Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

gift ideas for Valentine's Day on a budget

Parhaat ystävänpäivälahjat pienelle budjetille

Kumppanisi yllättäminen ystävänpäivänä on mukava tapa juhlia rakkautta ja viettää hieman erilainen päivä yhdessä.
Lahjan ei tarvitse olla kallis; on monia upeita lahjaideoita edulliseen hintaan.
Sopivan lahjan löytäminen erilaisten ideoiden ja lahjojen merestä voi olla vaikeaa, mutta me YourSurprisella haluamme kovasti auttaa sinua löytämään täydellisen lahjan joka sopii pienellekin budjetille. Tutustu ehdotuksiimme ja valitse täydellinen lahja elämäsi erityiselle ihmiselle.

Lahja täynnä muistoja

Ensimmäinen lomanne yhdessä, syntymäpäivä, retki ystävien tai perheen kanssa... On monia hetkiä joita on mukava muistella yhdessä – ja jokainen niistä on yhtä erityinen. Mikset voisi luoda jotain ainutlaatuista lahjaa käyttämällä suosikkikuviasi? Valokuva-albumi, tai valokuvat tulostettuna avaimenperään, tyynyyn tai retrohenkisiin polaroideihin?

Ystävänpäivälahjat herkkusuille

Jos rakkaasi tarvitsee päivittäisen annoksensa suklaata tai makeisia, hanki todella maukas lahja joka sisältää ainutlaatuisen viestin tai kuvan.
Tarjoamme valikoiman makeislahjoja, jotka eivät ylitä budjettia ja tyydyttävät silti herkkusuun! Valitse mieleisesi: suklaakonvehdit, suklaarasia tai Toblerone jossa on valitsemasi nimi ja kuva.

Pienen budjetin ystävänpäiväyllätykset

Haluatko yllättää rakkaasi uniikilla ja romanttisella tavalla, joka ei kuitenkaan vie liikaa budjettiasi? Tässä muutamia ideoita joista tulee varmasti lahjahitti!

1. Järjestä romanttinen illallinen kotona

Sinun ei tarvitse olla loistokokki voidaksesi yllättää rakkaasi herkullisella illallisella: yksinkertainen pastaruoka ja jäätelö jälkiruoaksi riittävät mainiosti. Erityinen henkilö elämässäsi osaa varmasti arvostaa näkemääsi vaivaa.

2. Viettäkää päivä turisteina

Jos sääennuste lupaa aurinkoista päivää, vie hänet kaupunkiretkelle! Kotikaupunki kätkee sisäänsä usein kauniita ja tutkimattomia paikkoja. Ajattele kuin turisti ja tutustu kaupunkisi tuntemattomiin kolkkiin. Löydä kaunis puisto, rakennus, viileä vaelluspaikka... Mahdollisuudet ovat rajattomat!

3. Nauttikaa ilmaisesta aktiviteetista

Kotipaikassasi on varmasti joitain maksuttomia aktiviteetteja, joista löytyy fantastinen aktiviteetti myös ystävänpäiväksi. Tutustu ilmaisiin museoihin, katukonsertteihin, festivaaleihin tai muihin kuntasi järjestämiin tapahtumiin.

Lisää ystävänpäivälahjoja pienemmällä budjetilla

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Katso lahjaideamme pienelle budjetille: