Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.


Yllätä ystävä kaukaa lahjalähetyksellä


ystävänpäivä etänä

Ystävänpäivä on pian taas täällä! Odotatko innoissasi tätä rakkauden täyteistä päivää? Tai ehkä elämäsi henkilö on toisella puolella Suomea tai maailmaa etkä voi viettää ystävänpäivää hänen kanssaan… Vaikka ystävänpäivän viettäminen yhdessä olisi kaikista ihanteellisinta, on myös monia mukavia tapoja juhlistaa ystävyyttä kauempaa.
Kun ennen jouduttiin odottamaan viikkoja ja ellei kuukausia jotta saatiin yhteys rakkaimpiimme, on tänä päivänä kaikki vain yhden klikkauksen päässä videopuheluiden, viestien ja sosiaalisen median ansiosta. Tarvitset vain hieman luovuutta keksiäksesi kivoja tapoja juhlia ystävänpäivää rakkaimpasi kanssa etänä!

ystävänpäivä etänä

Lahjojen vaihtamisella ystävänpäivänä on pitkä perinne ja jos et voi tehdä sitä henkilökohtaisesti, niin miksi et lähettäisi lahjaa suoraan erityisen ihmisen kotiin?
Me täällä YourSurprisessa haluamme vaalia tätä perinnettä ja siksi tarjoamme mahdollisuuden lähettää lahjan suoraan ystäväsi tai rakkaasi osoitteeseen, missä ikinä he ovatkin!

Ystävänpäivälahjat postilaatikkoon

Nyt lahjan lähettäminen etäältä on helpompaa kuin koskaan. Saat lahjan toimitettuna perille vaikka vastaanottaja ei olisikaan kotona. Valitse vain postilaatikkoon sopiva ystävänpäivälahja ja luo unohtumaton yllätys ystävällesi suoraan kotiin, jota hän ei osaa odottaa postilaatikkoa tyhjentäessään!
Kokosimme ideoita pienistä ystävänpäivälahjoista jotka mahtuvat hyvin postilaatikkoon.Kuinka luoda hauska yllätys ystävänpäivänä

Yllätys on ystävänpäivän avainsana. Jos kaverisi tykkää yllätyksistä, voit luoda hänelle hauskan yllätyspaketin jossa on kivoja ​​yksityiskohtia. Pienellä vaivalla voit osoittaa kuinka paljon hänestä välität.

1. Jättimäinen paketti:

Paketti paketin sisällä on hauska perinne, joka tekee lahjan avaamisesta hieman haastavampaa ja jännittävämpää.
Valmistaminen: Tarvitset yhden jättikokoisen laatikon sekä useampia pieniä laatikoita jotka mahtuvat sisäkkäin. Varaa vähintään viisi laatikkoa. Mitä enemmän laatikoita sinulla on, sitä hauskempi on myös yllätys. Lisää lahja jokaiseen laatikkoon ja varmista että asetat jokaisen laatikon seuraavaksi suurimman laatikon sisään. Viimeistele paketti kauniilla käärepaperilla ja rusetilla.
Vinkki: Voit tehdä lahjasta entistä omaperäisemmän lisäämällä jokaisen paketin sisään pienen kortin jossa on söpö viesti tai vihje.

2. Muistolaatikko:

Ystävyytenne varrella on varmasti monia unohtumattomia muistoja jotka olet ikuistanut valokuviksi. Sinulta voi löytyä runsaasti muutakin materiaalia joka muistuttaa ystävyydestänne. Kokoa muistot erityiseen lahjaan, muistolaatikkoon. Valmistaminen: etsi kaunis laatikko ja koristeita. Sisälle voit laittaa mitä tahansa ystävyyteenne liittyvää: kirjeen, lomakuvia, leffalipun ensimmäisestä yhdessä näkemästänne elokuvasta jne...

3. Suloinen pieni paketti:

Jos et millään voi valita kaverillesi vain yhtä lahjaa, luo laatikko jossa on paljon suloisia pieniä yllätyksiä. Vinkki: Valitse lahjoja joilla kullakin on erityinen merkitys. Niiden ei tarvitse olla kalliita, vain yksinkertaisia ​​pieniä lahjoja jotka merkitsevät jotain teille molemmille.


Etsitkö lisää hyviä ideoita juhlia ystävyyttä pitkän matkan päästä? Tutustu blogiimme, josta löydät lisää vinkkejä ystävänpäivän viettämiseen etänä.