Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Cadeautjes inpakken

5 vinkkiä lahjan täydelliseen paketointiin

Lahjan paketoiminen huolellisesti on yhtä tärkeää kuin ainutlaatuisen lahjan hankkiminen. Kaunis lahjapaketti viimeistelee yllätyksen, ja tekee myös lahjojen antamisesta hauskempaa. On monia tapoja paketoida lahja erityisellä tavalla. Näillä viidellä vinkillä onnistut varmasti luomaan täydellisen lahjapaketin!


Vinkki 1: Aloita valitsemalla kaunis lahjapaperi

Koetko, ettet ole kovin luova tai taitava paketoimaan lahjoja tai lisäämään niihin rusetteja ja muita koristeita? Tällöin voit aina valita lahjapaperin, joka on uniikki ja persoonallinen! Meiltä löydät lahjapaperin, johon voit helposti lisätä oman valokuvan ja valita kauniin designin. Super helppo ratkaisu, jolloin sinun ei myöskään enää tarvitse lisätä lahjatarraa paketin päälle.
Lisävinkki: Jos haluat paketoida hankalan muotoisen tai teräväkulmaisen lahjan, laita se ensin pahviseen laatikkoon. Voit sen jälkeen kääriä lahjan helpommin paperiin, tehden lahjasta samalla siistimmän ja kauniimman näköisen.
Luo lahjapaperi omalla valokuvalla >>>

Vinkki 2: Lisää erityinen yllätys lahjan mukaan

Sopivan kortin valitseminen on aina oma hommansa. Mitä kirjoittaa korttiin? Onko itse kirjoitettu viesti parempi kuin valmiiksi painettu teksti? Mitäpä jos lisäisit lahjan mukaan jotakin erityistä? Luo mukavasta muistosta upea retrokuva, jonka voit pujottaa lahjanarun alta pakettiin mukaan. Retrokuva ikimuistoisesta hetkestä on varmasti kiva yllätys ja erityinen tapa tehdä lahjan antamisesta hauskaa!
Luo oma retrokuva>>>

Vinkki 3: Älä unohda korttia!

Korttia ei tietenkään pidä unohtaa. Kortin avulla voit kertoa erityiset terveiset juhlapäivänä. Ei pidä aliarvioida käsinkirjoitetun kortin merkitystä! Sanat merkitsevät paljon, mutta myös tyyli, millä viesti on kirjoitettu. Jos olet viimeistellyt lahjapaketin todella kauniiksi, mikset viimeistelisi myös mukaan tulevaa korttia? Valikoimastamme löydät useita erilaisia korttipohjia kivalla designilla, joihin voit valita oman kuvan tai painattaa omavalintaisen tekstin.
Lisävinkki: Painata korttiin yhteiskuvanne, joka muistuttaa lahjan vastaanottajaa ystävyydestänne tai kumppanuudestanne.
Suunnittele persoonallinen kortti >>>

Vinkki 4: Käytä mielikuvitustasi!

Yllättäminen on aina hauskaa. Anna siis mielikuvituksesi juosta vapaasti. Lahjaa ei aina tarvitse paketoida lahjapaperilla, vaan on myös monia muita mahdollisuuksia. Mitäpä jos käyttäisit kivaa kangasta tai sanomalehtipaperia lahjapaperin sijaan? Sen jälkeen viimeistele lahja vielä muutamalla koristeella. Monesti kaapeistamme löytyy lahjanarua tai tarroja, jotka voi helposti lisätä persoonalliseen pakettiin. Olemme varmoja, että sinulta löytyy mielikuvitusta hyödyntää kaapistasi löytyvät ylimääräiset materiaalit omaperäisen lahjapaketin luomiseen!

Vinkki 5: Käytä aikaa huolelliseen paketointiin

Täydellisen yllätyksen paketoimiseen on tärkeää käyttää aikaa, jolloin saat tehtyä lahjasta erityisen kauniin ja huolitellun. Älä siis kiirehdi!

Muita vinkkejä täydellisen lahjapaketin luomiseen:

Jos sinulla on vielä epäilyksiä, saatko tehtyä lahjapaketista tarpeeksi hienon, tässä vielä muutamia neuvoja:

  1. Poista hintalappu: tämä voi tuntua ilmiselvältä, mutta silti sitä tapahtuu melko usein. Olisi harmillista, jos ostit lahjan alennuksesta ja hintalappu on vielä lahjassa kiinni. Tätä et halua tapahtuvan!
  2. Älä käytä liikaa teippiä: lahjan saa varmasti pysymään kääreen sisällä ilman, että käyttää liikaa teippiä tai liimaa apuna. Liika teippi saa vain kauniin lahjapakettisi näyttämään huolimattomalta.
  3. Mittaa lahjapaperi: Kun paketoit lahjaa, varmista, että käytät siihen sopivan määrän paperia. Liian iso lahjapaperi saa paketin näyttämään epäsiistiltä, eikä reunoja ole helppo taitella sopivan kokoisiksi. Ja liian pieni paperi… Arvaat jo lopputuloksen.