• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin

Laukut ja paljon muuta

Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 178 arvostelut
Sirja
jätetty 14-01-20

"Mä ĺaitoin teille jo suoraan palautetta ja sitten teiltä vastas niin ystävällisesti ja sain uuden paidan.."

10 / 10
Annalisa
jätetty 12-01-20

"Hyvä tuote! Alunperin tuote saapui rikkinäisenä, mutta asiakaspalvelu vastasi heti viestiini ja lähettiv.."

10 / 10
Janne
jätetty 04-01-20

"Vaatteen koko ei ihan vastannut. "

9 / 10

Laukut

Elämä on helpompaa oikean laukun kanssa! Tuo kukkaro, avaimet, kotitehtäväsi tai kannettava tietokone mukanasi turvallisesti henkilökohtaisella pussillasi! Älä etsi täydellistä laukkua ja suunnittele itseäsi! On erittäin helppoa lisätä parhaasi valokuvasi ja tekstisi suunnitteluun. Tarvitsetko pusseja urheilujoukkueelle? Anna klubin logo tai nimi tai ryhmävalokuvio kuntosalilaukkuihin tai reput! At YourSurpressa löydät paljon erilaisia ​​laukkuja ja paljon muuta!

Henkilökohtainen koululaukku

Koulutuksen muuttaminen koulussa on aina jännittävää. Hieman huomiota kiinnitetään kaikkiin yksityiskohtiin, koska ensimmäisen päivän on oltava täydellinen! Henkilökohtaisella koululaukulla, joka asetetaan vuodelle! Olet ainoa, joka tietää, mikä täydellinen laukku näyttää! Suunnittele itsesi nopeasti ja helposti omilla valokuvillasi ja tekstillä. Se ei näytä vain super cool, mutta tämä henkilökohtainen koululaukku on myös erittäin käytännöllinen. Et menetä enää kynsiäsi tai hallitsijaasi, koska pussiin on vetoketju sulkea pois iso osasto. Mukana säädettävä olkahihna voi kätevästi näyttää uuden koululaukun.

Reppu

Tarvitsetko pussia kouluun, kuntosalille tai matkustaa? Tee reppu erottumaan omalla designillasi! Hauskaa muotoilua editorista ja valokuvista luodaan ainutlaatuinen reppu, joka on loistava lahja monille eri tilaisuuksille. Ei vain tämä reppu olisi tyylikkäin lohkon, se on myös erittäin kätevä, koska sillä on eri lokeroita! Heitä urheiluvälineet ja vie se harjoitteluun tai täytä se tiekartalla ja takki kun vaellat. Voit myös puhaltaa kaikki poissa kouluun hämmästyttävällä reppuasi!

Rantapusseja

Oletko aina yllättynyt siitä, kuinka paljon tavaroita tuodaan rannalle joka kerta? Tarvitset pyyhkeen, aurinkovoidetta, pullon vettä, kirjaa / lehteä, välipaloja, aurinkolasit ja kiikarit. Ehkä tuo vielä enemmän kanssasi! Viimeinen asia, jonka haluat, on menettää mitä tahansa hiekassa. Viileän rantalaukun pidät kaikki hedelmät turvassa ja samassa paikassa. Kun se on kiireinen rannalla, voi olla vaikea löytää paikkasi takaisin uinnin jälkeen. Tee paikallasi erottuvan persoonallisella rannekasseillasi. Valitse suosikkikuvasi ja lisää se aurinkoiseen muotoiluun editorissa. Kun kaikki henkilökohtaiset tavarat ovat turvallisia ja ääniä, sinun täytyy vain keskittyä.

Henkilökohtainen kannettava hihat

Työskentele poissa kotoa tai toimistosta hauskempaa henkilökohtaisen kannettavan hihan avulla . Suunnittele kannettava hiha itsellesi valokuvalla, jota rakastat. Ei ole väliä, valitsetko kumppanin tai kissan kuvan, kunhan se tekee sinusta onnelliseksi joka kerta kun näet sen! Lisää värikäs tai tyylikäs muotoilu siihen ja olet asetettu! Se on täydellinen lahja ihmisille matkalla. Lisää yrityksen logo tai iskulausetta kannettavan hihan päälle, jotta se olisi loistava lahja liikekumppanille tai asiakkaalle!
+ Lue lisää...
Voinko auttaa?
1