Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Haullasi ei valitettavasti löytynyt yhtään tuotetta

Mikä on suklaa adventtikalenteri?

Kuka ei rakastaisi joulun lähtölaskentaa? Se on aika, joka on täynnä iloa, rakkautta ja tietysti herkullisia herkkuja! Mikä olisikaan parempi tapa laskea aikaa tähän erityiseen päivään kuin suklaa adventtikalenteri? Mutta mikä tarkalleen ottaen on suklaa adventtikalenteri?

Suklaa adventtikalenteri on ainutlaatuinen ja hauska kalenteri, jota käytetään laskemaan päiviä jouluun 1. joulukuuta alkaen. Se ei kuitenkaan ole tavallinen kalenteri. Sen sijaan, että vain selailisit paperisivuja, pääset herkuttelemaan lempisuklaallasi joka päivä!

Miksi tyytyisit tylsään adventtikalenteriin, kun voit hankkia persoonallisen suklaakalenterin?

YourSurprise tarjoaa jotain paljon jännittävämpää kuin tavallinen suklaa adventtikalenteri, sillä meidän kalenterimme voidaan personoida jokaiselle vastaanottajalle! Tämä tarkoittaa, että voit luoda ainutlaatuisen, ainutkertaisen lahjan aivan kaikille. Adventtikalenteri voidaan personoida verkkotoimittajassamme valokuvalla (tai useammalla), teemakuvioinnilla, viestillä ja nimellä. Se on loistava lahja, jolla voit yllättää jonkun ja laskea aikaa vuoden suosikkipäivään.

Kuvittele, miten ihanaa on avata makea herkku joka päivä, kun jokainen suklaapala edustaa yhtä erityistä päivää lähempänä joulua. Mutta ei mitä tahansa suklaata, vaan suklaata suosikkimerkeiltäsi, kuten Milka, Toblerone ja Kinder Ferrero.

Miten valita täydellinen persoonallinen suklaa adventtikalenteri?

Etsitkö persoonallista suklaa adventtikalenteria, joka tekisi joulun lähtölaskennasta erityisen hienon? Täällä on paljon vaihtoehtoja huippuluokan tuotemerkeiltä, kuten Milka, Toblerone ja Kinder Ferrero. Mutta kysymys kuuluu, miten valitset juuri sinulle sopivan?

Minkälaisia persoonallisia suklaa adventtikalentereita on saatavilla?

Voit valita 3 erilaista adventtikalenteria:

  • Milka adventtikalenteri: Milka-mallilla tai omalla tyylilläsi ja suunnittelullasi.
  • Tobleronen adventtikalenteri: Tobleronen kuvio tai oma tyyli ja kuvio.
  • Kinderin adventtikalenteri Iloisia hetkiä: omalla tyylilläsi ja suunnittelullasi.

Mitä suklaamakuja suklaa adventtikalentereissa on?

Milkan adventtikalenteri sisältää suklaata maidon, mansikan, hasselpähkinän ja kaakaokerman mauissa. Tobleronen adventtikalenteri sisältää suklaata valkoisen, maitosuklaan ja tumman suklaan makuisena. Kinder Ferreron adventtikalenterit sisältävät valikoiman happy moments -suklaita: mini bueno, mini bueno white, Kinder Schoko-Bons, Kinder chocolate mini, kinder chocolate with cereals.

Jokainen adventtikalenteri sisältää 24 suklaata.

Mitä etuja henkilökohtaisen suklaa adventtikalenterin ostamisesta on?

Kun joulu lähestyy, odotukset kasvavat, eikä ole parempaa tapaa laskea päiviä kuin persoonallinen suklaa adventtikalenteri. Mutta miksi sinun kannattaisi harkita juuri sinulle tai vastaanottajalle tai vastaanottajille räätälöityä adventtikalenteria? Siihen on useita syitä.

  1. Henkilökohtainen kosketus: Henkilökohtainen lahja tuntuu aina erityiseltä. Se osoittaa, että joku on nähnyt aikaa ja vaivaa miettiä, mistä sinä pitäisit. Suklaa adventtikalenterit tuovat lisäjännitystä joulun lähtölaskentaan, sillä ne tekevät jokaisen päivän herkusta omanlaisesi.
  2. Laadukkaat suklaat: Ei unohdeta suklaata! Milkan, Tobleronen ja Kinder Ferreron kaltaiset tuotemerkit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Kun valitset yksilöllisen adventtikalenterin näiltä tuotemerkeiltä, et saa mitä tahansa suklaata, vaan saat maailman parhaita suklaita. Kuvittele, millaista nautintoa on nauttia herkullinen pala Tobleronea joka päivä ennen joulua!
  3. Loistava lahja: Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, persoonalliset suklaa adventtikalenterit ovat täydellisiä lahjoja. Olipa kyseessä sitten rakkaalle, ystävälle tai kollegalle, heidän makunsa mukaan räätälöity suklaa adventtikalenteri on huomaavainen lahja, joka saa heidät varmasti hymyilemään.