Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kaikki pääsiäislahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 963 arvostelua
Paula
jätetty 09-01-22

"Nopea toimitus ilman mitään ongelmia! Olen hyvin tyytyväinen! "

10 / 10
Jasmin
jätetty 05-01-22

"Toimitus toimi hyvin ja nopeasti. JouluKalenteri oli hintansaveroinen, mutta olisin toivonut enemmän.."

8 / 10
Mirva
jätetty 04-01-22

"Tilaamani tuote oli upea ja lahjan saanut erittäin iloinen. "

10 / 10

Yksilöidyt lahjat iloiseen pääsiäiseen

Pääsiäinen, yksi vuoden tärkeimmistä juhlapyhistä, on tulossa. Puut alkavat vihertää ja illat olla yhä valoisampia, ja lintujen laulu lisääntyy päivä päivältä. Pääsiäinen on loistava hetki kokoontua saman pöydän ääreen rakkaiden ihmisten kanssa. Pääsiäisen vieton kruunaavat YourSurprisen kauniit ja yksilölliset pääsiäislahjat ja -tarvikkeet.

Yllätä siskontyttösi hauskalla pääsiäispupumukilla, jossa on hänen nimensä, tai ilahduta perhettäsi yksilöidyllä rasialla pääsiäismunia, johon on lisätty kuva koko perheestä. Miten olisi omalla nimellä ja kuvalla yksilöity pääsiäislautanen kullekin pikku vieraallesi? Voit lisätä jokaiseen pääsiäislahjaan haluamasi valokuvan ja/tai tekstin luodaksesi taatusti ainutlaatuisen yllätyksen jokaiselle.

Suklaamunat yksilöidyssä rasiassa

Pääsiäinen ei olisi pääsiäinen ilman herkullisia suklaamunia. Luo ikioma yksilöity rasiallinen maitosuklaasta valmistettuja pääsiäismunia. Se on varmasti tervetullut lahja, sillä herkulliset pääsiäismunat voidaan jakaa pääsiäisbrunssilla, piilottaa pääsiäismunajahtia varten tai antaa pienille pääsiäisnoidille.

Jos pääsiäismunat eivät ole sinun juttusi, valitse yksilöity pääsiäisaiheinen Milka-suklaarasia. Suklaarasiassa on hauska pääsiäisaiheinen design, johon voit lisätä valokuvan ja henkilökohtaisen viestin luodaksesi todella ainutlaatuisen yllätyksen. Voit myös tarjota läheisillesi yksilöityjä suklaakonvehteja. Sydämenmuotoiset ja makoisat suklaat ovat upea lisä pääsiäisen lahjapussiin.

Yksilöidyt pääsiäislahjat

Tee pääsiäisestä entistä hauskempi yksilöidyillä pääsiäislahjoilla. Voit jakaa ne läheisillesi pääsiäisbrunssilla tai piilottaa ne pääsiäismunajahtia varten. YourSurprisen pääsiäislahjat sopivat sekä nuorille että vanhoille.

Yllätä rakkaasi yksilöidyllä puusydämellä, johon on kaiverrettu valitsemasi teksti. Tai luo vaikkapa ikioma yksilöity pääsiäiskynttilä haluamallasi valokuvalla ja/tai tekstillä. Täydellinen ja ainutlaatuinen pääsiäislahja perheelle, ystäville tai kollegoille.

Pääsiäisbrunssi

Yksi pääsiäisen kohokohtia on pääsiäisbrunssi. Jos olet järjestämässä omaa pääsiäisbrunssia, koristele pöytä yksilöidyllä pääsiäisaiheisella pöytäliinalla, jossa on valitsemasi kuva(t), nimet ja/tai design. Lisää yksilöidyt pääsiäisaiheiset lautasliinat viimeistelläksesi kattauksen. Yllätä vieraasi ikiomalla yksilöidyllä pääsiäismukilla, jossa on heidän kuvansa ja/tai nimensä sekä jokin hauskoista pääsiäisdesigneistamme. Meillä on malleja, joista löytyy pääsiäispupu, tipuja ja pääsiäismunia.

YourSurprisen yksilöidyt pääsiäislahjat tuovat taatusti hymyn kaikkien huulille.