Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

17 lahjat

Mitä asiakkaamme sanovat

Quote icon

Tuote oli juuri niin hyvä laatuinen, kun oletinkin. Nopea toimitus ja hyvä hinta.

Elisa jätetty 3-6-2022

10 / 10
Quote icon

Mulle kaikista tuntuu erinomaiselta! Kiitos

Nataliia jätetty 28-5-2022

10 / 10
Quote icon

Kaikki sujui hyvin ja sain tuotteet nopeasti!

Rosalinda jätetty 25-5-2022

10 / 10
9.8

1141 arvostelua

Katso kaikki

Kaulakorut kaiverruksella

Haluatko yllättää jonkun tärkeän henkilön aikaa kestävällä lahjalla? Tai haluatko yllättää rakkaasi todella henkilökohtaisella ja erityisellä tavalla? Tällöin koru kaiverruksella on täydellinen valinta. Kaiverrettu kaulakoru tai riipus kaiverruksella on erinomainen tapa kertoa läheiselle, kuinka tärkeä hän on sinulle. Voit kaiverruttaa koruun erityisen viestin, tärkeän päivämäärän, vastaanottajan nimen tai jopa hänen lempivalokuvansa!

Kaulakoru nimellä tai kuvalla on täydellinen lahja mihin tahansa tilanteeseen

Henkilökohtainen riipus omalla nimellä tai suosikkivalokuvalla on lahja, joka sopii todellakin mihin tahansa tilanteeseen. Voit esimerkiksi antaa korun suloisella viestillä mielitietyllesi romanttisena hetkenä kuten lomamatkalla, ystävänpäivänä, vuosipäivänä tai hääpäivänä.

Ehkä sinulla on mielessä erityinen lause, jonka haluat ikuistaa riipukseen, tai kaiverruttaa koruun tärkeän päivämäärän. Voit myös julistaa rakkautesi erityisellä tavalla kaiverruttamalla riipukseen "Rakastan sinua". Henkilökohtainen riipus tai kaulakoru nimellä on myös ainutlaatuinen lahja muihin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäivään tai valmistujaisiin.

Nimikaulakoru, sydämen muotoinen koru tai koru valokuvalla

Jos haluat yllättää jonkun henkilökohtaisella korulla, voit valita eri riipusten joukosta tilanteesen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Meiltä löydät useita erilaisia koruja, joihin voit lisätä haluamasi kaiverruksen. Tutustu joihinkin suosikkeihimme!

* Sydämen muotoinen riipus: nämä korut sopivat erityisesti romanttisiin hetkiin, mutta sydänriipus on myös sopiva lahja äidille tai ystävälle. Voit valita kullan tai hopean värisen sydänkaulakorun ja kaivertaa siihen vastaanottajan nimen. * Riipus valokuvalla: korun räätälöinti valokuvalla tekee siitä erityisen ja ainutlaatuisen lahjan. Voit antaa lastenlasten valokuvalla kaiverretun korun isoäidillesi, tai yhteiskuvalla kaiverretun korun parhaalle ystävällesi. Tai miten olisi koru rakkaan lemmikkisi valokuvalla itsellesi? * Nimikaulakoru: Nimikaulakoru sopii lahjaksi lähes kenelle tahansa, sillä meiltä löydät sopivia malleja sekä naisille että miehille. Materiaaleista voit valita joko kullan, hopean tai rodiumin. *Nimilaatta ketjulla: Upea nimilaatta nimellä kaiverrettuna on erinomainen lahja kumppanille tai parhaalle kaverille! Nimilaatta sisältää siihen sopivan ketjun.