Joulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maito
Joulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maitoJoulukortti - Suuri maito

Suklaa joulukortti

19,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Koko
Maku
  • Perinteinen belgialainen Callebaut-suklaa
  • Käsin kaadettu sinulle, syötävällä
  • Rehellinen suklaa QPP-laatumerkin ansiosta
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja suuresta joulukortista:
Suklaa maku: maito, tumma tai valkoinen
Koko: 12x18 cm. / 4,7 "x 7,1"
Paino: ± 260 grammaa
Huomaa: suklaakortissa on aina valkoinen päällys!
Kaakaoprosentti: 33,6%
Ainekset: sokeri, kaakaovoi [5], täysmaitojauhe, kaakaomassa [5], emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja, aromi [5], laadukas kumppanuusohjelma

Lisätietoja Callebaut Chocolate
Suklaamme on valmistettu perinteisestä belgialaisesta Callebaut suklaasta, brändistä, joka tunnetaan sen voimakkaasta makuista ja erinomaisesta laadusta. Suklaamme valmistetaan tuoreena ja toimitetaan samana päivänä. Suklaa kestää vuosittain, säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa 14-18 ° C: ssa.

Rehellinen suklaa: QPP-laatumerkki
Tämä suklaa valmistetaan kaakaopavun viljelijöistä, jotka ovat liittyneet Callebautin Quality Partner Programiin. Tämän ohjelman tavoitteena on parantaa yhteistyössä toimineiden kaakaonviljelijöiden työoloja ja elämänlaatua kolmannen maailman maiden kanssa. Nyt voit rehellisesti nauttia maukkaimmista suklaista!

Kaikki joululahjat >

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja suklaasta.

Yllätä herkullisella perinteisellä suklaakortilla, jossa on valokuva ja teksti!

Todella alkuperäinen joulukortti? Tämä ei ole mikään kortti vaan herkullinen suklaa-joulukortti, jossa on oma valokuva ja teksti! Lähetä joku alkuperäinen suklaakortti, joka on painettu erityisesti jouluksi!

Valitse mukava joulumalli helppokäyttöisessä kuvankäsittelyohjelmistossamme ja tee ainutlaatuinen joulukortti omalla valokuvallasi ja tekstillä. Kortti valmistetaan perinteisestä Callebaut-suklaasta ja on saatavilla erilaisissa suklaissa.

Huomio: Parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi emme lähetä suklaata, jos lämpötila on yli 25 astetta. Voit vain tilata ja suklaata lähetetään heti kun lämpötila on tarpeeksi alhainen uudelleen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Instant hintahinta a Suklaa joulukortti ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / b2b@yoursurprise.fi

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?