Beer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettu
Beer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettuBeer lahjasetti lasilla - kaiverrettu

Beer lahjasetti kaiverrettuna lasilla - Duvel Moortgat

29,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä

Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)

  • Herkullinen olutpullo, jossa Royal Leerdamin erikoislasitut lasit
  • Tekstisi laskeutui ikuisesti lasille
  • Lahja paahtoleipää varten joka erityinen tilaisuus
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoa oluen lahjasetti kaiverrettuna lasilla:
Sisältö: Suuri pullo Duvel Moortgat ja kaiverrettu olutlasi
Brand-olutlasia: Royal Leerdam
Tyyppi: Munique
Kaiverrus: valkoinen, lopputulos poikkeaa hieman verkkosivuston esikatselusta

Duvel Moortgat
Sisältö: 750 ml
Alkoholiprosentti: 9,5%
Alkuperämaa: Belgia
Luonne: suosittu blondi belgialainen ale, valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Tämä olut on kypsynyt kahden kuukauden ajan Moortgat-panimon kellareissa. Tämä johtaa ainutlaatuiseen makuusiolaan, jossa on korkea käyminen.

Kaiverrettu lasihelmi on täydellinen lahja jokaiselle oluen rakastajalle!

Jos etsit henkilökohtaista lahjaa, jolla on ylellinen ulkonäkö, lasihelmiin sopiva oluen lahja mitä tarvitset! Upea puinen laatikko on täynnä suuri pullo Duvel Moortgat ja mukava olutlasi. Maukas erikoisaterassi, jolla on upea olutlasia, jonka teki Royal Leerdam. Mutta lasista valmistetun olutluvan erikoislaatu on, että voit kaivertaa oluen lasin kauniilla designilla ja nimillä. Näin voit tehdä henkilökohtaisen lahjan ystäville, perheelle tai jopa liikekumppanille sekunnissa. Ainutlaatuinen yllätys jokaiselle oluen rakastajalle!

Oluen lasi on 20 cm korkea ja 49 cl: n sisältö. Koska lasi on astianpesukone turvallinen, ystäväsi, perheenjäsen tai kokoelma voi nauttia henkilökohtaisesta olutlasistaan ​​pitkään. Valitse yksi erikoismalleista ja lisää lasiin haluamasi nimi. Varmistamme, että luomuksesi on kaiverrettu oluen lasille erittäin huolella ja rakkaudella. Kiitokset tähän super hienoon lahjaan!

Instant hintahinta a Beer lahjasetti kaiverrettuna lasilla - Duvel Moortgat ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / zakelijk@yoursurprise.com

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?