Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Toblerone-suklaat omalla nimellä

Kaikki tietävät Tobleronen keltaisen pakkauksen punaisilla kirjaimilla, ja kuka ei pitäisi tästä herkullisesta suklaasta? Haluatko tehdä jostakin maken ystävästä todella tyytyväisen mukavalla lahjalla? Anna hänelle Toblerone-suklaapatukka, jossa on hänen oma nimensä.

YourSurprisella on ainutlaatuinen yhteistyö Tobleronen kanssa, ja siksi voimme korvata suklaapatukan kääreessä olevan Toblerone-tuotenimen jonkun omalla nimellä, käyttäen aivan samaa fonttia. Suklaapatukka näyttää täsmälleen samalta kuin kaupassa, mutta siinä on vain valitsemasi nimi pakkauksen päällä. Voit myös asettaa valokuvan ja henkilökohtaisen viestin pakettiin. Heti kun vastaanottaja avaa etuosan, hän näkee viestin ja lisäämäsi valokuvan.

ErikokoisetToblerone-patukat

Valikoimastamme löydät erikokoisia Toblerone-patukoita:
* 100 grammaa
* 200 grammaa
* 360 grammaa
* 4,5 kiloa

Kyllä, luit aivan oikein! Onko joku tuntemasi henkilö todellinen Toblerone-fani? Siinä tapauksessa 4,5 kilon suklaapatukka on hänelle todellinen ilo! Löydät tämän suklaapatukan koossa XXL.

Toblerone-patukat eri aiheilla ja malleilla

Voit valita eri Toblerone-malleista:
* tavallinen vakiomalli
* rakkausaiheinen Toblerone, joka on erittäin mukava ystävänpäiväksi tai kiva lahja kullallesi
* isänpäivän Toblerone
* äitienpäivän Toblerone
* Toblerone logolla

Toblerone tiimille tai liikelahjaksi

Haluatko yllättää kollegasi tai tiimisi herkullisella suklaapatukalla? Voimme helposti mukauttaa suuren määrän Toblerone-patukoita. Voit lähettää meille Excel-tiedoston etunimillä ja varmistamme, että jokainen saa oman nimikoidun suklaapatukan. Jos haluat lisätietoja tästä, ota yhteyttä liiketoimintamme osastoon!

Suunnittele oma Toblerone-patukkasi helposti editorissamme!

Online-editorissamme voit helposti suunnitella oman Toblerone-patukan nimellä. Lisäät vain editoriin kääreeseen tulevan nimen, sekä 5 riviä toivomaasi tekstiä ja valokuvan, jotka painetaan patukan sisäpuolelle.

YourSurprise painattaa kaikki Toblerone-suklaapatukat nimellä talon sisällä. Tämä antaa meille myös mahdollisuuden toimittaa ne nopeasti.