Kaikki valmistuminen lahjat
479 lahjoja: valmistuminen

valmistuminen

Lukio tai yliopisto ovat tärkeitä virstanpylväitä jonkun elämässä ja ovat syy juhlia iso. Jokainen, joka on poissa koulusta, on ideoita tulevaisuudelle. Ehkä he ovat jo purkaneet unelma-työtä tai he ovat päättäneet matkustaa maailmaan jonkin aikaa. Riippumatta siitä, mitä he päättävät tehdä uuden diplomi-vapauden jälkeen, on tärkeää kertoa heille, että olet ylpeä siitä, mitä he ovat jo saavuttaneet. Jotta voisit antaa sinulle hyvän painon oikeaan suuntaan, olemme pyöristyneet joitain parhaista valmistumisluvista sinulle.

Suklaa lahja

Kuka ei rakasta suklaata? Yllätä jonkun kanssa suklaa lahja, kun he valmistuvat. Tämä herkullinen lahja on kaukana tylsästä, sillä YouSurpressa voit muokata tätä lahjaa valokuvallasi! Kuva on painettu värilliseksi ja suklaa pysyy täysin syötäväksi. Suklaapaloista suklaakarhoihin , jokainen suklaa lahja tulee upealta, kun lisäät vähän ylimääräistä rakkautta ja huomiota siihen. Meidän täytyy varoittaa teitä, suklaat ovat niin hyviä, että kun aloitat syömisen, et pysähdy, kunnes se on valmis!

Samppanja

Ei valmistumisjuhlia täydellinen ilman samppanjaa! Juhli tämä virstanpylväs jonkun elämässä tuoda mukanaan paahtoleipää tulevaisuuteen herkullisella samppanjalla . Muokkaa kaunista puulaatikkoa, jossa on kaunis kuva ja makea tai hauska viesti, jotta samppanja-lahja näyttäisi ja tuntuisi erityisen erikoiselta. Jotkut ihmiset haluavat juhlia iso, todella iso. Erityisesti ihmisille, jotka haluavat jakaa valmistumisen onnellisuutta monien ihmisten kanssa, tarjoamme myös magnumpulloja samppanjaa. Nämä vaikuttavat pullot samppanjaa varmasti tekevät siitä kauniin juhlan.

Kuva puusta

Oletko huolissasi, että poikasi / tyttäresi / ystäväsi eivät muista sinua, kun he ovat poissa yliopistosta tai uudesta työpaikastaan? Pidä valokuva painettu puu tehdä se silmään kiinni pala seinäkoristella. Näin he voivat tulla kotiin (uusi) paikkaan, jossa heitä muistutetaan ihmisistä, joita he rakastavat ja joilla on hämmästyttäviä muistoja. Se on täydellinen lahja, jonka he voivat tuoda mukanaan, jos he siirtyvät uuteen kaupunkiin tai paikkaan. Kuva puusta ei ole vain hieno lahjakortti, vaan myös hauska lahja syntymäpäivälle, äitienpäivä ja tietenkin isänpäivä.

Photo mug

Onko joku valmistunut ja jo aloittanut unelmansa? Varmista, ettet unohda vanhoja ystäviä ja hyviä aikoja! Yksi asia, joka jokainen tarvitsee (uusi) toimistossa on oma henkilökohtainen (kahvia) muki! Valokuvamuki on helppo suunnitella editorissa ja varmasti hymyilee kenenkään kasvot. Valitse suosikkikuvaasi onnellisista ajoista ja lisää nimi muotoiluun. Kahvitaukot eivät koskaan enää ole tylsiä!
+ Lue lisää...