Custom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - Kovakantinen
Custom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - KovakantinenCustom planner 2018 - Kovakantinen

Mukautettu suunnittelija

17,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Täysin painettu suunnitteluun, jopa takaisin!
  • Suosikkikuvasi on parhaimmillaan
  • Käytännöllinen koulu tai työ ja super henkilökohtainen
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja henkilökohtaisesta suunnittelijasta:
Kansi: kovakantinen
Vuosi: 2018
Koko: 20,5 x 13 x 1,8 cm
Sivut: 120 sivua suunnittelijan tyyliin
Tulosta: täysi kansi, selkä ja selkä!

Valitettavasti teknisistä syistä ei ole mahdollista käsitellä kyrillisiä, turkkilaisia tai erikoismerkkejä.

Suunnittele omalla suunnittelullaan viileä mukautettu suunnittelija!

Urheilu, koulu, työ ja tietenkin laadukas aika perheen ja ystävien kanssa! Voit suunnitella satoja asioita yhdeksi viikoksi, mutta on aina haastavaa pitää kaikki suunnitelmat ja tapaamiset selkeästi. Tämä erittäin kätevä mukautettu suunnittelija voi kääntyä jopa messiest ihmiset ammattimaiseen suunnittelija. Ja hieno asia tässä mukautetussa suunnittelija on, että voit suunnitella sen itse. Valitse suosikkikuvasi, nimesi ja / tai makea teksti ja yllättää äitisi, työtoveri tai paras ystävä henkilökohtaisella suunnittelijalla.

On hienoa muokata tätä hämmästyttävää suunnittelijaa. Valitse suosikki erikoismalleista ja lisää valintasi valokuva ja / tai teksti. Sitten laitamme teoksesi yhdessä rakkauden kanssa. Suunnittelu tulostetaan koko kansiin, mukaan lukien suunnittimen selkä ja selkä. Viikon muoto on jaettu kahteen sivulle. Joten sinulla on paljon tilaa kirjoittaa nimesi. Lisäksi esityslistalla on useita sivuja, joihin voit sijoittaa muistiinpanosi!

Mukautetut suunnittelijat ovat myös ainutlaatuinen lahja kollegoille tai (liike) suhteille. Ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme, he haluaisivat tehdä sinulle henkilökohtaisen tarjouksen.

Instant hintahinta a Mukautettu suunnittelija ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

09 42450796 (Englanti)

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?