec

Salentein Primus Malbec

64,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Suunnittele värikkäitä tulosteita HD-valokuvien laadussa
  • Hienoimmat viinit, jotka on valittu erityisesti sinulle
  • Suorita lahjasi ylellisellä puinen lahjapakkaus
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti


Lisätietoja tästä viinistä:
Nimi: Salentein Primus Malbec
Alkuperämaa: Argentiina
Viini: Punaviini
Viinirypäle: 100% Malbec
Ominaisuudet: Tämä tyylikäs argentiinalainen viini on ominaista punainen ja voimakas maku.

Maku
Lähes musta-punainen väri, tämä intensiivinen viini on laaja paletti makuja, kuten mustaherukoita, luumuja, roistoja, tupakkaa, mausteita ja vaniljaa. Tämä erikoisviini on pitkäikäinen ja tehokas viimeistely. Rypäleet puristetaan huolellisesti käsin! Käymisprosessin aikana lämpötila pidetään mahdollisimman alhaisena. Viini on kypsynyt 14 kk: n ajaksi uusissa tölkissä, jotka on valmistettu ranskalaisesta tammesta ja 1 vuoden ajan pullotuksen jälkeen. Tämä johtaa erityisen tyylikkään viinin luonteeseen.

Arominen ehdotus
Tyylikäs kumppani punaisten lihojen ja vadelmien kanssa. Esimerkiksi myös intialainen keittiö sopii hyvin tähän viiniin. Viini on jo täysin kypsynyt, mutta se tulee varmasti makuun seuraavien kymmenen vuoden aikana.

Tietoja tästä viinistä
Bodegas Salenteinilla on erityinen historia. Sen perusti vuonna 1992 hollantilainen yrittäjä Mijndert Pon (joka tuli rikkaaksi ja kuuluisaksi Volkswagen-autoissa). Hän päätti perustaa viinitarhan korkealle yhdelle Andeksen ulkoreunareista.
Viinitarhat sijaitsevat Alto Valle de Ucon sydämessä yli 1200 metrin korkeudessa. Maa on kallioinen ja tämä pitää maata hyvin valutettuna. Yöt ovat viileitä johtuen vuoristosta, joka laskeutuu Andeilta, päivät ovat aurinkoisia ja lämpimiä. Rypäleet korjataan käsin ja käsitellään käyttämällä nykyaikaisia ​​oivalluksia ja viimeisintä teknologiaa. Korkeus, viileät yöt ja lämpimät aurinkoiset päivät antavat tämän viinin vahvan luonteen. Pon-perheen yrittäjyys tekee loput. Ainutlaatuinen viini bodega, jolla on maailmanlaajuinen menestys.

Anna herkullinen pullon salentein primus malbec -valokuva ja teksti -merkki lahjaksi!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia, naapureita tai sukulaisia ​​ja ihastuttava viinipullo kauniissa lahjapakkauksessa. Tai valitse ylellinen puukotelo lisävarusteiden kanssa tai ilman.

Tee nykyinen erikoistarjouksesi luomalla ainutlaatuinen valokuvakortti tai lahjakortti omalla henkilökohtaisella tekstillasi. Tarran suunnittelu on nopeaa ja helppoa. Toimitus on nopeaa ja luotettavaa.

Toinen tärkeä etu meidän valintaamme on, että voit tilata yksittäisen viinipullon, jolla on tai ilman henkilökohtaista valokuvakappaletta. Tällä tavoin voit tutustua eri viinien herkkuihin ja laatuun ilman velvollisuutta ostaa täysi laatikko.
Todella yllätys joku antaa hänelle pullo herkullista viiniä!

Instant hintahinta a Salentein Primus Malbec ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?