• Kaikki lahjat omalla kuvalla ja tekstillä
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen
  • 100% tyytyväisyystakuu
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 872 arvostelua
Hetahanna
jätetty 17-10-21

"Kaikki meni niin kun piti! :) "

10 / 10
Sara
jätetty 16-10-21

"Upeat tuotteet ja nopea toimitus! "

10 / 10
Nico
jätetty 15-10-21

"Tosi hyvälaatusen oloisia tuotteita, varsinkin tuoppi oli livenä upea hienoine pohjan yksityiskohtineen.."

10 / 10

Ystävänpäivälahja

Ystävänpäivä: Ystävyyden ja rakkauden juhlapäivä!

Tiedätkö miksi ystävänpäivää pidetään rakastavaisten juhlapäivänä? Tarina juontaa juurensa 200-luvulle ja pyhimykseen nimeltä Valentinus. Pyhä Valentinus oli roomalainen piispa, joka vihki pakanamiehen ja kristityn naisen.
Vaikka kyseessä oli rakkausliitto niin avioliittoa pidettiin laittomana ja moraalittomana ja Pyhä Valentinus teloitettiin sen takia. Hän koki marttyyrikuoleman ja nykyään hänet tunnetaan rakkauden suojelijana.
Tarinasta on monia eri versioita, mutta meille on tärkeintä, että voimme auttaa sinua löytämään täydellisen lahjan ja luomaan ystävänpäivästä taianomaisen päivän.

Kolme unohtumatonta tapaa juhlistaa ystävänpäivää

1) Järjestä romanttinen illallinen
Herkullinen illallinen, joka on valmistettu huolella ja rakkaudella, jättää varmasti unohtumattoman vaikutelman. Luo oikea tunnelma kattamalla pöytä yksilöllisillä kynttilöillä ja lisää kattaukseen itse luomasi lasit kaiverruksella. Lasit, joihin on kaiverrettu nimi ja päivämäärä antavat täydellisen viimeisen silauksen kattaukseen, mutta niistä jää myös ihana muisto pitkäksi aikaa. Ja tietenkin illallisen rinnalle kuuluu pullo kuohuvaa.


2) Jaa muistoja
Tarkoitus on tietenkin, että rakkaus on läsnä vuoden jokaisena päivänä, mutta mikä sen sopivampi päivä kuin ystävänpäivä katsoa taakse kuluneeseen vuoteen ja yhteisiin muistoihin. Erinomainen tapa koota yhteen rakkaat muistot on luoda kuvakirja suosikkikuvistanne . Jos haluat yllättää kirjaimellisesti niin voit myös luoda kuvastasi palapelin, jonka voitte yhdessä koota. Ja jos erityisesti haluat korostaa yhteistä aikaanne niin luo yksilöllinen rannekello kaiverruksella.


3) Katse tulevaisuuteen
Kerro rakkaallesi, että haluat viettää paljon ihania yhteisiä hetkiä. Mieti mitä tykkäätte tehdä yhdessä. Jos matkustaminen on yhteinen harrastuksenne niin luo yksilöllinen matkalaukku omalla kuvalla tai tekstillä seuraavaa seikkailua odottamaan. Jos ette näe toisianne niin usein kuin haluaisitte niin luo teille yksilölliset tyynyliinat omilla nimillänne ja heräätte joka aamu toistenne vierestä. Rakkaasi on aina sydäntä lähellä jos kannat häntä yksilöllisessä riipuksessa, tai rannekorussa, johon voit kaiverruttaa kuvan tai tekstin.


On lukuisia tapoja luoda täydellinen, romanttinen ystävänpäivälahja. Yllä olevat ideat ovat vain jäävuoren huippu ja auttamassa sinua inspiroitumaan. Olemme varmoja, että löydät läheisellesi täydellisen, juuri hänelle sopivan, lahjan.


Ystävänpäivälahja naiselle

Meillä on lukuisia ihastuttavia ystävänpäivälahjoja naiselle, että löydät varmasti sen juuri oikean. Mitä jos tänä vuonna menet askeleen pidemmälle?
Elämä on välillä niin kiireistä, että unohdamme perusasiat. Rakkaus on tunne, jonka ilmaisemme sanoin ja elein. Ajatus kauniin eleen takana on yhtä tärkeä kuin ele itse.

