Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kerstcadeautjes onder de €20

15 yksilöllistä joululahjaa pienelle budjetille

Jos etsit pienen budjetin joululahjaa, joka on silti yksilöllinen yllätys niin olet oikeassa paikassa! Olemme koonneet sinulle 10 parasta pienen budjetin joululahjaa.

kerstmok met foto en naam

Joulumuki

Todellinen joulun ystävä arvostaa varmasti joulumukia, josta on kiva nauttia vaikka jouluglögiä. Voit valita suosikkisi useista eri joulukuvituksista, vaihtoehtoina on esimerkiksi jouluporot, Joulupukki tai joulukuusi. Voit lisätä mukiin myös hauskan tekstin kuten ‘Ho ho ho’ tai ‘Merry Christmas’. Voit myös lisätä kuvaohjelmassamme mukiin täysin oman luonnoksesi. Ja jokaiseen mukiin voit lisätä joko nimen tai kuvan ja näin tehdä mukista yksilöllisen. Vastaanottajan tulee siis vain lisätä mukiin herkullista, kuumaa kaakaota, jouluglögiä tai kupillinen kuumaa mehua ja kääriytyä pehmoiseen fleecepeittoon nauttimaan joulun tunnelmasta.

Luo yksilöllinen joulumuki
Adventskalender met Milka of Chocolade

Joulukalenteri Toblerone tai Milka-suklaalla

Nam, nam, nam, päivien laskeminen jouluun ei ole koskaan ollut näin maistuvaa! Nyt voi herkutella Toblerone tai Milka-suklaalla joka päivä. Voit tehdä joulukalenterista yksilöllisen omalla teemalla, kuvalla tai viestillä. Anna joulukalenteri pikkujoululahjaksi tai mikset hemmottelisi sillä itseäsi!

Luo yksilöllinen joulukalenteri
Yksilöitävä joulukirja lapsille,

Yksilöitävä joulukirja lapsille: Kuinka pelastaa jouluaatto

Tässä kirjassa tarinan sankari on lapsi tai lapset. Misteli-hiirelle sattuu vahinko ja joulupukille tarkoitettu taikapöly muuttaa lapsen/lapset pieniksi hiiriksi. Ja nyt taikapölyä ei ole tarpeeksi joulupukille! Mitä siis tehdä? Yhdessä Misteli-hiiren kanssa lapset keksivät ongelmaan ratkaisun ja jouluaatto on pelastettu.
Tarinaan voi lisätä 1-4 lasta heidän nimillään.

Luo yksilöity kirja lapsille
Adventskalender met Milka of Chocolade

Suklaasähke omalla viestillä

2020 on ollut kummallinen vuosi ja voi olla todennäköistä, että tänä jouluna et pysty vierailemaan kaikkien rakkaiden luona. Kerro silti läheisillesi, että he ovat mielessäsi. Kiva tapa muistaa ystäviä ja perhettä on suklaasähke. Voit valita viestin pituudeksi 14, 21 tai 28 merkkiä (sis. välilyönnit) ja lisätä viestiin vaikka kivan joulukuusi- tai poromerkin. Luo suklaasähke ja me pidämme huolen, että lahja toimitetaan suoraan vastaanottajalle.

Lähetä jouluviesti

Yksilöitävä avaimenperä

Avaimenperä on erinomainen pieni joululahja, joka tuo iloa, mutta ei riko pankkia. Joka kerta kun hän nappaa avaimet mukaansa niin he näkevät avaimenperään lisäämäsi kuvan tai tekstin. Voit valita useista erilaisista avaimenperistä suosikkisi, vaihtoehtoina on esimerkiksi kaksipuolisia, sydämenmuotoisia tai nahkaisia avaimenperiä. Lataa siis kuvasi tai tekstisi kuvaohjelmassamme ja me luomme siitä upean avaimenperän.

Suunnittele yksilöllinen avaimenperä
sneeuwbol met foto


Yksilöllinen lumisadepallo

Ah, lumisadepallo: klassikko! Lumisadepallon on perinteinen tuliainen, mutta soveltuu mitä parhaiten myös joulun pieneksi lahjaksi. Lisää lumisadepalloon haluamasi kuva tai teksti kuvaohjelmassamme. Voit valita teemaksi lumen, sydämet tai glitterin. Kuvasi tai tekstisi asetellaan kaksipuolisesti, joten se näkyy pallon molemmin puolin.

