• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
🎁 Toimitamme lahjat normaalisti, vaikka suoraan kotiovelle! Ilahduta siis läheisiä! 💖
🎁 Toimitamme lahjat normaalisti, vaikka suoraan kotiovelle! Ilahduta siis läheisiä! 💖
Henkilökohtaiset pehmolelut
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 242 arvostelut
Sirpa
jätetty 24-03-20

"Erittäin hyvä ja nopea palvelu! Olen tyytyväinen tuotteeseen.:) "

10 / 10
Nina
jätetty 15-03-20

"Nopea toimitus ja laadukkaat tuotteet. "

10 / 10
Essi
jätetty 15-03-20

"Kaikki toimii nopeasti! "

10 / 10

Pehmeät lelut

Etsitkö makeaa ja henkilökohtaista lahjaa? Yllätä joku pehmeällä lelulla! Pehmeät lelut ovat saatavilla kaikissa muodoissa ja koossa. Pehmeät lelut ovat aina suosittu lahja vauvoille ja lapsille. Heillä on usein suosikki pehmolelu, jota he tuovat kaikkialle mukavasti, puhuvat ja nukkuvat vieressä. Lisää hieman ylimääräistä rakkautta ja huomiota pehmeisiin lelulahjoihisi ja muuttamaan ne henkilökohtaiseksi. Tämä on todella helppoa ja voit käyttää omia valokuvasi ja tekstiäsi. Käyttäjäystävällinen editori auttaa sinua muutamassa helpolla tavalla.

Nalle

Suosituin kaikkien aikojen suosituin pehmolelu on nallen. Ei ole väliä kuinka vanha olet, heidän iloiset kasvonsa ja lämpimät ommeltavat voivat kääntyä pään päälle ylösalaisin! At YourSurpressa meillä on monia erilaisia ​​nalleja. Jotta tämä lahja olisi erityisen erikoinen, voit suunnitella pienen t-paidan, jonka karhu on päällään. Nämä suloiset karhut sopivat täydellisesti syntymäpäivään.

Siellä on myös nalle, jolle jalat voidaan kirjata nimillä tai erityisellä päivämäärällä. Tämä nalle on täydellinen baby shower lahja, koska voit olla nimi vauva ja syntymäaika kirjailtuja jalat karhu! Yllätä erikoinen joku Ystävänpäivällä yhdessä söpö nallekarhuista, jotta heidät rakastuisi sinuun vieläkin enemmän!

Täytetyt eläimet

Nallekarhu ei ole ainoa täytetty eläin, jota voit löytää YourSurpressa, josta löydät kaiken maatilan eläimistä eläinradan eläimiin. Apinoita kaikille röyhkeille pikku apinoille ja suurille leijonnoille jännittäville lapsille ja kaikelle välissä. Kaikki tennut t-paidat voidaan yksilöidä nimesi ja valokuvan valintasi mukaan. Voit myös valita yhden monista hauska ja värikäs mallit toimittaja. Täytetyt eläimet ovat loistava saada hyvin pian lahja ja jopa mukava lahja pääsiäisenä!

Iso nallekarhu

Onko joku valmistunut vai onko sinun vuosipäiväsi ja etsitkö ylimääräistä yllätystä? Ylimääräiset täytetyt eläimet varmasti tekevät jonkun päivän! Pyydä lempikuvaasi onnellisesta tai makeasta valokuvasta täytetyn eläimen t-paidassa tai lisää siihen jonkun nimi. Suuresta nallekarhuista isoon lehmään on kaikille pehmeä hauska kaveri! Tämä lahja ei ainoastaan ​​takaa hymyjä lapsilta, vaan kaiken ikäisiä ihmisiä.