Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Valentijnscadeau tips 2020

Näin yllätät ystävänpäivänä

Ystävänpäivä lähestyy ja olet sitten fani tai et niin ystävyyttä on aina syytä juhlistaa. Ystävänpäivä on hetki pysähtyä ja ajatella ystäviä ja rakkaita: vanhempia, hyviä ystäviä, isovanhempia tai elämäsi rakkautta. Osoita heille, että he ovat tärkeitä sinulle (pienellä) lahjalla tai järjestä kiva ystävänpäiväyllätys. Jos kaipaat inspiraatiota ystävänpäivälahjaksi tai tekemiseksi niin olet oikeassa paikassa. Lue eteenpäin meidän vinkit ystävänpäivään.

Ystävänpäivän aktiviteetteja

Olemme koonneet kivoja ystävänpäivän aktiviteetteja sekä lahjaideoita. Näillä ideoilla ystävänpäivä on varma menestys!
- Aktiviteetin ei tarvitse olla kallis. Jos haluat yllättää rakkaasi niin pyydä heitä tulemaan paikkaan, jossa tapasitte ensi kerran tai, jossa olitte ensitreffeillä. Mikä olisi parempi paikka romanttiselle hetkelle down the memory lane.
- Voit yllättää luomalla kotiin romanttisen tunnelman kynttilöillä, herkullisella ruoalla ja valokuvakirjalla täynnä suosikkikuvia teistä kahdesta. Tämä idea on erityisesti rakkaalle, mutta toimii myös ystävälle.
- Anna käsinkirjoitettu kirje tai runo ja kerro hänelle kuinka tärkeä hän on sinulle.
- Täytä purkki tai tinarasia paperilappusilla, joihin olet kirjoittanut asioita, joita haluat tehdä yhdessä. Tämä voi olla mitä tahansa museovierailusta leffailtaan tai kolmen aterian illalliseen. Silloin tällöin voitte nostaa rasiasta paperin ja viettää laatuaikaa yhdessä.
- Katsokaa auringonlasku yhdessä. Tuo mukanasi pullo kuohuvaa ja kaksi yksilöimääsi kuohuviinilasia. Täydellinen romanttinen hetki.
- Jos olet luova niin järjestä aarrejahti kaikkiin niihin paikkoihin, jotka tuovat teille yhteisiä muistoja mieleen. Samalla luot uusia hauskoja muistoja.
- Jos olet aina halunnut upeita kuvia sinusta ja puolisostasi niin järjestä teille valokuvaaja johonkin kauniiseen paikkaan kuten metsään tai rannalle. Ystävänpäivä on paras päivä romanttiselle kuvaussessiolle.
- Jos aurinko paistaa niin tehkää pitkä kävelylenkki yhdessä johonkin upeisiin maisemiin. Tunne tuuli hiuksissa keskustelun lomassa ja päättäkää kävely kupposella kuumaa kahvilassa.

Ystävänpäivälahjat

Lahjan ei tarvitse olla iso tai kallis ollakseen mieluisa. Ele on tärkein ja siksi lahja voi olla vaikkapa kortti, suklaa tai avaimenperä. Lahjaa avatessa kun esiin tulee tuttu kuva tai suloinen viesti niin vastaanottajan kasvoilla on varmasti onnellinen hymy. Olemme koonneet listan pieniä lahjoja inspiroimaan sinua.
- Avaimenperä, jossa on kuva sinusta ja puolisostasi tai ystävästäsi. Se kulkee mukana joka paikkaan.
- Yksilöidyt sukat ovat hauska ja persoonallinen lahja. Lisää sukkiin suosikkikuvasi ja täydellinen ystävänpäiväyllätys on valmis.
- Jos ette ole tunteneet kovin kauaa, mutta haluat silti yllättää hänet niin suklaalahja kortilla on kiva idea. Kummatkin voit yksilöidä kuvalla ja viestillä. Psst, tämä on myös erinomainen idea jos sinulla on salainen ihastus!
- Lumisadepallo, mutta lumen sijaan siinä sataa sydämiä! Pallon sisään voit laittaa haluamasi kuvan tai viestin. Mikä romanttinen yllätys! Tämä lahja toimii myös jos haluat yllättää vanhemmat tai ystävän.
- Tai miten olisi rakkaustyyny kuvalla teistä kahdesta kyyhkyläisestä?

Paras lahja ystävänpäiväksi

Oletko valmis ja tiedät jo mitä tehdä ystävänpäivänä? Tässä vielä muutama hyvä vinkki yllättämään rakas tai paras ystävä. Jos haluat lisää inspiraatiota niin kurkkaa meidän kaikki ystävänpäivälahjat>>