Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

How to celebrate your child’s first birthday with a bang

Kuinka järjestää ainutlaatuiset 1-vuotissynttärit

Vau, mikä virstanpylväs! Pikkuisesi täyttää 1 vuotta - todella erityinen tilaisuus, jota haluat juhlia suurella tavalla. Kaunis kakku ja ihanat koristeet ovat välttämättömiä tähän fantastiseen päivään ja hienoja valokuvia varten! Lue vinkkimme, miten voit tehdä pienen lapsesi ensimmäisestä syntymäpäivästä unohtumattoman.

Vinkki #1: Valitse sopiva hetki

Voi olla houkuttelevaa pitää koko päivän kestävät juhlat ja kutsua paljon ystäviä sekä sukulaisia. Tärkeämpää on kuitenkin pitää juhlat sellaisena hetkenä, joka sopii lapsellesi parhaiten. Syntymäpäivät ovat hauskoja, mutta voivat olla intensiivisiä, ja siksi on välttämätöntä varmistaa, että lapsesi tuntee olonsa mukavaksi. Varmista tämä valitsemalla aika, jolloin lapsesi on saanut levätä tarpeeksi ja on parhaimmillaan, esimerkiksi päiväunien jälkeen. Älä kuitenkaan huoli, jos uni ei tule ajoissa. Nauti mukavista hetkistä, vaikka lapsesi nukahtaisikin toivottua myöhemmin.

Luo pöytäliina omilla valokuvilla

Vinkki #2: Valitse ihastuttava, uniikki pöytäliina

Koristele pöytä kauniiksi ja laita esille paljon herkkuja ja juomaa itsepalvelua varten. Tämä on hyvä tapa varmistaa, että vieraat voivat halutessaan ottaa ruokaa silloin kun itse haluavat. Aseta pöydälle upea pöytäliina, johon on painettu valokuvia synttärisankarista. Loistava katseenvangitsija, joka saa varmasti ihasteluja ja josta riittää keskusteltavaa!
Voit luoda uniikin pöytäliinan omilla valokuvilla helposti online-editorimme avulla. Lataa haluamasi kuvat, jotka painetaan kauniille puuvilla-pöytäliinakankaalle. Pöytäliina voidaan pestä 40 asteessa, joka tarkoittaa että voit käyttää sitä uudelleen ja uudelleen.

Luo oma persoonallinen pöytäliina >

Hauskat lautasliinat

Vinkki #3: Hauskat lautasliinat

Kiva kattausvinkki on myös lautasliinat, joihin voit painattaa haluamasi valokuvat. Voit luoda nekin helposti ja nopeasti online-editorimme avulla. Painatamme luonnoksesi sitten huolella ja laadukkaasti. Voit käyttää lautasliinoja kattauksessa tai koristeina esimerkiksi sohvapöydällä.

Lautasliinat on valmistettu puuvillasta, ja ne voidaan pestä myös 40 asteessa.

Luo omat lautasliinat valokuvilla >

Vinkki #4: Erityinen synttärilautanen

Jos aiot valmistaa tai tilata herkullisen syntymäpäiväkakun, ei ole parempaa tapaa tarjoilla sitä kuin aivan erityisiltä synttärilautasilta. Meillä voit luoda kivat lautaset, joihin voit valita hauskan designin ja lisätä lapsesi nimen tai valokuvan, ja tehdä niistä hyvin henkilökohtaiset. Lautaset on valmistettu tukevasta muovista, joten ne kestävät pitkään ja niitä voi käyttää useita kertoja. Lapsesi tulee muistelemaan synttäreitään pitkään aina käyttäessään erityistä synttärilautastaan!


Luo oma synttärilautanen Luo oma synttärilautanen>

Luo oma synttäri-teemainen vauvan ruokalappu

Vinkki #5: Ruokalappu syntymäpäivä-teemalla

Synttärikakun nauttiminen ilman sotkua voi olla vielä haastavaa pikkuisellesi, ja kakkua tai kermavaahtoa saattaakin löytyä päästä varpaisiin. Suojaa lapsen suloista syntymäpäivää varten hankittua asua hienon ruokalapun avulla, johon voit valita syntymäpäivä-teeman.

Ruokalapun voi personoida lapsen nimellä ja se on saatavilla sinisenä, vaalean sinisenä, harmaana, fuksianpunaisena, vaalean pinkkinä ja valkoisena. Valitse vain mieleisesi väri ja luo hieno syntymäpäivän ruokalappu!

Luo oma ruokalappu >

puiset lelut

Vinkki #6: Lahja joka säilyy pitkään

Ensimmäisen syntymäpäivälahjan valitseminen voi olla yksi tärkeimmistä valinnoista. Lahjan valitseminen voi olla helppoa, sillä lapsesi varmasti rakastaa mitä tahansa uutta ja mielenkiintoista. Siksipä voit myös valita lahjan, josta itsekin pidät! Suosittelemme valitsemaan lahjan, joka säilyy pitkään, kuten puusta valmistetut lelut, joista löytyy lapsesi oma nimi. Tarjoamme paljon ihania vaihtoehtoja, kuten nukenvaunut, taaperokärryt, lastipyörän, potkupyörän ja kolmipyörän.

Katso kaikki puiset lelut >