Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

ekologiset ystävänpäivälahja

6 ekologista ystävänpäivälahjaa

Olemme kaikki tietoisia monista ongelmista ja haasteista, joita rakas planeettamme Maa kohtaa tänä päivänä. Monet meistä haluavatkin elää kestävämpää elämää keskittymällä tuotteisiin jotka voidaan kierrättää, joilla voidaan säästää ympäristöresursseja ja joilla on vähäinen ympäristövaikutus.
Tiedätkö jonkun, joka elää vihreää arkea ja joka on myös inspiraation lähde toisille?
Yllätä hänet ystävänpäivänä kestävällä lahjalla, jonka avulla osoitat arvostustasi ympäristöä kohtaan – ja jätät samalla sanattomaksi! Poimi lahjavinkit alta.

Kauneimmat uudelleenkäytettävät lahjat

Ystävänpäivä

1: Vähennä muovin kulutusta

Joskus pienikin teko riittää kestävämpään elämään. Muovin kulutuksen vähentämisellä on todella suuri vaikutus ympäristöön! Siispä kiva lahja ekologiselle ystävälle on uudelleenkäytettävä juomapullo.
Luultavasti vihreän elämäntavan omaavalta löytyy jo uudelleenkäytettävä juomapullo jota hän kantaa aina mukanaan, mutta tiesitkö, että meillä YourSurprisella voit luoda juomapullosta todella persoonallisen suunnittelemalla siihen omalaatuisen painatuksen?
Voit lisätä pulloon omavalintaisen valokuvan ja/tai tekstin sekä hauskan designin valikoimastamme.

Löydät meiltä valikoiman ystävänpäivän designeja, joihin voit lisätä vaikkapa kauniin valokuvan rakkaastasi tai matkaltasi otetun muiston.

2: Kestävyyttä keittiöön

Tiesitkö, että supermarketista ostetuista muovipulloista, jotka päätyvät roskakoriin heti käytön jälkeen, syntyy huimasti jätettä?
Niiden vaihtaminen lasipulloon on ekologinen ratkaisu, josta ympäristö kiittää!
Verkkokaupastamme löydät kahdenlaisia ​​lasipulloja, jotka voidaan personoida omalla kaiverruksella.

Löydät meiltä myös kulinaristeille sopivia kestävän kehityksen tuotteita.
Esimerkiksi puisissa leikkuulaudoissamme on FSC-merkki ympäristöystävällisestä ja taloudellisesti sekä sosiaalisesti kestävästä metsänhoidosta.
Esiliina on tietysti pakollinen keittiössä. Katso kierrätetystä nahasta valmistettu esiliinamme, joka on valmistettu korkealaatuisista nahkajätteistä: mitään ei heitetä hukkaan!

3: Ekologinen take away -muki

Take away -kahvi on välttämätön heille joilla ei ole aikaa pysähtyä juomaan kahvia, mutta jotka eivät tule toimeen ilman päivittäistä kofeiiniannostaan. Onko rakkaallasi aina mukanaan paperimuki, jossa on hänen suosikkijuomaansa? Yllätä hänet mukavalla termosmukilla, joka säästää paperia ja säilyttää juoman kuumana pitkään. Hän voi viedä juomansa minne tahansa ja säästää paperikupeista syntyvää jätettä!

4: Yllätä upeilla kukilla jotka säilyvät pitkään

Kukat ovat ystävänpäivänä täydellinen lahja; värikäs ja tuoksuva kimppu on mukava tapa sanoa jollekin ”Rakastan sinua”. Viime vuonna valitsit ehkä kauniin kimpun punaisia ​​ruusuja, mutta haluatko tehdä tänä vuonna vihreämmän valinnan? Kuivatut kukat ovat loistava lahja joka myös säilyy pitkään.
Tuore kukkakimppu (vaikka se onkin kovin kaunis) menettää elinvoimansa nopeasti. Kuivatut kukat sen sijaan kestävät keskimäärin 6 kuukautta ja vain muutama varotoimi riittää sen kauneuden säilyttämiseen.

5: Ympäristöystävällinen ostoskassi

Kertakäyttöiset muovikassit ovat erittäin saastuttava tuote, jättäen jokiin ja valtameriin valtavia ympäristövahinkoja. Jos läheisesi on ympäristötietoinen, hän arvostaa varmasti henkilökohtaista puuvillakassia. Valitse suosikkikuviosi, valokuvasi tai mukava teksti ja räätälöi puuvillakassi persoonallisella tavalla vaikka heti!

6: Kestävät kauneuslahjat

Kauneudenhoitotuotteissa käytetään usein materiaaleja joita ei voida kierrättää tai jotka voivat saastuttaa ympäristöä. Yllätä elämäsi rakkaus henkilökohtaisella Love, Beauty & Planet -hemmottelupaketilla; sisältä löydät vartalonhoitoon tarkoitettuja vegaanisia tuotteita kierrätetyissä muovipakkauksissa.

Etkö ole vielä löytänyt sopivaa ystävänpäivälahjaa? Tutustu lahjavalikoimaamme ja valitse suosikkisi!