Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Etsit kivaa lahjaa lapsen ensimmäiselle syntymäpäivälle. Anna 1-vuotiaalle omaperäinen lahja, jonka olet personoinut omalla nimellä tai valokuvalla. Valitse pehmoleluja, peittoja ja muita suloisia lahjoja 1-vuotiaalle.

45 Lahjat

Parhaat syntymäpäivälahjat vuoden ikäisille pojille ja tytöille

Etsitkö täydellistä lahjaa pienen lapsen ensimmäiselle syntymäpäivälle? Älä etsi kauempaa! Meillä on sinulle käsin poimittu valikoima 1-vuotiaalle tarkoitettuja syntymäpäivälahjoja, jotka tuovat varmasti iloa ja jännitystä juhlaan.

Henkilökohtaisista leluista ihastuttaviin lastenvaatteisiin, kuratoitu listamme on suunniteltu herättämään mielikuvitusta, kannustamaan oppimiseen ja luomaan pysyviä muistoja. Olitpa sitten vanhempi, isovanhempi, täti, setä tai ystävä, nämä lahjat ovat taatusti hitti minkä tahansa 1-vuotiaan syntymäpäiväjuhlissa.

Sukelletaan siis sisään ja tutustutaan 1-vuotiaiden yksilöllisten syntymäpäivälahjojen ihmeelliseen maailmaan!

Vinkkejä täydellisen syntymäpäivälahjan valitsemiseen 1-vuotiaalle lapselle

Täydellisten lahjojen valitseminen 1-vuotissyntymäpäivälahjaksi voi olla ilahduttava mutta haastava tehtävä. Tässä kehitysvaiheessa vauvat ovat uteliaita tutkimusmatkailijoita, jotka löytävät ympäröivän maailman suurella ihmetyksellä. Kun valitset lahjaa yksivuotiaalle, ota huomioon hänen kehityksensä virstanpylväät ja kiinnostuksen kohteet. Tässä muutamia neuvoja täydellisen syntymäpäivälahjan löytämiseksi:

 1. Valitse leluja, jotka aktivoivat heidän aistejaan, edistävät aistien tutkimista, kannustavat hienomotorisia taitoja ja stimuloivat heidän kognitiivista kehitystään.
 2. Etsi ikäkaudelle sopivia leluja, joissa on eloisia värejä, erilaisia kuvioita ja vuorovaikutteisia ominaisuuksia.
 3. Pidä turvallisuus mielessä valitsemalla myrkyttömistä materiaaleista valmistetut lelut ja varmistamalla, että niissä ei ole pieniä osia.
 4. Harkitse myös, että valitset lahjan, joka voi kasvaa heidän kanssaan ja tarjota pysyvää arvoa ja jatkuvaa nautintoa ensimmäisen vuoden jälkeen.

Näiden vinkkien avulla voit löytää lahjan, joka tuottaa iloa ja tukee lapsen varhaisen kehityksen virstanpylväitä.

Henkilökohtaiset lahjat 1-vuotiaille

Etsitkö ainutlaatuista lahjaa, joka tekee 1-vuotiaan syntymäpäivästä erityisen? Harkitse yksilöllisiä lahjoja 1-vuotiaille lapsille, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin juhlimasi pikkuinen! Olipa kyseessä sitten yksilöllinen untuvapuku, jossa on lapsen nimi, tai pehmoinen nalle, johon on kirjailtu hänen nimikirjaimensa, yksilölliset lahjat tuovat persoonallisen lisän, jota tullaan vaalimaan vuosien ajan:

 • Kirjailtu lasten tuoli lastenhuoneeseen.
 • Henkilökohtainen kirja, jossa on lapsen nimi.
 • Pehmolelu, jossa on heidän nimensä.
 • Henkilökohtainen vaatekappale lapsille
 • Henkilökohtaiset puulelut

Top 10 trendit 1 vuotiaan syntymäpäivälahjat

Etsitpä sitten lahjaa yksivuotiaalle tytölle tai pojalle, meiltä löydät sen! Tutustu listaan 10 suosituimmasta trendikkäästä lahjasta 1-vuotiaalle:

 1. Henkilökohtainen jalkapallo
 2. Puinen kolmipyörä, jolla on nimi
 3. Henkilökohtaiset ruokailuvälineet
 4. Dino Lasten reppu
 5. Väritystarvikkeita sisältävä kynäkotelo
 6. Henkilökohtainen lelulaukku
 7. Puhallettava karhu
 8. Lapsille tarkoitettu vesipullo, jossa on personointi
 9. Lasten syntymäpäivälautanen
 10. Kirjailtu kylpytakki, jossa on nimi

Miksi 1. syntymäpäivät ovat niin erityisiä?

Lapsen ensimmäinen syntymäpäivä on merkittävä virstanpylväs, jolla on erityinen merkitys useista syistä. Se merkitsee kasvun, kehityksen ja selviytymisen vuotta, ja se on juhla matkasta vastasyntyneestä kukoistavaksi yksivuotiaaksi. Se merkitsee onnistunutta selviytymistä vanhemmuuden ensimmäisen vuoden haasteista ja iloista.

Ensimmäinen syntymäpäivä edustaa myös uuden luvun alkua lapsen elämässä, kun hän siirtyy täysin riippuvaisesta huoltajistaan ja alkaa tutkia maailmaa ja kehittää omaa ainutlaatuista persoonallisuuttaan.

Se on tilaisuus, jolloin ystävät ja perhe voivat kokoontua juhlimaan lapsen kasvua ja myös sitä rakkautta ja onnea, jota lapsi on tuonut ympärillään olevien elämään. Lapsen ensimmäinen syntymäpäivä on tilaisuus luoda pysyviä muistoja aina ensimmäisestä syntymäpäiväkakun maistelusta uusilla leluilla leikkimisen iloisiin hetkiin.

Mitä minun pitäisi hankkia vauvalleni hänen 1. syntymäpäiväkseen?

Tee vauvasi 1. syntymäpäivästä aivan erityinen ikimuistoisella lahjalla, joka juhlistaa hänen kasvuaan. Harkitse vaihtoehtoja, kuten yksilöllistä vauvakuva-albumia, pehmeää ja pehmeää pehmolelua, aistien tutkimiseen tarkoitettuja leluja tai muistokorua, johon on kaiverrettu vauvan nimi.

Mitä ostaa 1-vuotiaalle vauvalle Suomessa?

Kun etsit ihastuttavaa lahjaa 1-vuotiaalle vauvalle Suomessa, harkitse syntymäpäivälahjan ostamista ja personointia verkossa. YourSurprisen avulla voit luoda ainutlaatuisen lahjan verkkotoimittajallamme ja lähettää sen valitsemaasi osoitteeseen. Henkilökohtaisista vaatteista unohtumattomiin leluihin, löydä parhaat henkilökohtaiset lahjat yksivuotiaille lapsille.

Mikä on erityinen lahja 1-vuotiaalle?

Ei ole mikään salaisuus, että lapset rakastavat eläimiä. Yllätä yksivuotias hauskoilla eläinleluilla. Esimerkiksi Trixie-mallistostamme. Tässä muutamia ideoita:

 • Puinen lelubussi, jossa on eläimiä
 • Henkilökohtainen pehmolelu, jossa on nimi
 • Eläinten kynäkotelo, jossa on nimi
 • Hauska eläin sateenvarjo