Luo yksilöllinen lumisadepallo

Vauvan joulubody

Eivätkö ne olekin söpöjä? Meidän suloiset vauvan joulubodyt. Jos lähipiirissäsi on vauva, joka juhlistaa ensimmäistä jouluaan niin luo hänelle juhlan kunniaksi yksilöllinen joulubody. Kuvaohjelmassamme on valittavana useita kivoja jouluaiheisia kuvituksia, joista muutaman voit nähdä tässä alla. Valitse suosikkisi ja lisää siihen vauvan nimi ja luo näin ainutlaatuinen lahja ja muisto.

Luo vauvan joulubody
Fotopuzzel

Palapeli omalla kuvalla

Palapeli on kiva tapa viettää jouluaattoa heti kun lahjat on avattu. Palapeli omalla kuvalla on vuoden 2020 yksi suosituimmista lahjoista. Lataa suosikkikuvasi tai useampi kuva kuvaohjelmassamme ja me luomme niistä upean palapelin. Palapeli saapuu palasina, pakattuna suloiseen pellavapussiin. Pussin sisällä on mallikuva.

Luo palapeli omalla kuvalla
Lasi kaiverruksella

Yksilöllinen lasi kaiverruksella

Kuppi kuumaa teetä tai kaakaota maistuu parhaimmalle omasta kupista. Yksilöllinen ja kiva lahjaidea on vaikkapa teelasi, johon olet kaiverruttanut lahjan saajan nimen tai jonkin muun tekstin. Valikoimastamme löydät tyylikkään lasin monelle juomalle ja jokaisen lasin voit suunnitella yksilölliseksi.

Luo lasi kaiverruksella
Kakburk

Yksilöitävä keksirasia

Yllätä isoäiti kivalla lahjalla. Leivo herkullisia keksejä ja pakkaa ne keksirasiaan, jonka olet itse suunnitellut mummolle. Tai jos leipominen ei ole sinun juttusi niin toki voit ostaa kaupasta mummin suosikkileivonnaisia ja pakata ne kauniisti purkkiin. Voit yksilöidä purkin vaikka suosikkikuvillasi isoäidistä ja sinusta.

Luo yksilöllinen keksipurkki
Anteckningsbok

Yksilöitävä muistikirja

Joulun jälkeen monet alkavat tehdä suunnitelmia uudelle vuodelle. Tiedätkö henkilön, joka tykkää tehdä listoja ja kirjoittaa asioita ylös? Siinä tapauksessa kiva joululahja hänelle on muistikirja, jonka olet yksilöinyt juuri hänelle. Valitse useista kivoista kuvituksista suosikkisi ja viimeistele se suosikkikuvalla, tekstillä tai lahjansaajan nimellä.

Yksilöi muistikirja
Kerstbal met foto en naam

Joulupallo omalla kuvalla tai nimellä

Yksi suosituimmista lahjoistamme on läpinäkyvä joulupallo, johon voit lisätä oman kuvan. Joulupalloja voi tilata 2, 4, 6 tai 8 joulupallon setissä. Ja jos pidät perinteisemmistä koristeista niin voit antaa lahjaksi myös lasisen joulupallon. Lasisiin joulupalloihin voit lisätä nimen tai tekstin ja siten tehdä siitä yksilöllisen lahjan.

Luo yksilölliset joulupallot

Kodin joulukoristeet

Luo joulun tunnelmaa ripustamalla yksilöllisiä koristeita ikkunoihin, kodin eri huoneisiin tai joulukuuseen. Nämä muoviset tai alumiiniset joulukoristeet voit tehdä yksilöllisiksi lisäämällä niihin haluamasi kuvan tai tekstin. Anna vaikkapa isovanhemmille joululahjaksi joulukoristeet lastenlasten kuvalla, mikä ihana muisto siitä jääkään! Kaikkien joulukoristeiden mukana tulee ripustusnauha, joten koristeen voi ripustaa kuuseen vaikka heti.

Luo yksilöllinen joulukoriste

Lahjan pakkausvinkki: Yksilöity lahjapaperi

Luo joululahjasta erityisen upea itse suunnittelemallasi lahjapaperilla. Valitse suosikkisi useista upeista kuvituksista ja lisää siihen haluamasi kuva sekä viesti ja sen jälkeen me luomme upeimman lahjapaperin koskaan! Voit valita 1 tai 2 metrisen rullan.

Luo yksilöllinen lahjapaperi
je eigen inpakpapier voor kerst met jouw foto en tekst

Katso kaikki joululahjat>>>