Puinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi on
Puinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi onPuinen sydän, jonka nimi on

Puinen sydän nimellä

9,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Korkealaatuinen paulownia-puu, jossa kalkin pinta
  • Viestisi leimasi kaunis kaiverrus
  • Korkealaatuinen näytelmä, joka on rakastettu
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoa puusydämestä:
Mitat: 20 x 15 x 0,8 cm
Väri: valkoinen pesu
Materiaali: puu johtoineen
Mukauttaminen: kaiverrettu teksti
Extra: Puu on luonnollinen tuote, joten lahjasi voi hieman erota otoskuvasta.

Aika todella lahjaksi, sydän, jonka nimi on kaiverrettu!

Puusta valmistettu sydän symboloi romantiikkaa. Koskeva ja erittäin monipuolinen lahja, joka on puun muotoinen sydän, jonka nimi on kaiverrettu. Luo kauniin sydämen tekstillä koristeeksi. Tai ehkä täydellinen äitiys lahja? Voit myös yllättää parhaan ystävän, äitisi tai kumppanin, jossa on puinen sydän nimet kaiverrettuna! Tämä sydän on myös täydellinen romanttinen lahja Ystävänne!

Suunnittelu on kaiverrettu puurunkoon suurimmalla huoltavalla. Puu sydän on huolellisesti viimeistelty poistaa teräviä reunoja. Sydämessä on myös erityinen valkaisu. Näin tekstisi todella erottuu! Mukana kätevä johto, jotta voit heti ripustaa kauniin luomuksesi. Omalla nimesi tai alkuperäisen tekstin avulla voit helposti kääntää puisen sydämen itsellesi ainutlaatuiseksi ja persoonalliseksi!

Instant hintahinta a Puinen sydän nimellä ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / b2b@yoursurprise.fi

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?