Äitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tina
Äitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tinaÄitienpäivä lahja tina

Äitienpäivä lahja tina

17,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Toimitusosoite valintasi mukaan
  • Lahjakortti + ilmainen lahjakortti
  • 100% laatua
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoa Äitienpäivän lahjatavarasta:
Materiaali: tina
Mitat: 14,5 x 14,5 x 4,5 cm
Paino: 120 grammaa
Mukautus: kuva ja / tai teksti alumiinilevyllä kannessa
Extra: käsienpesu suositellaan

Yllätä makea äiti super hauska ja henkilökohtainen Äitienpäivä lahja tina nimi ja valokuva!

Oletko aina halunnut antaa äidillesi todella alkuperäisen lahjan Äitienpäivällä, mutta etkö todellakaan tiedä mistä aloittaa etsimisen? Yllätä äitisi tänä vuonna erityisellä äitipäivälahjalla! Voit täyttää makeat sydämenmuotoiset tinaasi esimerkiksi: makeita muistiinpanoja, karkkia, kuvia teistä yhdessä tai muita söpöjä pieniä esityksiä. Äitienpäivän lahjatavarasta on erityinen asia, että voit piirtää kuvion kannen. Makea äiti, isoäiti tai anoppi ansaitsee parhaan äitipäivä aina. Voit antaa hänelle, että tämä pieni tina laatikko täynnä rakkautta!

Tämän suloisen äitienpäivän lahjatavaran kannen personointi on erittäin helppokäyttöistä, kun käyttäjäystävällinen kuvankäsittelyohjelmamme auttaa. Ensin valitset yhden iloisen äitiopäivän mallista ja voit lisätä kuvan ja / tai tekstin, jonka haluat sijoittaa kuvaan. Sen jälkeen varmistamme, että luomuksesi tulostetaan kannelle suurella huolella ja rakkaudella. Täytä Äitienpäivä lahjatavarana kallisarvoisilla lahjoilla ja yllättävät jokaisen äidin rakkauden lahjalla!

Instant hintahinta a Äitienpäivä lahja tina ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / zakelijk@yoursurprise.com

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?