< Takaisin
  • Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • Valmistettu rakkaudella
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
Kaikki Kirja nimellä lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.7
Katso kaikki 57 arvostelut
Niina
jätetty 10-06-19

"Olin jälleen tyytyväinen ostoksiini ja on kiva asioida teillä jatkossakin. Uutuuksia ja tarjouksia on.."

10 / 10
Niina
jätetty 10-06-19

"Hienoja tilauksia ja hyvää palvelua! Ei ole juuri valittamista. "

10 / 10
Tuomas
jätetty 27-05-19

"Tuotteen painatukset eivät onnistuneet mutta reklamaation käsittely oli täydellistä! "

9 / 10

Kirja nimellä

Bedtime-tarinat ovat hyviä ja lapset haluavat aina kuulla toisen, vaikka olet jo lukenut ne kymmenen kertaa! Kirjojen merkin suuret seikkailut voivat pitää heidät viihdyttämässä tunteja. Kirjat ovat suuria lahjoja syntymäpäiville . Mutta niitä voidaan käyttää myös palkintoina, kun lapset alkavat lukea ensimmäisiä sanojaan, kun he oppivat kiinnittämään kengännauhojaan tai oppimaan uimaan.

Lukeminen ei ole pelkästään hauskaa, vaan myös harjoittelee hyviä kuuntelutaitoja ja keskittymistä. Luo uusi suosikkikirja lisäämällä nimensä kirjaan merkille. Kirja, jonka nimi tekee lukemalla suosikki-harrastuksensa!

miffy-kirjoja

Luultavasti kaikkein populaire pupu maailmankaikkeudessa, miffy! Kuka ei ole kasvanut lukemasta pupun ja hänen ystäviensä seikkailuja. Tällä kertaa lapsesi voi olla osa seikkailuja! Muokkaa tätä miffy-kirjaa, jossa on nimi ja viesti. Lasten nimi mainitaan koko kirjan, joten ne ovat todella osa tarinaa. Se on täydellinen lahja vauvan suihkulle tai syntymäpäivälle. Oletko sinä tai lapsesi suuria miffy-faneja? Katsokaa kaikkia muita upeita miffy-lahjoja !

Kirjat pojille

Kun he ovat kasvaneet vähän miffy, pojat haluavat lukea cool stuff. Tarinoita paranee entisestään, kun ne ovat kirjan päähenkilö. Formula 1 -seikkailun päähenkilönä on heille houkuttelevampi oppia lukemaan. Tämä jännittävä kilpa-autonluettelo voidaan yksilöidä lapsen nimen ja henkilökohtaisen viestin avulla. Kaikki tulee elämään, kun hän ajaa omalla kilpa-autollaan kilpailuissa. Nämä poikien kirjat ovat varmasti heidän suosikki nukkumaanmeno-tarinoitaan hyvin kauan.

Tyttöjen kirjat

Joskus tytöt haluavat olla Formula 1-tarinan päähenkilö. Tytöille, jotka eivät halua ajaa kilpa-autoja, on kirjoja muiden seikkailujen kanssa. Sugar Mousey-kirja on iloinen ja hauska kirja Ollimania-perheen pienimmistä jäsenistä. Sugar Mousey tykkää kauniita asioita ja kauniisti käärittyjä lahjoja.

Vaaleanpunainen kirja on kaikille, jotka rakastavat vaaleanpunaisia. Kaikki kirja on vaaleanpunainen. Muokkaa kirjaa lapsen nimen ja henkilökohtaisen viestin avulla, jotta se olisi täydellinen syntymäpäivälahja tai vauvan suihku lahja.
+ Lue lisää...

Olemme käytettävissä arkisin klo 10.00 - 12.00.


Tilaa uutiskirjeemme ja saat -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Alankomaat

Liikelahjat

Liike- ja yrityslahjat
Suuret määrät
Jokainen lahja yksilöitynä

Liikelahjojen myyntitiimi
Puhelin / sähköposti : 09 42450796

Voinko auttaa?
1