< Takaisin
  • Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
Kaikki pääsiäinen lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 65 arvostelut
Miia
jätetty 15-07-19

"Sairaan nopea toimitus ja tilaaminen oli helppoa ja vaivatonta eli ei mitään parannettavaa😊 "

10 / 10
Seija
jätetty 12-07-19

"Tilaamani lahjan sain nopeasti ja se oli juuri sellainen mitä odotin.Kiitos. "

10 / 10
Irina
jätetty 04-07-19

"Kiitos paljon. Lahja on todella hyvää. Toivottavasti ihminen joka saa sen kupin, myös tulee onnelliseksi.."

10 / 10

Pääsiäislahjat

Pääsiäinen juhlii Jeesuksen Kristuksen ylösnousemusta. Pääsiäistä juhlitaan kahden päivän aikana ja huolimatta siitä, että se on kristillinen juhla, siitä on tullut kaikille juhla. Pääsiäisen päivät ovat yleensä täynnä ruokaa, perhettä ja ystäviä. Suuri brunssi kestää tuntikausia ja lapset maalovat keitettyjä munia ja menevät pääsiäismunia metsästämään. Voit tehdä pääsiäisen entistä erikoisemmaksi voit yllättää jonkun hauskan ja henkilökohtaisen lahjan. Löydät kaiken mitä tarvitset, jotta pääsiäisesi olisi erityisen erikoista YourSurpressa.

pääsiäismunia

Pääsiäinen ja pääsiäismunat ovat kytkettyinä tavalla, että et yksinkertaisesti voi kuvitella yhtä ilman toista enää. Kuka ei odottaisi syömään suklaata pääsiäismunia päiviä? At YourSurpressa teemme sinulle hieman helpommaksi kuin pääsiäispupu. Täällä sinun ei tarvitse etsiä munia, vaan valitset sen, jota pidät eniten ja lähetimme sen oven eteen! Tee pääsiäismunia erityisen erikoista lisäämällä hauska valokuva lapsestasi tai pääsiäispupu munista. Belgian Callebaut-suklaa on niin herkullinen, että haluat sen olevan pääsiäinen jokaisena päivänä!

Pääsiäispupu

Pääsiäispupu saattaa tehdä sinusta suklaata, mutta kaikki pitävät häntä edelleen. At YourSurpressa voit tehdä pääsiäispupun pääsi pääsiäisenä. Suklaa pääsiäinen puput ovat suuri yllätys lapsille. Jos et halua syödä pääsiäispupua ja mieluummin halata sitä, pehmeä pupu lelu on lahja mennä! Tämä suloinen pupu on omalla t-paidalla, jonka voit muokata valitsemallasi valokuvalla tai nimellä. Haluatko olla itse pääsiäispupu? Valitse ainutlaatuinen ItsieMe pupu !

Henkilökohtaiset placemats

Haluatko tehdä jotain aterioita perheen ja ystävien kanssa lomien aikana? Yllätä kaikki pöydällä omilla henkilökohtaisilla paikkakunnilla ! Nämä placemats piristää pöydän hetkessä ja niitä voidaan käyttää jokaiseen ateriaan joka päivä. Voit suunnitella jokaisen paikan yksilöllisesti valokuvien ja nimen tai pienen viestin avulla. Henkilökohtaiset placemats ovat myös loistava tapa koristella pöytää jouluna tai romanttista illallista omalla erikoisjoukolla.
+ Lue lisää...
Voinko auttaa?
1