Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

11 lahjat

Luo oma yksilöity iPhone-kuori

Luo oma yksilöity iPhone-kuoresi arvokkaimmalla valokuvallasi varustettuna. Luo omasi nyt!

iPhone-kuori valokuvallasi

Jos sinulla on valokuva, jota rakastat tuijottaa väsymättä, käytä sitä iPhone-kuoren räätälöimiseen, jotta näet sen aina, kun tartut älypuhelimeesi. Olipa kyseessä kumppanisi, perheesi, lapsesi, vanhempasi, lemmikkisi kuva tai hääkuvasi, iPhone-kuoresi on todella omaperäinen.

Voit ladata valitsemasi valokuvan käyttäjäystävällisessä online-muokkausohjelmassa ja sijoittaa sen juuri haluamallasi tavalla luodaksesi iPhone-kuoren, joka näyttää täsmälleen siltä, kun olit sen kuvitellut.

iPhone-kuori, jossa on yksi hauskoista malleistamme

Jos haluat luoda iPhone-kuoren pienemmällä valokuvalla, yhdistä se yhteen tyylikkäisiin malleihimme. Meillä on malleja sateenkaarilla, banaaneilla, kukilla, leijonilla, leopardikuviolla, sydämillä ja paljon muulla. Jokaiseen malliin voi lisätä pienen valokuvan ja valitsemasi tekstin.

Itse suunniteltu iPhone-kuori

Jos sinulla on luova mieli ja haluat mieluummin suunnitella iPhone-kuoresi aivan itse, se onnistuu. Lataa mallisi online-muokkausohjelmaamme ja luo oma iPhone-kuoresi hetkessä.

iPhone-kuoret uusimmille ja vanhemmille puhelinmalleille

YourSurprise-sivulta löydät iPhone-kuoren melkein kaikille iPhone-malleille. Voit luoda yksilöidyn kuoren seuraaville iPhone-malleille: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XR, iPhone 4, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus ja iPhone 8 Plus.

Ei vähimmäistilausmäärää

Yksilöidyille iPhone-kuorillemme ei ole vähimmäistilausmäärää, mikä tarkoittaa, että voit räätälöidä vain yhden iPhone-kuoren kerrallaan. Yksilöidyt puhelinkuoremme toimitetaan nopeasti.