Photo Muki - MagicPhoto Muki - MagicPhoto Muki - MagicPhoto Muki - MagicPhoto Muki - MagicPhoto Muki - MagicPhoto Muki - Magic
Photo Muki - MagicPhoto Muki - MagicPhoto Muki - MagicPhoto Muki - MagicPhoto Muki - MagicPhoto Muki - MagicPhoto Muki - Magic

Kuvamuki - Magic

13,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Selkein tuloste iloisin kuvioin
  • Täysi monipuolinen tulostus
  • Korkealaatuinen keramiikka, jossa on astianpesua kestävä painatus
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja taikamuki:
Materiaali: keraaminen
Korkeus: 9,5 cm / 3,7 "
Halkaisija: 8,2 cm / 3,2 "
Sisältö: 325 ml

Huomaa: Mukki on kokonaan mustana toimitettaessa. Suunnittelu tulee näkyviin vasta sen jälkeen, kun muki on täytetty kuumalla juomalla. Kuva on aina hieman näkyvissä maagisen kerroksen läpi, eikä se ole astianpesukone ja ei sovellu mikroaaltouuniin!

Anna taikasauha omalla designillasi lahjaksi!

Mikään ei voi olla tyydyttävämpi kuin juoda henkilökohtaisesta mukulasi, etenkin omalla valokuvallasi ja tekstillä! Tällainen alkuperäinen muki tekee teetä tai kahvia mukavammin! Helppo kotona tai toimistossa, näin jokaisella on aina oma ainutlaatuinen muki!

Valittavana on eri malleja, joista voit valita yksilöllisen yksilöllisen muotoilun! Varmista, että sinulla on suosikki valokuva, kuva tai ainutlaatuinen teksti, jonka haluat tulostaa mukille. Kuva näkyy sen jälkeen, kun muki on täytetty kuumalla juomalla. Tämä todella yllättää jonkun!

Instant hintahinta a Kuvamuki - Magic ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?