Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

2 lahjat

miffy

Siitä lähtien, kun miffy syntyi vuonna 1955, pupu on varastanut sydämemme. miffy nauttii maailmanlaajuisesta maineesta. Paljon meistä kasvoi lukemasta miffyn ja hänen ystäviensä seikkailuja. Kuvitteiden kaunis yksinkertaisuus ja suloinen ja viaton persoonallisuus tekevät voittavan yhdistelmän. Koska kuka ei rakasta miffy? Tästä syystä miffy-aiheiset lahjat ovat suosittuja kaikenikäisille! Muokkaa miffy-lahjasi todella helppoa nimen tai valokuvan avulla, jotta se olisi hauska ja henkilökohtainen lahja.

miffy-kirja

Kuka ei muista aviomiehen tarinoita miffy kuin päähenkilö? Hämmästyttävän suosittuja miffy-kirjoja ovat suosikki monille lapsille ympäri maailmaa. Olemme löytäneet keinon saada miffy-kirjat entistä hämmästyttäväksi! miffy heittää puolueen ja sinut kutsutaan. Onko lapsesi tullut todellinen merkki miffy-kirjaan! Lapsesi nimi mainitaan koko kirjan. Ole valmis lukemaan tämän kirjan paljon kertaa lepopäiväkirjaksi! Se on myös täydellinen kirja pitää ne motivoituneina, kun he alkavat lukea itseään.