Aloita kirjoittamalla sanoja suoraan sydämestäsi. Monet runoilijat ja muusikot ovat olleet samassa tilanteessa kuin sinä joten ota vapaasti inspiraatiota musiikista tai elokuvista. Teet lahjasta entistä erityisemmän lisäämällä sen mukaan kortin sanoilla, jotka ovat suoraan sydämestäsi.

Sen jälkeen ota hetki aikaa ja mieti mikä voisi olla juuri oikea lahja naiselle. Mistä hän pitää? Mitkä ovat hänen harrastuksensa? Ja luota, että sinä tunnet hänet parhaiten.

Lopuksi, mieti lahjan antamisen hetkeä. Mihin aikaan päivästä on paras antaa lahja? Oikea ajoitus voi tehdä yllätyksestäsi vielä suuremman ja ikimuistoisen.

Ystävänpäivälahja miehelle

On monia tapoja hemmotella miestä kuten ylellinen nahkainen esiliina, solmio tai T-paita. Mitä jos tänä vuonna lahjasi onkin kokemus, täydellinen päivä yhdessä, jonka täydennät pienellä lahjalla.


1) Aloita ystävänpäivä heti aamulla. Nauttikaa yhteinen aamupala sängyssä tarjottimelta, jonka olet yksilöinyt kuvalla tai tekstillä ja nauttikaa aamukahvi kuvamukista. Täydellinen aamun aloitus!


2) Piilota romanttisia viestejä ympäri kotia tai vaikka hänen työpöydälleen jos sinun on mahdollista käydä työpaikalla. Näin hän ajattelee sinua koko päivän ajan ja odottaa jo yhteistä iltaa.


3) Kun ilta saapuu, nostakaa malja ja nauttikaa lasi kuohuvaa kaiverretuista laseista. Kuohuviini nostaa jokaisen tilaisuuden uudelle tasolle. Ja kuohuviinin rinnalla voit tarjota suklaata omalla kuvalla!


4) Jos sinulla ei ole aikaa aamulla tai päivän aikana niin kiva idea on luoda illalle ensitreffit uudelleen. Se on henkilökohtainen ja ajatuksella luotu lahja, joka on suhteellisen helppo toteuttaa ja se vie teidät yhdessä ihaniin muistoihin.

Top 5 kaikkien aikojen ystävänpäivälahjaa

Tässä ovat meidän kaikkien aikojen suosikki-ideat ystävänpäivälahjaksi.

1) Romanttinen illallinen ja samppanjaa omasta kuohuviinilasista.

2) Suklaata ja punaisia ruusuja.

3) Yksilöllinen pehmonalle omalla kuvalla.

4) Kuva-albumi yhteisistä hetkistänne.

5) Yksilöllinen riipus kaiverretulla kuvalla tai tekstillä .


Kuinka luoda todella ainutlaatuinen ystävänpäivä

Lisää yllätyselementti! Lisää viesti suklaasähkeeseen tai luo romanttinen teksti palapeliin, joka paljastuu kun kumppanisi luo palapelin. Nämä ovat varmasti ainutlaatuisia tapoja osoittaa tunteesi. Ja toinen erityinen tapa kertoa tunteistasi on järjestää aarrejahti, joka johtaa yllätyslahjasi luokse.


Ystävänpäivä jos olet sinkku

Ystävänpäivä itsessään on rakkauden juhlapäivä, mutta se ei tarkoita, että se on vain rakastavaisille. Ystävänpäivä on myös ystävyyden juhla, jolloin voit muistaa tärkeimpiä ystäviäsi. Hemmottele parasta ystävääsi sukilla, joihin olet lisännyt hauskan kuvan. Tai anna tyttöporukalle lahjaksi hyvän olon kosmetiikkapaketti. Tai luo yksilölliset teelasit omalla nimellä, joista voitte nauttia kupin kuumaa kun seuraavan kerran kokoonnutte yhteen.

Lisää vinkkejä ja ideoita blogissamme

Etsitkö lisää vinkkejä ystävänpäivää varten tehdäksesi siitä unohtumattoman? Löydät niitä blogistamme!
* 6 vinkkiä ilahduttaa ystävää etänä
* Näin yllätät ystävänpäivänä
* Kuinka vietätte ensimmäistä ystävänpäivää
* Kuinka kertoa 'Rakastan sinua': parhaat vinkkimme