• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • Valmistettu rakkaudella
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin
Tilaa 6.5 klo 17 mennessä ja toimitamme lahjasi Äitienpäiväksi.
Tilaa 6.5 klo 17 mennessä ja toimitamme lahjasi Äitienpäiväksi.
Kaikki pääsiäinen lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.7
Katso kaikki 44 arvostelut
Eila
jätetty 22-04-19

"Kiitos "

10 / 10
Suvi
jätetty 18-04-19

"Nopea toimitus, tuote ylitti odotukset, hyvin toimiva tilausjärjestelmä ja seurantainfo. "

10 / 10
Mira
jätetty 08-04-19

"Tilauksen teko oli erittäin vaivatonta ja tilaamani tuotteet saapuivat todella nopeasti. Tuotteet olivat.."

10 / 10

Pääsiäislahjat

Pääsiäinen juhlii Jeesuksen Kristuksen ylösnousemusta. Pääsiäistä juhlitaan kahden päivän aikana ja huolimatta siitä, että se on kristillinen juhla, siitä on tullut kaikille juhla. Pääsiäisen päivät ovat yleensä täynnä ruokaa, perhettä ja ystäviä. Suuri brunssi kestää tuntikausia ja lapset maalovat keitettyjä munia ja menevät pääsiäismunia metsästämään. Voit tehdä pääsiäisen entistä erikoisemmaksi voit yllättää jonkun hauskan ja henkilökohtaisen lahjan. Löydät kaiken mitä tarvitset, jotta pääsiäisesi olisi erityisen erikoista YourSurpressa.

pääsiäismunia

Pääsiäinen ja pääsiäismunat ovat kytkettyinä tavalla, että et yksinkertaisesti voi kuvitella yhtä ilman toista enää. Kuka ei odottaisi syömään suklaata pääsiäismunia päiviä? At YourSurpressa teemme sinulle hieman helpommaksi kuin pääsiäispupu. Täällä sinun ei tarvitse etsiä munia, vaan valitset sen, jota pidät eniten ja lähetimme sen oven eteen! Tee pääsiäismunia erityisen erikoista lisäämällä hauska valokuva lapsestasi tai pääsiäispupu munista. Belgian Callebaut-suklaa on niin herkullinen, että haluat sen olevan pääsiäinen jokaisena päivänä!

Pääsiäispupu

Pääsiäispupu saattaa tehdä sinusta suklaata, mutta kaikki pitävät häntä edelleen. At YourSurpressa voit tehdä pääsiäispupun pääsi pääsiäisenä. Suklaa pääsiäinen puput ovat suuri yllätys lapsille. Jos et halua syödä pääsiäispupua ja mieluummin halata sitä, pehmeä pupu lelu on lahja mennä! Tämä suloinen pupu on omalla t-paidalla, jonka voit muokata valitsemallasi valokuvalla tai nimellä. Haluatko olla itse pääsiäispupu? Valitse ainutlaatuinen ItsieMe pupu !

Henkilökohtaiset placemats

Haluatko tehdä jotain aterioita perheen ja ystävien kanssa lomien aikana? Yllätä kaikki pöydällä omilla henkilökohtaisilla paikkakunnilla ! Nämä placemats piristää pöydän hetkessä ja niitä voidaan käyttää jokaiseen ateriaan joka päivä. Voit suunnitella jokaisen paikan yksilöllisesti valokuvien ja nimen tai pienen viestin avulla. Henkilökohtaiset placemats ovat myös loistava tapa koristella pöytää jouluna tai romanttista illallista omalla erikoisjoukolla.
+ Lue lisää...

Olemme käytettävissä arkisin klo 10.00 - 12.00.


Tilaa uutiskirjeemme ja saat -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

Liikelahjat

Liike- ja yrityslahjat
Suuret määrät
Jokainen lahja yksilöitynä

Liikelahjojen myyntitiimi
Puhelin / sähköposti : 09 42450796

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Alankomaat

Voinko auttaa?
1