• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • Valmistettu rakkaudella
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
  • 1.000.000 tyytyväistä asiakasta arvostaa meitä 9,4
  • Jokaiseen hetkeen
< Takaisin
Kaikki Seinäkoristeet lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.7
Katso kaikki 33 arvostelut
Tero
jätetty 13-02-19

"Kaik hyvi "

10 / 10
Mari
jätetty 04-02-19

"Jouduin työstämään kuvien siirtoa. Tuohon voisi saada yksityiskohtaisempaa ohjetta kuinka siirto tapahtuu.."

9 / 10
Anu
jätetty 28-01-19

"Kuva oli tumma siinä suklaassa, olisi saanut olla vaaleampi. "

9 / 10

Seinän koristelu

On monia tapoja tehdä talosi tuntuu kotona. Se, miten koristelet sitä, tekee suuren eron. Niin monia vaihtoehtoja koristella sitä on vaikeampi löytää jotain haluat. YouSurpressa voit tehdä jokaisesta seinäkoristeesta ainutlaatuisen, koska sinä olet se joka suunnittelee sen! Voit muokata kaikkia kohteita suosikkivalokuviesi avulla editorilla. Lisää makea pikku viesti ja sinulla on täydellinen tytäruhri lahja !

Kuva kankaalle

Todellinen silmänhakuinen taide on taidetta, jonka teet itsellesi! Kauniin valokuvan perheestä, maisemasta tai lemmikeistä tulee huoneen silmänalusta, kun tulostat ne suurikokoisina. Se on helppo ja hauska tapa lisätä elämää huoneeseen ja täyttää paljaat seinät. Valokuvamaalaus on täydellinen lahja, esimerkiksi housewarming, häät tai syntymäpäivä. Ei vain voit tulostaa suosikki valokuvan kangas, mutta myös alumiini, puu tai juliste. Toinen ainutlaatuinen tapa koristella on käyttää kuviasi epätavallisimmista esineistä, kuten kelloista , peilistä tai hatstandista .

Avainteline

Etkö löydä (auton) avaimia aamulla joka kerta, kun menet töihin? Ratkaisu on yksinkertainen! Lisää avainnauha kotiisi, eikä koskaan ole enää muuta haastavaa hakua avaimista! Kiinnitä se eteiseen tai vaatekaappiin, jotta voit aina kulkea sen ohi matkalla sisään ja ulos talosta. Suunnittele tärkeä teline hauska muotoilu, valokuvat ja teksti valintasi mukaan. Tämä räätälöity avainnauha on täydellinen lahja talonpoikaisille juhliin tai häät!

Kuva-laatat

Kun sinulla on paljon valokuvia, jotka kaikki ansaitsevat erityisen paikan kotonasi, valitse kuvatehtävät ! Yhden suuren kuvan sijaan voit luoda hauskan vaikutelman pari laattaa yhdessä. Voit vaihtaa valokuvia ja tekstiä antamaan leikkisä ilme. Kun valitset monista malleista editorissa, löydät aina jotain, joka sopii kotiisi. Kuvan laatat ovat aito lahja joka kerta! Laatat eivät ole vain mahtavia koristeluun, vaan ne ovat myös loistava yrityslahja, kun lisäät yrityksesi logon.
+ Lue lisää...

Olemme käytettävissä arkisin klo 9:30-18:00. (Englanniksi)


Tilaa uutiskirjeemme ja saat -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

Liikelahjat

Liike- ja yrityslahjat
Suuret määrät
Jokainen lahja yksilöitynä

Liikelahjojen myyntitiimi
Puhelin / sähköposti : 0031 111 712 466 (English) b2b@yoursurprise.fi

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Alankomaat

Voinko auttaa?
1