< Takaisin
  • Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • Valmistettu rakkaudella
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
Kaikki Kulinaariset lahjat lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 61 arvostelut
Tuija
jätetty 24-06-19

"Valikoiman kasvattaminen ja edullinen, mutta hyvä hinta-laatusuhde "

10 / 10
Henrik
jätetty 17-06-19

"Nahkaessuilla hyvä laatu ja tyylikäs muutenkin. Express-toimituksella paketti tuli todella nopeasti .."

10 / 10
Marika
jätetty 16-06-19

"Nopeaa palvelua :) ja laadukas tuote! "

10 / 10

Keittiölahjat

Ovatko samat ihmiset aina isännöineet illallinenja? Onko ne whip up hämmästyttävä ruokia? Onko kaikki, mitä he luovat niin herkulliselta, ettet voi sanoa mitään toiselle levylle tai jälkiruokalle? He ansaitsevat ainutlaatuisen lahjan tukemaan suosikkiharrastustaan ​​tai työpaikkaansa! Suunnittele omia aitoja keittiön lahjoja helposti YourSurpressa! Meillä on pyöristetty parhaita lahjoja, jotta jokainen (tuleva) kokki olisi erittäin onnellinen!

Henkilökohtainen esiliina

Et ole leipoa evästeitä, teet vähän taivaan paloja! Pidä asu puhtaana prosessissa yllään esiliina. Ei, ei vain mitään esiliinaa, koska et ole vain kokki! Tarvitset henkilökohtaisen esiliinan, joka näyttää kaikille, joka on kaupungin paras keittiömestari! Monien värikkäiden ja hauskojen mallien avulla voit löytää esiliina, joka kuvaa täydellisesti kaikkia kokoja, mestareista katastrofeihin.

Oletko enemmän BBQ-kokki? Meillä on esiliina, joka on erityisesti suunniteltu tukemaan BBQ-kokin tehtäviään. Tämä erityinen BBQ esiliina on myös työkaluja! Nyt sinun on vain selvitettävä, kuka aikoo tehdä ruokia myöhemmin.

Kaiverretut lasit

Viini ja syödä tyylikkäästi kaiverretuilla lasillisilla ! Kaiveraa viinilasi kaveriesi nimeen, jotta kaikilla on omat viinilasi. Samppanja lasit voidaan kaivertaa häälahjaksi morsiamen ja sulhanen nimet ja erityinen päivämäärä.

Nimi ja hauska muotoilu olutlasit sopivat erinomaisesti syntymäpäiville. Pitkä juomalasit, joiden nimi on mukava lahja kollegalle tai liikekumppanille. Älä tallenna näitä kauniita kaiverrettuja lasit vain erikoistilanteissa, koska ne ansaitsevat näkemään!

Aamiaispöytä

Aamiaissaletti on täydellinen tuoda äiti tai isä aamiaisen Äitienpäivänä ja Isänpäivä. Ne ovat myös täydellisiä, kun haluat pilata joku muu aamiaisella sängyssä. Suunnittele tarjotin kauniilla valokuvalla rakkaista, lemmikeistä tai maisemista. Jos haluat lisätä hieman ylimääräistä väriä, voit lisätä muokkauksen editorista siihen. Sinun ei tarvitse pysyä aamiaisella tarjotaksesi tarjottimesi, voit myös käyttää sitä tarjoilemaan teetä puutarhassa tai juoda ja pikkupurtavaa. Tällä ainutlaatuisella lahjalla on loputtomia mahdollisuuksia ja hauskaa!
+ Lue lisää...

Olemme käytettävissä arkisin klo 10.00 - 12.00.


Tilaa uutiskirjeemme ja saat -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Alankomaat

Liikelahjat

Liike- ja yrityslahjat
Suuret määrät
Jokainen lahja yksilöitynä

Liikelahjojen myyntitiimi
Puhelin / sähköposti : 09 42450796

Voinko auttaa?
1