Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Etsitkö inspiraatiota yllätyslahjaa veljellesi? Tutustu henkilökohtaisiin lahjoihimme veljille ja näytä hänelle, kuinka paljon erityinen siteenne merkitsee sinulle.

107 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 107 lahjaa

Yllätä veljesi ainutlaatuisella lahjalla.

Veljet voivat joskus ajaa meidät seinään, mutta he ovat myös niitä, jotka ovat aina rinnallasi. Olet kasvanut heidän kanssaan, ja he ovat usein henkilö tai henkilöt, jotka tuntevat sinut parhaiten.

Lahjojen valitseminen veljille voi olla pelottava tehtävä, mutta sen ei tarvitse olla. Mieti hänen kiinnostuksen kohteitaan ja harrastuksiaan ja yritä löytää lahja, joka vastaa niitä. Ehkä voit keksiä hauskan lahjan tai valita jotain hieman tunteikkaampaa, riippuen tilaisuudesta ja siitä, mitä luulet hänen haluavan.

Etsitpä sitten lahjaa isoveljelle tai lahjaa nuoremmalle veljelle, meiltä löydät sen! Joululahjoista veljille syntymäpäivä- ja häälahjoihin sekä lahjoihin, joita ei ole muuta tilaisuutta kuin että haluat hemmotella häntä tai antaa hänen tietää, että ajattelet häntä; YourSurprise on oikea paikka sinulle.

Parhaat lahjat veljille siskoilta

Jos kasvoitte yhdessä, teillä on luultavasti hauskoja kuvia hänestä lapsena. Mikset sisällyttäisi näitä kuvia lahjaan? Miten olisi fleece-valokuvapeitto tai taikamuki?

Jos haluat hauskan lahjan, personoi ItsieMe-pupulelumme hänen kasvojensa valokuvalla tai käytä valokuvaa henkilökohtaisen solmion luomiseen.

Ainutlaatuisin syntymäpäivälahja veljelle

Veljesi on tulossa vanhemmaksi? On aika juhlistaa häntä lahjalla!

Monesti lahjaa ostaessa virhe on ostaa jotain, josta itse pidät. Mieti sen sijaan, mistä veljesi voisi pitää. Jos hän on sellainen ihminen, joka ei juuri kerro itsestään perheen sisällä, kysy hänen ystäviltään tai kumppaniltaan; heillä saattaa olla ideoita, jotka auttavat sinua.

 • Tai jos mietit, mitkä ovat parhaat syntymäpäivälahjat veljelle, meillä on sinulle joitakin ehdotuksia.
 • Jos hän on vähänkin ruokahullu, erittäin suosittu lahja veljelle on jättimäinen suklaapatukka, johon kuuluu valikoima hänen suosikkisuklaapatukoitaan.
 • Jos hän pitää juhlimisesta, valitse persoonallinen cocktail-shaker ja pullo hänen lempijuomaansa.
 • Jos hän haluaa ottaa rennosti ja rentoutua, miten olisi hänen nimellään kirjailtu kylpytakki?
 • Jos hän on pelaaja, hän saattaa pitää XXL-kokoisesta yksilöllisestä hiirimatosta.
 • Urheilevalle veljelle voit hankkia yksilöllisen vesipullon, jotta hän voi juoda vettä treenitunnilla.
 • Veli, joka nauttii kokkaamisesta koko perheelle, pitää varmasti persoonallisista keittiötarvikkeista aina leikkuulaudoista esiliinoihin; valinnanvaraa riittää!

Lahjaideoita veljelle: inspiroidu ja yllätä hänet!

Inspiraatiota ei voi koskaan olla liikaa, ja siksi haluamme tarjota sinulle parhaat lahjaideat veljelle, jotta olet varautunut kaikkiin tilanteisiin!

On monia tapoja yllättää veljesi ja saada hänet tuntemaan itsensä erityiseksi. Pelkän lahjan sijasta voit esimerkiksi yhdistää siihen yllätysretken tai aktiviteetin, josta hän varmasti nauttii, kuten päiväretken hänen lempikaupunkiinsa tai vierailun teemapuistossa.

Voit myös järjestää hänelle yllätysjuhlat hänen ystäviensä ja perheensä kanssa. Laadukkaan ajan viettäminen yhdessä on varmasti paras lahja, jonka voit antaa hänelle!

Tämän lisäksi voit myös yllättää veljesi lahjalla. Tässä muutamia lahjaideoita veljille, jotka saavat hänet varmasti hymyilemään:

 • Henkilökohtaiset valokuvasukat
 • Kaiverrettu sytytin
 • Hauska valokuvallinen kynnysmatto
 • Kaiverrettujen shottilasien sarja
 • Kaiverrettu nahkalompakko

Häälahjat veljille

Oletko etsimässä täydellistä häälahjaa veljellesi? Älä etsi kauempaa! Kokoelmamme häälahjoista saa hänen kasvoilleen niin suuren hymyn. Miten olisi pari yhteensopivia persoonallisia kylpytakkeja? Jos veljesi nauttii viinistä, harkitse viinilasisarjaa, jossa on onnellisen parin nimet, jotta he voivat kohottaa maljan tyylikkäästi.

Toinen ainutlaatuinen lahjaidea olisi koota häät varten selviytymispakkaus, joka sisältää kaikenlaisia persoonallisia lahjoja, sekä hyödyllisiä että hauskoja. Valitsitpa mitä tahansa, valikoimamme ainutlaatuisia lahjoja tekee veljesi hääpäivästä entistäkin unohtumattomamman.

Tärkeintä on tehdä lahjasta henkilökohtainen ja huomaavainen ja osoittaa veljellesi, että arvostat häntä ja välität hänestä. Lisää inspiraatiota saat katsomalla kaikki lahjat hänelle.