• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
Mukautettu lasten reppu - vaaleanpunainenMukautettu lasten reppu - vaaleanpunainenMukautettu lasten reppu - vaaleanpunainenMukautettu lasten reppu - vaaleanpunainenMukautettu lasten reppu - vaaleanpunainenMukautettu lasten reppu - vaaleanpunainen
Mukautettu lasten reppu - vaaleanpunainenMukautettu lasten reppu - vaaleanpunainenMukautettu lasten reppu - vaaleanpunainenMukautettu lasten reppu - vaaleanpunainenMukautettu lasten reppu - vaaleanpunainenMukautettu lasten reppu - vaaleanpunainen

Mukautetut lasten reput

15,95 €
Yritystilaus
Loppu varastosta
  • Täydellinen istuvuus ja hämmästyttävä laatu
  • Valitse suosikki väri, muotoilu ja fontti
  • Super cool takaisin kouluun lahja!
Valmistettu rakkaudella.
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet sen suunnitellut.
100% laatua.
Mukana ilmainen tervehdyskortti

Lisätietoa lasten reppuista:
Väri: vaaleanpunainen
Mitat: 30 x 25 x 12 cm
Materiaali: 100% polyesteriä
Merkki: Sol's
Extra: 2 lokeroa, kätevät vetoketjut, säädettävät hihnat ja pehmustettu selkä.

Tuo kaikki suosikki juttusi viileässä omassa lasten reppuissa!

Kuinka viileä on tämä räätälöity lasten reppu! Pienet ovat niin ylpeitä, kun he menevät kouluun omalla henkilökohtaisella reppuasi. Voit lisätä nimen tai tekstin johonkin viileämmästä mallista tai antaa luovuuttasi vapaaksi. Suunnittelu painetaan reppuun etupuolelle. Suuri lahja, kun lapsi lähtee peruskouluun tai päiväkotiin ensimmäistä kertaa. Rinkan nimen ansiosta se ei koskaan eksy reppujen meressä koulussa. Mutta lapset repussa nimen kanssa ovat myös erittäin sopivia syntymäpäivälahjaksi tai yllätys jonain muulle päivälle.

Lasten repussa on iso lokero kätevillä vetoketjuilla ja käytännöllinen etutasku. Mukautetulla reppuilla on myös säädettävät ja pehmustetut hihnat, jotta ne sopisivat täydellisesti lapsiin. Jopa takana on pehmustettu maksimaaliseen mukavuutta! Mitä odotat? Aloita suunnitella oma räätälöity lasten reppu ja yllättää pienet seikkailijat!

Haluatko tarjouksen: Mukautetut lasten reput ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremman määrän tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä arkisin klo 9:30-18:00.

09 42450796

Erinomainen liikelahja
Lahjat valmistellaan ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Yksilöinti jokaiseen tuotteeseen

Haluatko vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Tämä lahja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Teemme parhaamme, että voimme luoda tämän lahjan sinulle mahdollisimman pian.

Mikäli haluat lisätietoa toimitusajasta, olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua parhaamme mukaan.

Voinko auttaa?
1