Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Lahjapakkaukset

Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 963 arvostelua
Paula
jätetty 09-01-22

"Nopea toimitus ilman mitään ongelmia! Olen hyvin tyytyväinen! "

10 / 10
Jasmin
jätetty 05-01-22

"Toimitus toimi hyvin ja nopeasti. JouluKalenteri oli hintansaveroinen, mutta olisin toivonut enemmän.."

8 / 10
Mirva
jätetty 04-01-22

"Tilaamani tuote oli upea ja lahjan saanut erittäin iloinen. "

10 / 10

Yksiloitavat Lahjapakkaukset

Hollantilaisista alueellisista tuotteista aitoihin ranskalaisiin ja italialaisiin tuotteisiin. Suunnittele oma lahjapakkaus yksilöllisellä etiketillä, joka on täynnä herkullisia herkkuja! Tee jokaisesta lahjapakkauksesta ainutlaatuinen omalla suunnittelulla ja yllätyksellä aidosti alkuperäisellä lahjapakkauksella !

Erilaiset herkut valitaan huolella ja ne on pakattu tyylikkään lahjapakkaukseen. Jokainen laatikko voidaan räätälöidä omalla valokuvallasi, logolla tai tekstillä ainutlaatuisella teemasuunnittelulla. Näin voit yllättää henkilökohtaisen ja alkuperäisen lahjapaketin joka kerta!
Lahja-laatikot voidaan tilata kappaleittain tai suuremmissa määrin, esimerkiksi ainutlaatuisena ja henkilökohtaisena loppuvuoden lahjana ystävillesi, perheellesi tai (liike) suhteillesi! Valitse teema ja räätälöi omat kääreen tarrat helposti helppokäyttöisessä kuvankäsittelyohjelmassa.