• Kaikki lahjat omalla kuvalla ja tekstillä
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen
  • 100% tyytyväisyystakuu
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
miffy
Milla-jänis - lasten aterinsetti
miffy - Lasten esiliina
miffy - Keittiön esiliina
Leipäkortti - miffy - Medium
Leipäkortti - miffy - Pieni
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 872 arvostelua
Hetahanna
jätetty 17-10-21

"Kaikki meni niin kun piti! :) "

10 / 10
Sara
jätetty 16-10-21

"Upeat tuotteet ja nopea toimitus! "

10 / 10
Nico
jätetty 15-10-21

"Tosi hyvälaatusen oloisia tuotteita, varsinkin tuoppi oli livenä upea hienoine pohjan yksityiskohtineen.."

10 / 10

miffy

Siitä lähtien, kun miffy syntyi vuonna 1955, pupu on varastanut sydämemme. miffy nauttii maailmanlaajuisesta maineesta. Paljon meistä kasvoi lukemasta miffyn ja hänen ystäviensä seikkailuja. Kuvitteiden kaunis yksinkertaisuus ja suloinen ja viaton persoonallisuus tekevät voittavan yhdistelmän. Koska kuka ei rakasta miffy? Tästä syystä miffy-aiheiset lahjat ovat suosittuja kaikenikäisille! Muokkaa miffy-lahjasi todella helppoa nimen tai valokuvan avulla, jotta se olisi hauska ja henkilökohtainen lahja.

miffy-kirja

Kuka ei muista aviomiehen tarinoita miffy kuin päähenkilö? Hämmästyttävän suosittuja miffy-kirjoja ovat suosikki monille lapsille ympäri maailmaa. Olemme löytäneet keinon saada miffy-kirjat entistä hämmästyttäväksi! miffy heittää puolueen ja sinut kutsutaan. Onko lapsesi tullut todellinen merkki miffy-kirjaan! Lapsesi nimi mainitaan koko kirjan. Ole valmis lukemaan tämän kirjan paljon kertaa lepopäiväkirjaksi! Se on myös täydellinen kirja pitää ne motivoituneina, kun he alkavat lukea itseään.

miffy-laukku

Oletko sinä tai lapsesi isot miffy-fanit? Tuo miffy sinun ja perheesi kanssa kaikkialla! Miffy-ostoskassit tekevät retkiä ruokakauppaan hauskasta hauskaa. Anna nimesi painettu laukkuun tai poimi suosikki valokuvasi, jotta se voidaan lisätä erityiseen miffy-malliin. Nämä miffy-laukut eivät ole vain upeita kuin ostoskassi, vaan ne myös tekevät täydellisestä pussista sleepovers, päivähoito ja koulu. Anna tämä kaunis miffy-laukku lahjaksi lapselle tai ystävälle syntymäpäivälle, vauvansuihkulle tai koulun takaisin lahjalle.

miffy-puhelinkotelo

Etsitkö ainutlaatuista ja henkilökohtaista miffy-lahjaa? Anna miffy-tuulettimelle alkuperäinen miffy-puhelinkotelo ! Tämä läsnäolo varmistaa, että puhelin on aina turvallinen ja näyttää super söpöltä samanaikaisesti. Miffy-puhelimen kotelot ovat saatavilla eri puhelinmalleissa ja eri malleissa. Puhelimen kotelot ovat saatavilla tyylikkäässä valkoisessa tai mustassa, mutta myös allekirjoittaneissa miffy-väreissä. Lisää nimesi suunnitteluun, jotta se olisi henkilökohtainen lahja. Jokainen miffy-tuuletin näyttää tämän ainutlaatuisen puhelinkotelon kaikista mahdollisuuksista!