• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin
Nyt toimitus myös noutopisteisiin!
Nyt toimitus myös noutopisteisiin!
Kaikki T-paita lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 145 arvostelut
Jaana
jätetty 04-12-19

"Kiitos kaikki sujui helposti ja paketti tuli hyvin nopeasti. Hyvää Joulua! :) "

10 / 10
Iina
jätetty 04-12-19

"Tuote on aina oikea, tulee nopeasti perille. Mahtava kauppa. "

10 / 10
Marika
jätetty 03-12-19

"Kaikki sujui hyvin! "

10 / 10

T paita omalla kuvalla

T paita omalla kuvalla on hauska lahja moneen hetkeen. Onko sinulla syntymäpäiväjuhlat tiedossa etkä tiedä mitä antaa lahjaksi? Luo itse yksilöllinen T paita synttärisankarille suosikkikuvallasi. T-paita omalla painatuksella tuo varmasti hymyn vastaanottajan suupieliin.

T paita omalla painatuksella


Etsitkö yksilöllistä lahjaa? T-paita omalla kuvalla on aina iloinen yllätys! Etsi suosikkikuvasi lomamatkalta, syntymäpäiviltä tai polttareista ja painata se paitaan. Meiltä löytyy sopiva design jokaiseen tilanteeseen. Voit täydentää valmiin luonnoksen omalla kuvallasi ja näin ainutlaatuinen T paita on valmis. Meiltä löytyy paita jokaiselle. Vauvan T-paita on saatavilla lyhythihaisena ja pitkähihaisena ja voit valita useasta eri väristä. Ja jos vauva on kasvanut paidasta ulos niin meiltä löytyy myös lasten T-paita, jonka voit yksilöidä omalla kuvalla. Isälle löytyy tietenkin miesten T paita omalla kuvalla ja naisille naisten T paita omalla kuvalla.

T paita omalla tekstillä


Jos et löydä sopivaa kuvaa niin tilaa T paita omalla tekstillä. Voit valita useista eri luonnospohjista tai luoda täysin oman designin. Painata T-paitaan teksti tai vaikka lahjansaajan nimi. Hauska lahjaidea on myös luoda omat T-paidat polttareihin tai vaikka urheilujoukkueelle.

Paidan painatus


YourSurprise-verkkokaupasta löydät T paidan jokaiselle ja paidan painatus käy helposti. Valitse oikea koko ja suosikkiväri ja lataa oma kuva tai teksti kuvaohjelmassa. Voit myös halutessasi painattaa paidan etu- ja takapuolelle. Siinä kaikki! Me painamme sitten luonnoksesi paitaan ja lähetämme sen sinulle tai suoraan vastaanottajalle.
+ Lue lisää...
Voinko auttaa?
1