Suklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreä
Suklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreäSuklaata - pyöreä
360 °: n näkymä

Suklaata ja valokuvaa

19,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Muoto
  • Perinteinen belgialainen Callebaut-suklaa
  • Käsin kaadettu sinulle, syötävällä
  • Rehellinen suklaa QPP-laatumerkin ansiosta
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoa pyöreistä bonbonista:
Suklaa maku: Valkoinen
Täyttäminen: karamelli
Koko: 30 mm Ø
Kaakaoprosentti: 28%
Ainekset: sokeri, kaakaovoi [5], täysmaitojauhe, kaakaomassa [5], emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja, aromi [5], laadukas kumppanuusohjelma

Huomio: Kun ulkolämpötila on 25 astetta tai yli, emme voi taata suklaan laatua. Jos sinulla on kysymyksiä suklaamääräyksistä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Lisätietoja Callebaut Chocolate
Suklaamme on valmistettu perinteisestä belgialaisesta Callebaut suklaasta, brändistä, joka tunnetaan sen voimakkaasta makuista ja erinomaisesta laadusta. Suklaamme valmistetaan tuoreena ja toimitetaan samana päivänä. Suklaa kestää 10-12 viikkoa, säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa 14-18 ° C: ssa.

Rehellinen suklaa: QPP-laatumerkki
Tämä suklaa valmistetaan kaakaopavun viljelijöistä, jotka ovat liittyneet Callebautin Quality Partner Programiin. Tämän ohjelman tavoitteena on parantaa yhteistyössä toimineiden kaakaonviljelijöiden työoloja ja elämänlaatua kolmannen maailman maiden kanssa. Nyt voit rehellisesti nauttia maukkaimmista suklaista!

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja suklaasta.

Anna herkullisia perinteisiä belgialaisia ​​suklaisia ​​valokuvan lahjaksi!

Ruoka on tie jokaiselle sydämelle! Siksi ei ole parempaa yllätys kuin näillä erikoisillä suklaateilla. Voit saada suklaat painettu valokuva, logo, kuva tai teksti. Tällä tavalla voit yllättää juhlatilaisuutesi, häät tai talvisäilyttimet henkilökohtaisella pureuksella. Mutta valokuva-suklaata on myös alkuperäinen lahja syntymäpäivälle tai kun joku valmistuu lukion. Täydellinen lahja jokaiselle tilaisuudelle, koska kuka ei rakasta suklaata?

Photo suklaat on valmistettu perinteisestä belgialaisesta suklaasta, jonka päällikön chocolatier Callebaut QPP-laatumerkillä. Tällä tavalla et vain anna mitään suklaan laatikkoa, mutta 15 ylellistä suklaata herkullisella täytöllä, jota voit nauttia ilman minkäänlaista huolellisuutta. Kuvasi on painettu suklaalla, jossa on syötäväksi tulosta täysvärisenä. Valokokakkujen ylimmässä kerroksessa on valkoista suklaata, joka ei ainoastaan ​​anna valokuvasi entistä parempaa, vaan maistuu myös hämmästyttäväksi. Aloita henkilökohtaisten pyöreän suklaasi tekeminen juuri nyt, yum!

Etsitkö maukasta lahjaa (liike) suhteille? Tutustu erikoisomme suklaisiin tai ota yhteyttä myymälässämme makeisiin hampaisiin henkilökohtaisesta tarjouksesta.

Instant hintahinta a Suklaata ja valokuvaa ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / zakelijk@yoursurprise.com

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?