Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

De leukste cadeaus voor baby's eerste Kerstmis

Parhaat lahjat vauvan ensimmäiseen jouluun

Vauvan ensimmäinen joulu on ainutlaatuinen hetki. Ja yhä useammat vanhemmat haluavat tehdä siitä ikimuistoisen. Joten jos juhlistat tänä vuonna joulua oman tai läheisen vastasyntyneen kanssa niin lue vinkkimme vauvan ensimmäiseen jouluun.

Eerste kerstbal met babyfoto

Yksilöitävät joulupallot vauvan kuvalla

Nämä läpinäkyvät joulupallot ovat olleet joulun suosikkilahja viime vuosina. Voit tehdä niistä yksilölliset lisäämällä joulupallojen sisään suosikkikuvasi ja näin joulukuustasi koristavat ainutlaatuiset joulukoristeet. Kuvaohjelmastamme löydät monia ihania malleja, joita voit hyödyntää joulupalloja suunnitellessasi.
Voit myös yllättää isovanhemmat antamalla heille itse luomasi joulupallot uuden perheenjäsenen kuvalla. Tai jos vauva vielä odottaa masussa niin yllätä heidät iloisesti lisäämällä onnellinen uutinen joulupalloon! Läpinäkyvät joulupallot tulevat 2, 4 tai 6 joulupallon setissä ja kaikissa setin palloissa on sama yksilöinti. Yksi sinulle ja muut lahjaksi!

Asettelemme kuvasi joulupallon sisään, kuva on kaksipuolinen, joten kuva näkyy pallon molemmin puolin. Pallot ovat valmistettu vahvasta muovista, joten ne kestävät kovempaakin käsittelyä.

Luo yksilöllinen joulupalloKeramische kerstbal eerste kerst baby

Keraamiset joulupallot

Jos perinteisempi tyyli on sinulle mieluisampi niin voit luoda lahjaksi kauniit keraamiset joulupallot. Painamme luonnoksesi naarmunkestävälle alumiinille ja kiinnitämme sen pallon kylkeen.
Myös keraamisissa palloissa on useita kivoja joulumalleja valittavanasi, jotka voit täydentää omalla yksilöinnilläsi. Jokaiseen malliin voi lisätä yhden vauvakuvan.

Luo keraaminen joulupallo


kerstrompertje

Ensimmäinen joulubody

Luo vauvalle yksilöllinen joulubody, joka päällä on kiva juhlistaa ensimmäistä joulua. Valitse kuvaohjelmassamme suosikkisi useista joululuonnoksista ja lisää siihen vauvan nimi. Helppoa ja nopeaa!

Luo vauvan ensimmäinen joulubodyFoto op aluminium

Alumiininen vauvakuva

Jos sinulla on ihana vauvakuva, tallenna se ikuisesti! Luo kuvasta lahja läheisillesi. Voit painattaa kuvan alumiinitauluun, canvas-tauluun tai vaikka puupaneelille. Jos et osaa päättää mikä on suosikkikuvasi niin voit myös luoda kauniin kollaasin useista kuvista. Voit painattaa kuvan alumiini-tauluun, tai canvas-tauluun, puupaneelille tai jos et osaa päättää yhtä suosikkikuvaa voit luoda upean kuvakollaasin.
Tuore äiti tai isä ilahtuvat varmasti kuvasta, josta jää ikuinen muisto!

Luo alumiinikuva omasta kuvasta


fotocollage op panelen

Kuvakollaasi

Jos sinulla on useita kivoja vauvakuvia niin luo niistä kiva kuvakollaasi. Voit myös tehdä upean seinäkoristeen yhdestä kuvasta, joka painetaan usealle paneelille.
Painata siis suosikkikuvasi teräspaneeleille, jotka ovat kooltaan 15 x 15 cm tai 20 x 20 cm. Voit valita 4, 6 tai 9 paneelin setin. Painatamme sitten kuvasi laadukkaasti ja terävin värein paneeleille.

Luo oma kuvakollaasiKerstslabbetje met foto en naam van de baby

Joulun ruokalappu

Tänä jouluna sotku on sallittua! Pidä vauvan juhlavaatteet puhtaina tämän yksilöllisen ruokalapun avulla. Voit tehdä ruokalapusta yksilöllisen lisäämällä ruokalappuun haluamasi kuvan ja vauvan nimen. Tämän ruokalapun avulla voit myös paljastaa isovanhemmille, että heistä on tulossa mummi tai pappa! Lisää ruokalappuun silloin ultaäänikuva ja viesti.

Ruokalappu on valmistettu super-pehmoisesta orgaanisesta puuvillasta ja sen voi tietenkin pestä kerta toisensa jälkeen!

Luo yksilöllinen ruokalappu


baby's eerste kerstmutsje

Ensimmäinen joulu - vauvan myssy

Kiva joululahja vastasyntyneelle on vauvan myssy ensimmäisen joulun kunniaksi. Valitse suosikkisi useista kuvituksista; jouluporo, joulupallo, joulukuusi tai vaikka teksti 'ho ho ho'. Voit myös lisätä myssyyn vauvan kuvan ja ikuistaa siten ensimmäisen joulun.

Myssy on valmistettu pehmoisesta orgaanisesta puuvillasta ja one size fits all!

Luo yksilöllinen joulumyssyKatso kaikki joululahjat>>>