Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Parhaat lahjat herkkusuille

14 parasta karkki- ja suklaalahjaa herkuttelijoille

Jos paras ystäväsi ei millään kyllästy makeaan tai jos etsit täydellistää lahjaa suklaaholistille, meillä on hyviä uutisia; listasimme 14 herkullista ja hauskaa karkki- ja suklaalahjaa, jotka tekevät vastaanottajan todella iloiseksi! Tässä parhaat vinkkimme!

Voi olla tarpeen lisätä hammasharja ja -tahna lahjaan mukaan!

Yksilöitävät suklaat

Nämä neljä täydellisen herkullista suklaata syötyään ystäväsi makean himon luulisi lakkaavan hetkeksi. Parasta näissä suklaissa on, että voit yksilöidä ne lempikuvallasi sekä hauskalla tekstillä. Kuva painatetaan maukkaan valkosuklaakuorrutuksen päälle, jotta se erottuu kauniisti. Nam, nam nam... Elämäsi suklaaholisti tulee ihastumaan takuulla!

Maukkaimmat brändätyt suklaat

Jos etsit lahjaa jollekin joka rakastaa Milkaa, Tony’s Chocolonely-, Verkade- tai Toblerone-suklaata, olet oikeassa paikassa. Meiltä YourSurpriselta löydät näiden brändien suklaita, ja voit yksilöidä ne omalla valokuvallasi, tekstillä tai nimellä. Aika siistiä, eikö?
Voit valita maukkaan sydämen muotoisen Milka-suklaarasian hasselpähkinä-nougat-täytteellä tai herkullisen Milka-maitosuklaarasian kukka-muotoilulla. Tony's Chocolonely -suklaata on saatavilla maitosuklaan tai suolaisen karamellin makuisina. Molemmat uskomattoman hyviä makuja! Me kaikki tiedämme myös Tobleronen lyömättömän herkullisen maun. Lisäksi löydät meiltä hollantilaisen Verkade-suklaan, joka tunnetaan ihanan kermaisesta maustaan.

Yllätä läheisesi persoonallisella viestillä painettuna heidän lempisuklaaseensa.

Jättikokoinen 1,8 kilon karkkipurkki

Voi olla vaikea uskoa, mutta on ihmisiä jotka eivät pidä suklaasta. Jep, sitä on hankala ymmärtää! Mutta näille ihmisille meillä on myös täydellinen herkkulahja: suuri karkkipurkki omalla painatuksella, joka sisältää 1,8 kiloa makeisia.

Valitse suosikkimakusi: karkkisekoitus, herkulliset nallekarkit, hedelmän makuiset viinikumikarkit tai lakritsin makuiset karkit.
Katso kaikki maut >>>

Voit lisätä karkkipurkkiin oman valokuvan sekä vastaanottajan nimen tai mukavan tekstin luodaksesi hauskan lahjan täynnä herkkuja!Ylelliset suklaat

Haluan tuon, tuon ja tuon... Ja vielä tämän!

Heille kenellä on vaikeuksia valita, meillä on tarjolla ylellinen lahjarasia, joka on täynnä erilaisia suklaakonvehteja. Ylellisiä konvehtirasioita on saatavilla monessa koossa - valitse 25, 36 tai 49 kappaletta konvehteja sisältävä rasia. Tämä on erinomainen ja ainutlaatuinen lahja todelliselle suklaaholistille! On hyvä huomioida, että nämä suklaapalat sisältävät alkoholia.

Voit lisätä täydellisen persoonallisen kosketuksen tähän lahjaan painattamalla suklaarasian kanteen henkilökohtaisen viestin, kuvan ja/tai vastaanottajan nimen. Ei epäilystäkään, kenelle lahja on tarkoitettu.

Katso kaikki ylelliset suklaarasiamme >>>
Tikkaritorni

Tikkareita monessa maussa

Vaikka tarjoamme useita erilaisia suklaalahjoja, meiltä löydät toki myös valikoiman maukkaita karkkilahjoja! Chupa Chups -tikkaritornimme sisältää 200 tikkaria mansikan, kirsikan, omenan, coca-colan, kermaisen mansikan sekä vaniljaisen vadelman makuisina.
Tikkaritornin päässä oleva kukka on yksilöitävissä omalla valokuvallasi ja tekstilläsi. Voit siis tehdä tästä hauskasta tornista todella ainutlaatuisen. Täydellinen lahja, joka kestää pitkään ja siitä on myös jakaa kavereille.

Luo oma tikkaritorni >>>