Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Eerste Valentijnsdag

Kuinka vietätte ensimmäistä ystävänpäivää?

Ystävänpäivä on vuoden paras hetki kertoa rakkaallesi kuinka paljon hänestä välität. Ja paras tapa yllättää rakkaasi on antaa ystävänpäivälahja. Välillä on kuitenkin vaikea keksiä mitä hankkia lahjaksi tai mitä voisitte yhdessä tehdä. Yllätä siis rakkaasi yhdellä näistä romanttisista lahjoista teidän ensimmäisenä ystävänpäivänä. Vai haluatko mieluummin tehdä jotain yhdessä? Lue eteenpäin ja olemme koonneet kivoja ideoita mitä voit järjestää teille kahdelle.

Lahja rakkaalle

Kukapa ei pitäisi suklaalahjasta? Tie sydämeen käy kuuluisasti vatsan kautta. Luo lahjaksi Toblerone-patukka, jonka olet itse suunnitellut. Lisää patukan kääreeseen rakkaasi nimi ja kääreen sisäpuolelle kuva teidän ensimmäisistä treffeistä. Tai anna lahjaksi suklaasähke, jolloin voit kirjoittaa viestin suklaaseen. Suklaa on lahja, josta voitte yhdessä nauttia. Kupido antaa varmasti extra-pisteitä suklaalahjasta. Tai ehkä haluat antaa lahjan, joka kestää pidempään? Siinä tapauksessa anna lahjaksi itse suunnittelemasi sukat suosikkikuvallasi teistä kahdesta. Suurin lahja ystävänpäivänä on kuitenkin jätti-nalle! Voit painattaa suosikkikuvasi nallen päällä olevaan T-paitaan. Ja halit on tällöin aina taattu!

Laatuaikaa yhdessä

Mikä sen mukavampaa kuin viettää laatuaikaa yhdessä vaikka kokkaillen ja viiniä nautiskellen ja yhteistä taipaletta muistellen. Jos rakkaasi on hyvän ruoan ystävä niin yllätä hänet romanttisella illallisella, jonka olet itse valmistanut. Ja jos ruoanlaitto ei ole vahvuutesi ei hätää, tilaa jotain hyvää kotiin ja keskity sen sijaan pöydän kattaukseen ja luo ikimuistoinen ja romanttinen tunnelma. Luo teille kummallekin vaikka viinilasit, joihin olet kaiverruttanut teidän nimet tai tekstin. Luo pöytää koristamaan yksilöllinen kynttilä ja viimeistele pöytä vaikka kivoilla retrokuvilla teidän yhteisestä taipaleesta. Ja jälkiruoaksi tietenkin herkullista suklaata yksilöidyssä suklaarasiassa.

Pieni lahja, iso ele

Joskus on kiva antaa lahja, joka tuo iloa pitkään. Esimerkiksi riipus, johon on kaiverrettu kuva teistä kahdesta, on upea lahja. Näin rakkain kulkee aina lähellä sydäntäsi. Jos rakkaasi ei ole korujen ystävä, mutta haluat silti antaa jotain pitkäikäistä niin yksilöi lahjaksi avaimenperä suosikkikuvallasi. Näin rakas ei lähde koskaan kotoa ilman sinua.

Romanttinen ele ystävänpäivänä

Jos kyseessä on teidän ensimmäinen ystävänpäivä niin parasta on tietenkin jos voitte viettää koko päivän yhdessä. Tässä muutama vinkki mitä voitte tehdä yhdessä.

  • Luo ensimmäiset treffinne uudelleen. Menkää sinne missä ensi kertaa tapasitte, pukeutukaa juhlavasti ja tilatkaa samat drinkit kuin ensimmäisellä kerralla. Hetki on varmasti ikimuistoinen sillä sitä ei voi kokea uudestaan kuin yhden ihmisen kanssa.
  • Anna käsinkirjoitettu rakkauskirje. Vanhanaikaisen käsinkirjoitetun kirjeen vastaanottaminen on erityistä näinä päivinä. Muistele kirjeessä yhteisiä hetkiänne menneen vuoden varrelta ja lisää mukaan vaikka kuva teistä kahdesta.
  • Järjestä romanttinen piknik. Järjestä romanttinen piknik. Onko ensimmäisenä yhteisenä ystävänpäivänänne hyvä sää? Pakkaa mukaan herkullisia voileipiä, pientä naposteltavaa ja pullo kuohuvaa. Muuttuiko sää? Piknikin voi järjestää myös olohuoneen lattialla!

Voit tietenkin paljastaa mitä olet suunnitellut teille, mutta voit myös pitää päivän ohjelman salaisuutena. Pyydä vain, että kumppanisi ottaisi päivän tai illan vapaaksi. Näin yllätys säilyy loppuun saakka!