Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Uusi tulokas tulossa? Luo henkilökohtainen vauvan body, jossa on haluamasi valokuva, nimi ja/tai kuvio. Täydellinen vauvakutsuille tai tervetuliaislahjaksi vauvan saavuttua.

6 Lahjat

Suloisimmat yksilöidyt vauvan bodyt tekstillä, nimellä ja/tai kuvalla

Jos etsit ainutlaatuista lahjaa vauvalle, hanki vauvan body, johon on painettu haluamasi teksti, nimi ja/tai kuva. Valikoimassamme on useita eri värejä ja kuva-aiheita, joihin voit lisätä oman tekstisi (kuten nimen) ja/tai kuvan. Käsittelemme tilaukset nopeasti ja toimitamme ne haluamaasi osoitteeseen.

Yksilöity vauvan body tekstillä

Suunnitteletko antavasi jollekulle lahjaksi vauvan bodyn tekstipainatuksella? Loistava idea! Voit personoida bodyn kuvaohjelmassamme. Lisää vain teksti ja kuva johonkin malleistamme, tai luo oma mallisi. Löydät kuvaohjelmastamme lukuisia suloisia malleja, joissa on esimerkiksi sateenkaaria, pilviä, tähtiä, sydämiä, valaita, nalleja ja paljon muuta. Meillä on tarjolla upeita valmiita tekstimalleja, mutta voit halutessasi lisätä bodyyn myös oman tekstisi. Tarjolla olevia valmistekstejä: Little man, I got it from my mama, Loves Daddy, Totally Awesome, Mister, My Daddy is the best.

Eri värejä ja kokoja

Olipa sitten kesä tai talvi, meiltä löydät sopivan vauvan bodyn, sillä tarjoamme sekä lyhyt- että pitkähihaisia bodyja. Bodyja on saatavilla harmaana, valkoisena, vaaleansinisenä, vaaleanpunaisena, fuksianvärisenä sekä laivastonsinisenä, koossa 50/56 ja 62/68.

Huippulahja vastasyntyneelle

Vauvan body on loistava lahja jo itsessään, mutta tarjoamme mahdollisuuden tehdä siitä suorastaan huippulahjan vastasyntyneelle! Meillä on tarjolla myös yksilöityjä tutteja, vauvanpeittoja ja ruokalappuja. Jos yhdistät nämä lahjat lahjasetiksi, sinulla on täydellinen yksilöity lahja vastasyntyneelle ja tuoreille vanhemmille. Jos budjettisi sallii, voit lisätä lahjaan myös yksilöidyn nallen, jossa lukee vastasyntyneen nimi ja syntymäaika.